עבור לתוכן

שאלה| שולחן מחשב או פינתי

Featured Replies

פורסם

היי, בקרוב בעזרת ה' אני עובר דירה ויהיה לי חדר גדול יותר ממה שעכשיו ורציתי לשאול מה עדיף 1. שולחן פינתי או שולחן רגיל? אם אפשר חוות דעת של אנשים שיש להם אז יתרונות וחסרונות2. אם פינתי אז עם כוורת למעלה? או בלי כלום?השולחן ישמש אותי למחשב נייד ולהכנת שיעורי בית.תודה מראש,

פורסם

לטעמי, זה בערך העניין:

היתרון של פינתי הוא שאתה יכול לנצל יותר טוב את השטח, וכשבונים את זה טוב, זה גם נראה אלגנטי.

החסרון הוא שזה פחות גמיש. לא רק שזה חייב להיות בפינה, לרוב זה גם די נעול על פינה מסוימת, ואם תרצה לשנות את סידור הרהיטים בחדר או לעבור לחדר אחר, זה לא יתאים.

פורסם

שמישהו יתן לילד גלולה נגד FXP-זציה.

פורסם

יופיטר, יש אנשים שזה הצרות שלהם (כמו ילדים), לא צריך להיות חסר סבלנות כלפיו, במיוחד שהוא שאל בצורה יפה...

פורסם

באופן אישי אני מעדיף פינתי אבל זה תלוי בחדר וכמו ש qttp הזכיר - אתה מוגבל במיקום של זה לרוב

(יש שולחנות פינתיים שאפשר לפרק ולהרכיב אותם מחדש בקלות ככה שהפינה מתהפכת לכיוון השני וזה מכפיל את האופציות שלך)

בנוסף ממליץ לחפש ביד 2 בקטגוריית ריהוט --> ריהוט משרדי --> שולחנות

יש שם לא מעט שולחנות מנהלים כאלה - ויש המון מציאות של משרדים שמוכרים תכולה או שולחנות במצב דנדש

ובמחיר זול הרבה יותר משולחן חדש זהה.

קצת סבלנות ובטוח תמצא משהו.

ככה מצאתי את השולחן שיש לי בחדר העבודה - שולחן מנהלים משרדי פינתי יפייפה וגדול עם ארונית מגירות צמודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים