עבור לתוכן

SSD לא מתאים לתושבות במארז

Featured Replies

פורסם

שלום. רכשתי SSD אבל הגודל שלו לא מתאים לתושבות במארז שלי. המארז הזה בנוי לקבל HDD ולא SSD. כמה תעלה תושבת שתתאים ל SSD? או שאתם בכלל ממליצים להחליף מארז? המארז הוא בן7-8 אבל הכי נוח שהיה לי (מהבחינה של להרכיב בתוכו דברים) למרות שלאחרונה גם הכ. מסך R7 כבר התחיל להיות צפוף במארז הזה.

פורסם

לא צריך תושבת ל-SSD. אפשר לקנות מתאם בגרושים אבל אני אישית במארז אחד פשוט הנחתי את ה-SSD במארז...זה הכל.

במארז אחר יש מקום ייעודי אז שמתי. אבל לא חובה.

אין בו חלקים נעים.

פורסם

אין מקום להבריג אותו בשום מקום במגירה?

מסקינטייפ?

פורסם

סתם הוצאה על כלום, כי אפשר להבריג אותו ב 20 מקומות שונים במארז בבטחה.

רוב התאים של הדיסקים קשיחים גם מתאימים למטרה. אם בחיבור רק בצד אחד (כי ברוחב 3.5 אינטש לעומת 2.5 לכונן) או באמצעות מגירה של HD אם יש במארז.

גם השיטה שבה ה SSD מחובר רק בצד אחד בטוחה לחלוטין. ה SSD ממש קל משקל, כך שאם המארז יחטוף בובמה כל כך חזקה ששני הברגים לא יספיקו, בכל מקרה מאותה בומבה כבר רוב חלקי המחשב מתו.

פורסם

ממליץ על מתאם נורמלי, בעיקר שזה חוסך 20-40 ש"ח.

שישב במארז כמו שצריך.

מגרה שיטה טובה, זיז עם 2 ברגים בצד לא ממליץ.

פורסם
  • מחבר

כבר חשבתי באמת להבריג רק בצד' אחד לפי חלק מהתגובות כאן ואז באה גם התגובה האחרונה וגרמה לי לעוד התלבטות. בקיצור בלבלתם אותי :)

אשמח לדעת איפה בירושלים יש כזה מתאם , כי אם אני קונה לא בא לי לחכות למשלוח וכאלו.

פורסם

עזוב, מדובר בסוג של יקיות.

ממש אין צורך. אתה יכול להבריגו ל 10 מקומות בבטחה.

אם בא לך לבזבז זמן וכמה עשרות שח בודדים, לך לחנות ותקנה.

לא סיפור בכל מקרה.

פורסם

אם לא היית מהרדופים כבר היית מתקין, כנראה שאתה כן (אני גם) לכן אחרי שתקנה

מתאם ותרכיב בו את הssd תהיה מבסוט:smiley1:

פורסם
  • מחבר

חח אתה די צודק. ושוב אשאל - מכירים מקום בירושלים שבו אני יכול לקנות את המתאם ? כי באתר של אייבורי ו KSP אני לא מוצא כזה דבר

פורסם

רוב הסיכויים שגם ל KSP וגם לאייבורי יש כזה במלאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים