עבור לתוכן

פתיחת אתר למכירת תמונות באופן חוקי - איך מתחילים?

Featured Replies

פורסם

אם תתחיל לבנות אתר משלך, אז תצטרך ללמוד על איך לתחזק, להתעסק עם קודים, אבטחה. חשבת לעצמך מאיפה יגיעו הגולשים לאתר? צריך שיווק ופרסום לאתר, שזה גם השקעה ענקית.

על כל זה אפשר לשלם כמובן שיעשו בשבילך.. אבל לא מובטחים רווחים.

אני כבר ניסיתי לפתוח אתר משלי כשהייתי בגיל שלך, והרווחתי 100 דולר מסכנים לאחר שנה (בתחום אחר, אני לא יודע לצלם חח) וההשקעה הראשונית שלי הייתה 100 שקל, ככה שזה לא משהו..

ובשביל לתחזק את האתר אשכרה למדתי לעצב בפוטושופ, להתעסק עם בסיסי נתונים ולתכנת בPHP בנוסף כמובן למדתי טיפה על HTML ועוד מלא דברים שהייתי צריך בשביל להתעסק עם האתר.

אז אני חושב שבאמת עדיף לך להתחיל במערכת קיימת, לצבור "קהל" שיאהב את העבודות שלך, תצבור רווחים ורק אח"כ תהגר למערכת אחרת כשכבר יהיה לך בסיס.

וראיתי שמישהו הציע ללכת לתחום של צילום אירועים. הייתי ממליץ לך לנסות. לפחות להיות צלם משנה או משו (שלא יסמכו רק על התמונות שלך), נראה לי שזה רעיון טוב לנסות להרוויח מזה כסף. כי יש אנשים שזה המקצוע שלהם וזו ההכנסה שלהם.

לנסות אצל חברים או משפחה, לצבור נסיון, שיהיו לך אלבומים לדוגמא, שתוכל להראות למעסיקים שלך חח

ואולי ככה תעשה לעצמך בסיס, שתוכל להרשות לעצמך להתקדם לציוד יותר טוב ולמכור תמונות באינטרנט במערכת משלך

• תגובות 31
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
לא קל לעשות כסף מצילום.

חפש את הדרכים הכי קלות לחשוף את התמונות שלך לאחרים.

ילך ילך, לא ילך לא ילך.

איך אתה אתה חושב שאפשר לחשוף את התמונות?

ו Epidem, אתה חושב שכרגע לא כדאי לפתוח אתר? אני פשוט ניסיתי המון זמן לשתף תמונות במערכות קימות אבל זה לא הולך.

פורסם

לבנות אתר זה לא אומר ללמוד PHP או HTML, יש בטח פלטפורמות קוד פתוח מוכנות שרק צריך לפרוס...

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על אתר Wix?

פורסם
איך אתה אתה חושב שאפשר לחשוף את התמונות?

ו Epidem, אתה חושב שכרגע לא כדאי לפתוח אתר? אני פשוט ניסיתי המון זמן לשתף תמונות במערכות קימות אבל זה לא הולך.

חפש בגוגל אתרים שמיועדים לכך.

אם היית מחפש גלריות שיציגו את התמונות שלך, גם היה לוקח זמן ומאמץ.

אותו סיפור רק באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי לינקים לכמה אתרים טובים?

פורסם

סליחה, אם ניסית לחשוף את התמונות שלך באתרים שמיועדים לחשיפת תמונות של צלמים וזה לא כלכך הלך, מה גורם לך לחשוב שאתר עצמאי שאף אחד לא מכיר יעשה עבודה טובה יותר??

תתחיל בלפתוח פרופיל באתרי שיתוף תמונות, כמו deviantart, 500px, fstoppers וכו'.

תיכנס לקבוצות צילום בפייסבוק. תתחיל לשתף עבודות שלך.

גם אם תפתח את האתר הכי טוב בעולם, זה לא יתן לך כלום אם יהיו בו 0 גולשים.

פורסם
  • מחבר

בתכלס אתה צודק.

אני פשוט תמיד מסתבך עם האתרים האלה.

אני לא מבין מה צריך לעשות...

נערך על-ידי yehonatan28

פורסם

אתה מסתבך עם אתרים כמו פייסבוק ו-deviantart, אבל מצפה לבנות אתר בעצמך?

פורסם
  • מחבר
אתה מסתבך עם אתרים כמו פייסבוק ו-deviantart, אבל מצפה לבנות אתר בעצמך?

לא מסתבך עם פייסבוק, ממש לא.

אני פשוט לא מבין איך כל העסק של תמונות באתרים כאלה עובד (לא מתכוון לפייסבוק)

פורסם

אני חושב שהרעיון של מילפורד טוב. פרסם את התמונות שלך באתר מוכר, שכבר כולל תשתית למכירת תמונות ויש לו מוניטין ודירוג גבוה בגוגל. להקים אתר בעצמך זה לא רק הידע הטכני (שאין לך), זה גם פרסום ושיווק. כי יכול להיות לך אתר נהדר, אבל אף אחד לא יכיר אותו ולא יגיע אליו.

ולכל מי שמציע לו לעבוד בצילום חתונות - הוא כותב שהוא בן 15, תהיו רציניים...

פורסם

בנוגע למה שאמרתי ש ‏FHD‏ זו רזולוציה נמוכה. אני התייחסתי ל ‏FHD‏ כ-1920x1080‏, שלמכור תמונות ברזולוציה מקסימלית כזו לפעמים לא מספיק.

אבל לפי מה שאתה מציין התמונות שלך ברז' גבוהה בהרבה.

בקיצור - הכל בסדר.

פורסם
  • מחבר

פרסמתי תמונות שלי בכל מיני אתרים - כמו שהצעתם אבל כלום לא הולך.

יש 0 צפיות!! עזבו לייקים, מכירות...צפיות - זה אומר שאנשים אפילו לא מגיעים לתמונות שלי.

ופרסמתי אותם לפני בערך שבוע ומשהו. קשה מאוד להשיג מהאתרים האלה.

למישהו יש הצעות אחרות??

פורסם

לעבור תחום ? לצלם יותר טוב ? למה שיגיעו אליך לאתר שלך אם לא מגיעים אליך באתרים כאלו ?

פורסם

אתה צריך להגיע אליהם, לא הם אליך.

כל יום חפש מקום חדש לפרסם את התמונות שלך.

נסה קבוצות בנושא צילום ברשתות חברתיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים