עבור לתוכן

macbook pro 15 retina . מומלץ לשימושי לימודים?

Featured Replies

פורסם

התחלתי ללמוד השנה, ואני רוצה לקנות מחשב. יש לציין שלמחשב אין שימושים כמעט בלימודים עצמם ויישאר בבית רוב הזמן.

אני מעוניין במחשב שקט, מהיר ואמין, לכן אני פוזל לכיוון המקבוק אף על פי שמחירו יקר. עוד לא היה לי ניסיון עם מקבוק אבל כבר מתחיל להימאס לי מהווינדוס.

האם זו תהיה בחירה נבונה? יש לציין שאני כנראה יצטרך להשתמש באופיס בתדירות יותר גבוהה מעכשיו. (אני לומד הנדסת תעשייה וניהול)

פורסם

איזה סיבה יש לך להשתמש ב:

א. RETINA

ב. GPU חזק ?

פורסם
  • מחבר

אין לי סיבה אבל זה המפרט שמגיע עם המסך 15

פורסם

אם לזרוק כסף באוויר, הייתי לוקח MBA 13" עם מסך חיצוני לבית בפחות כסף.

פורסם

אין עדיין פתרון מושלם לאופיס על מק. אמנם מאז שהיישומים המשרדיים של אפל תומכים בעברית המצב טוב בהרבה, אבל אם אתה מתכוון לעבוד על מייקרוסופט אופיס דע שהוא שונה מהגרסה לווינדוס, ולא תומך בעברית.

בנוסף, לדעתי אין צורך במק פרו, לפי הצרכים שתארת זה נראה בזבוז כסף טהור.

פורסם

מבחינת אופיס - אפשר להסתדר לדעתי. אני ממיר את כל המסמכים ל "Docs" של גוגל. ההמרה שלהם מצויינת ועד כה הסתדרתי יפה מאוד (הסמסטר הזה הוא הראשון שבו ניסיתי את זה).

(לצורך העניין, אני עם ווינדוס. פשוט לא רוצה להתקין אופיס "פרוץ")

בלי קשר לזה, אני חושב שלקנות מק שכזה זה מעשה מטופש. בטח ובטח אם הסיבה היא "נמאס מווינדוס".

נ"ב

אופיס זה שטויות. במהלך התואר אתה בוודאות די גבוהה תתקל בתוכנות שפשוט אין להן חלופה לא-ווינדוסית (לדוגמה, ארנה). אז נכון במקרה כזה אפשר "להסתדר" ולהשתמש במחשב במוסד בלימודים וכולי. אבל בשביל מה להכנס לסיפור הזה? ווינדוס היא מערכת הפעלה מעולה. אני חושב שלקנות מק "בשביל הקטע" זה חסר טעם.

פורסם
  • מחבר

אחת הסיבות שאני רוצה מקבוק היא בגלל שבכל מחשב נייד שהיה לי סבלתי מהרעש שהוא עשה.

והבנתי שאפשר להתקין ווינדוס על המק לא?

פורסם

זו סיבה מטופשת, עם כל הכבוד. אין קשר בין מערכת ההפעלה למידת הרעש שהמחשב מפיק.

אפשר, אבל מה הטעם? אתה סתם משלם את הפרמיה על ה"מק". יש מספיק מחשבי ווינדוס איכותיים בימינו.

פורסם

את הלפטופ שלי אני לא שומע גם אם אני ממש מתאמץ.

פורסם

יש לך https://www.office.com/start/default.aspx , זה אופיס 365 בחינם דרך הדפדפן, שומר לך את הקבצים על שרת של מיקרוסופט ואפשר להוריד עותק למחשב.

פורסם
יש לך https://www.office.com/start/default.aspx , זה אופיס 365 בחינם דרך הדפדפן, שומר לך את הקבצים על שרת של מיקרוסופט ואפשר להוריד עותק למחשב.

תיקון קטן, זה Office Online שעובד מצויין עריכה: אחרי שראיתי את התגובה של עידו נזכרתי באופן מפתיע בבעיות שאני נתקלתי באופיס אונליין, לכן אני אתקן את עצמי - הוא לא מצויין :cwm3:

Office 365 הינו מוצר אחר, שנותן את אפליקציות האופיס מקומיות, וישנו תשלום חודשי עבור השירותים

לפותח הדיון, אם אתה פוזל לכיוון התפוח רק בגלל איך שהמחשב נראה בלי כוונה לעבוד בסביבת OSX, פשוט רד מזה.

פורסם

ה Office Online זה דרעק לא נורמלי. במיוחד עם עברית. באופן הזוי למדי, התמיכה של גוגל בהמרה מ- ואל Docx היא טובה בהרבה. את זה אני אומר באחריות, לאחר ניסיון לא מועט וגם בתור חובב מיקרוסופט.

נכון לכיום, ישנם אך ורק שני תחליפי מיקרוסופט אופיס שאני הייתי מחשיב כברי שימוש:

1. Libre Office

2. Google Docs

גם ב Google Docs לא הייתי ממליץ להשתמש בשביל עבודה מאוד רצינית וגדולה, כי יש לו את המגבלות שלו.

פורסם
  • מחבר

לפותח הדיון, אם אתה פוזל לכיוון התפוח רק בגלל איך שהמחשב נראה בלי כוונה לעבוד בסביבת OSX, פשוט רד מזה.

פורסם

מקבוק. רק מקבוק.

הוא קל, מהיר ויפה.

פורסם

תחסוך את הכסף אם אין לך שום כוונה לעבוד ב OS X. יש מספיק מחשבים ניידים "סקסיים" ועדיף לך לבדוק אותם (zenbook של Asus למשל). כוחו של macbook בא מהאופטימיזציה של OS X לחומרה עליה היא רצה. אם אתה קונה macbook בשביל להריץ עליו ווינדוס או לינוקס בצורה קבועה -> זרקת כסף לפח.

אם אתה מתכוון לעבוד ב OSX, אישית הייתי הולך על 13", אבל זו העדפה אישית (אתה תצטרך לסחוב את זה על הגב יום יום).

הפתרון הכי טוב לאופיס אגב יהיה כנראה להפעיל אותו עם Parallels וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים