עבור לתוכן

קניית 7950 משומש של sapphire

Featured Replies

פורסם

נתקלתי בעמוד הראשי בפלונטר במודעה: "הגיעו כמה עשרות AMD Radeon HD7950 משומשים". המחיר הוא 568 שקלים. מדובר בדגם הזה:

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu

כמובן שעצם האמירה ש"הגיעו כמה עשרות" מאד מחשידה. האם הם מתים בסיטונאות? מהביקורות בnewegg נובע שהם מתו מהר להרבה אנשים, אבל עדיין הציון הוא 4 כוכבים(אם זה בכלל מדד אמין).

מה דעתכם? שווה להסתכן? אני חושב שהמחיר שווה את זה, אבל אני חושש שכרטיס מסך לא תקין יהרוס לי משהו אחר במחשב

פורסם

כמובן שזה לא מקרה מיצג, אבל אני משתמש בכרטיס כזה (מאותה חנות),כבר כמה חודשים והכל תקין.

במקרה הכי גרוע, יש לך אחריות לשנתיים.

אל תדאג, כרטיס המסך לא יקח איתו רכיבים אחרים.

פורסם

ממש לא מתים בסיטונאות. לפני שנה כריית המטבעות הוירטואליים פרצה ומאין יזמים פרטיים השקיעו אלפים ועשרות אלפים בכאלה. היום כשהם מבינים את השתלמות העסקה, והיבואן עדיין מכסה באחריות, הם עושים דילים עם חנויות

פורסם
  • מחבר

djelectronic אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון בקריית מטבעות וירטואליים? אני מבין שאתה כנראה מדבר על ביטקוין, אבל לא הבנתי את הסיפור

פורסם

גם אני רכשתי אחד כזה בקיץ משומש מפלונטר, עובד כמו פנטר.

הרבה כרטיס בכלום כסף!

פורסם

כל העניין הזה לא משתלם ולכן מי שקנה כמויות של כרטיסים וספקים עשה עיסקה עם החנות והחזיר חזרה . היום החנות מוכרת את המוצרים כמשומשים עם אחריות יחסית גדולה(שנתיים פלוס).

אבל אם כבר אתה קונה מהם משומש , עוד כמה שקלים אתה לוקח את ה-280X שחדש וחזק יותר.

פורסם

ברגע שנותנים אחריות, אתה מרוויח את המחיר של משומש עם מזרון של האחריות.

בלי האחריות הייתי משלם על כרטיס כזה 300-400 ש"ח כי סביר להניח שטחנו להם את הצורה לאורך הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר
אבל אם כבר אתה קונה מהם משומש , עוד כמה שקלים אתה לוקח את ה-280X שחדש וחזק יותר.

הבעיה היא שיש לי ספק thermaltake tr2 500 watt. אני בספק לגבי היכולת שלו להריץ את זה בבטחה ולאורך זמן, מה גם שאני לא לגמרי "שקט" לגבי ה7950..

מה אתם אומרים?

פורסם

הספק שלך יספיק כמו גדול ל7950 לגבי ה280X טיפלה גבולי (אבל סביר להניח שגם יספיק אם אתה לא עושה OC למעבד ולכרטיס)..

אני לא מומחה גדול בספקי כח, אבל לפי מה שראיתי הספק הזה לא כזה גרוע. כמו שציינת הוא בעל 500W ובעל שתי מסילות 12V שסה"כ ביחד מספקות 35A, ככה שלא אמורות להיות בעיות מיוחדות.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

שמעתי טענה שכריית ביטקוין לוקחת את כרטיסי המסך לקצה, ובפלונטר נאמר לי שנעשה בהם שימוש כמה חודשים. כדאי להתעסק עם כרטיס שעבר שימוש של כמה חודשים תחת 100% LOAD?

פורסם

במידה והמחיר נמוך ויש אחריות לשנתיים אין סיכון, תעשה חישוב עם המחיר שווה לך עבור שנתיים במקרה הגרוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים