עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם צפייה בתגובות בפייסבוק

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה הפורום המתאים.......

משהו השתנה אצלי באופן פתאומי ולא רצוי בפייסבוק: כשאני נכנס לעמודי פייסבוק שמוגדרים כpublic figure, אני לא רואה את התגובות לפוסטים, אלא אם כן אני נכנס לפוסט עצמו. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה. ניסיתי להתנתק ולהתחבר וגם להשתמש בדפדפן אחר- שום דבר לא עוזר להחזיר את המצב לקדמותו.

אציין שאתמול השתמשתי בפייסבוק כדי לפרסם שאלה באיזשהו אתר בשם techverse.com, אבל לא יודע אם זה קשור לזה.

בבקשה תעזרו :-)

פורסם

אתה רציני?

פייסבוק מציגים את התגובות סגורות לפעמים כשיש הרבה מהן.

הכל בסדר אצלך במחשב.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אחי. גם אם יש רק כמה תגובות בודדות- זה לא מציג אפילו אחת מהן. אני לא דיברתי על show more comments , אלא על כך שהוא לא מראה אפילו comment אחד, עד שאני נכנס לפוסט הזה. בדקתי עם מישהו אחר, והכל אצלו עובד כרגיל. לא ברור לי מה הולך פה..

פורסם

אני יודע שאתה לא מדבר על show more - ככה הפייסבוק פועל.

זה תלוי איפה אתה מסתכל (pages זה לא אותו דבר כמו profiles) וזה תלוי דרך איפה אתה מסתכל (הניוזפיד הראשי לא מתנהג אותו דבר כמו הטיימליין) וכו'.

ככה זה הפייסבוק. אין אצלך שום תקלה וזה לא קשור לשום אתר שנכנסת או לא נכנסת אליו בעבר דרך facebook connect..

לצורך העניין נכנסתי לעמוד חזירים הזה שלך וגם אני רואה אותו בדיוק אותו דבר. אין לך שום תקלה במחשב..

https://www.facebook.com/estherthewonderpig

פורסם
  • מחבר

אתה אומר לי שנכנסת לעמוד, וכל מה שאתה רואה זה טור של פוסטים, בלי אף לא תגובה אחת פתוחה? אם כך, אז משהו השתנה בפייסבוק(מה שלא מסביר איך מישהו אחר אמר לי שהוא כן רואה את התגובות), כי זה בטוח לא היה כך עד אתמול...אני גולש בעמודים האלה כבר שנה, ולא היה מצב שכזה, אני לא סנילי ולא משתמש חדש באינטרנט(אמנם כאמור התחלתי להשתמש בפייסבוק רק לפני שנה..)

פורסם

כן, זה בדיוק מה שאני רואה.

פייסבוק משנים את הממשק שלהם כל הזמן, לפעמים שינויים קטנים, לפעמים שינויים גדולים, לפעמים ברעש גדול ולפעמים בשקט בלי להגיד מילה.

פורסם

ולפעמים עושים שינויים על אוכלוסייה מדגמית בשביל לראות שאין בעיות ורק אח"כ מבטלים או פורסים אצל כולם (כמו שכל חברה עושה, אפילו גוגל בתשובות חיפוש שלה).

פורסם
  • מחבר

מוזר ביותר העסק הזה...למה להרוס מוצר טוב?

פורסם

זה מה שאמרו מיליון פעם על כל שינוי שהם עושים ועדיין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים