עבור לתוכן

החלפת ה hdd ב ssd במחשב נייד?

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש לי מחשב נייד של hp envy 15 . ויש לו hard drive 1t אבל הוא די איטי 5400 סלד , ואני לא משתמש ביותר מ500 gb .

1.איך אפשר להחליף את הכונן?

2.האם הוא יותר חסכוני בחשמל?

3.ובמשקל?

4. איך לגבות את המעכת הפעלה וכל השאר?

פורסם

1. מוצאים איך מפרקים את הכונן הקיים, ומכניסים במקומו את החדש. ברוב המחשבים זה די פשוט, אם כי לא בכולם. חפש בגוגל הוראות החלפת כונן למחשב הספציפי שלך ואני בטוח שתמצא.

2. כן.

3. כן.

4. אפשר לעשות שכפול מלא של הכונן על הSSD, בהנחה שהשטח שבשימוש על הכונן לא עולה על גודל הSSD. עם חלק מהSSD מקבלים תוכנה שעושה כזו, ואפשר גם להשתמש בתוכנה חיצונית כמו Acronis True Image, שיודעת לעשות שכפולים ברמה של דיסק או ברמה של מחיצה. תצטרך לחבר את אחד הכוננים באופן זמני ככונן חיצוני כדי לעשות זאת, למשל באמצעות מתאם USB לSATA.

נערך על-ידי QttP

פורסם

אם לדגם יש צורב ואינך משתמש בו, שקול את הפתרון הבא וגם לא תצטרך להתפשר על נפח מוגבל ב-SSD בלבד:

http://hwzone.co.il/community/threads/530812-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-SSD

פורסם
  • מחבר

אין צורב, לגבי מערכת ההפעלה , היא תישאר ותפעל? או שזו לא פעולה חוקית מבחינת מיקרוסופט?

פורסם

תשאר ותפעל בפעולת השכפול, זו לא בעיה.

יש מצב שיש לדגם הזה תא SSD קטן בנוסף לכונן הקיים. כמו MSATA או M2.

צריך לבדוק זאת, מה הדגם המדוייק של המחשב? (רשום בתחתית המחשב ע"ג מדבקה)

פורסם
  • מחבר

אין , j002ea

פורסם

מתקשה למצוא תצלום של הבסיס של המחשב פתוח לשדרוגים אפשריים.

בטוח? בדקת שאין עוד מקום קטן?

אין כמו מחשב HP מסורס :D

אם כך אז רק החלפה 1:1 תהיה אפשרית עבורך.

כדי לבצע זאת כדאי לרכוש מראש מארז USB בשביל הכונן הקשיח.

לשים בו בתור התחלה את ה-SSD, לבצע את השכפול, לשים את ה-SSD במקום ה-HDD ואז לשים את ה-HDD במארז ה-USB כך שעדיין יהיה לך שימושי.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את המשפט הראשון שלך...

ויש "אזור" לשדרוגים.. אוכל לפתוח אותו ולהעלות תמונה אם צריך

פורסם

אם אתה יכול להעלות תמונה זה יהיה מעולה.

פורסם
  • מחבר

הוא לא ממש נפתח , יש שם בורג אחד אבל זה ממש לא נפתח אחרי שהוצאתי את הבורג , הפעלתי כוח עם המבורג אבל אני מפחד שזה ישבר

פורסם

אתה בכל מקרה צריך לפתוח את הפאנל אם ברצונך להחליף את ה-HDD ב-SSD ...

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03733656.pdf

עמוד 52

(עמוד 44, לפי המספור עמודים על גבי המסמך עצמו)

נערך על-ידי Chevy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים