פורסם 2015 בפברואר 310 שנים איך הצלחת בדקה 0:13 להמנע מלבעוט את הזומבי הזה מהגג חח זה כל כך דרשאגב ראיתי היום סרטון של אחד שזורק זומבים מהגשר אחד אחרי השני הוא משתמש באיזה סקיל שבכלל לא קניתי משהו די התחלתי נראה לי אני ישיג לי אותו עכשיו כי זה נראה כיף לזרוק זומבים נערך 2015 בפברואר 310 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים איך הצלחת בדקה 0:13 להמנע מלבעוט את הזומבי הזה מהגג חח זה כל כך דרשאגב ראיתי היום סרטון של אחד שזורק זומבים מהגשר אחד אחרי השני הוא משתמש באיזה סקיל שבכלל לא קניתי משהו די התחלתי נראה לי אני ישיג לי אותו עכשיו כי זה נראה כיף לזרוק זומביםחח אם תשים לב ניסיתי... הוא עצבן אותי שלא רצה לעוף מהגג אז כבר נתתי לי אחד עם הגרזןהסקיל זה grapple. לא לקחתי אותו, אבל הוא נראה שימושי פה ושם
פורסם 2015 בפברואר 410 שנים אם מעניין מישהו, במיקום המסומן במפה יש drop שמתחדש כל כמה שעות. לא יודע אם זה באג או במכוון, אבל כל פעם שעברתי באזור הזה התיבה הייתה מלאה
פורסם 2015 בפברואר 710 שנים לעזאזל עכשיו עשיתי משימה ב ARENA אחרי המשימה נעלמו לי כמה מהנשקים הכי מעולים שלי שהיו עליי בזמן המשימה במשימה עצמה הכל נעלם אבל אז הולכים לתיק שלך בחזרה בבסיס והכל שם חוץץץץ מהכמה דברים שהשתמשת בהם זה ממש דבר דפוק בדיוק לפני המשימה הזאת הבאתי איזה חרב אחת ל 450+ נזק 3 שיפורים + מוד כללי בקושי אפילו השתמשתי בקצת שכן זה היה אדיר גם הלכה לי קאטנה וכל מיני דברים איזה דבר גרוע ועוד שמרתי כל מיני מודים כמו KING שמשפר לך +2 בכל הדברים והשתמשתי בזה במיוחד בנשק ההוא שנעלם :\ נשארתי עם כל מיני זבלה
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים גם הפנס UV נעלם לי ועוד כמה דברים יש לי השערה שאולי האינוונטורי שלי היה מלא אז המשחק לא ידע מה לעשות ולא היה לו מקום להחזיר את הפריטים שלי כי בנתיים היו לי כל מיני פריטים מ ה ARENA כמו שולחנות רגליים ו PIPES היו לי איזה 4 דברי זבל ולפני זה האינוונטורי שלי היה מלא אז שהמשחק ניסה להחזיר את הדברים שלי לא היה מקום בדיוק ל 4 דברים מהנשקים המקוריים בגלל השטויות שסחבתי מה ARENAעיצוב לא מוצלח מצד המפתחים פה למי שמשחק אחרי המשימה הזאת שידאג לזרוק את כל השטויות שהוא סחב מהארנה בלי לשים לבורק אחרי זה שילך לתיק וילחץ YES לקבל את הדברים שלו נערך 2015 בפברואר 810 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים nope, זה לא זה. גם אצלי הinventory היה מלא. כל מה שהיה לי ב arena נכנס ל- stash, וכל מה שהיה שמור לי לפני ה- arena חזר לי ל- inventory... אולי הגיע הזמן לקנות את המשחק? נערך 2015 בפברואר 810 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים לי זה לא קרה, כי כשהמשחק שאל אותי אם אני רוצה לטעון את כל החפצים הקודמים ולמחוק את הכמה דברים קטנים דברים שאספתי בARENA, אמרתי לו כן.
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים הממ נראה שזה איזה באג רנדומאלי. עברתי על הדיון באגים במשחק וראיתי את זה:After completing arena level your inventory may not be restored to its original state. This can cause players to lose items in their inventory.http://steamcommunity.com/app/239140/discussions/0/604941528488544773/
פורסם 2015 בפברואר 810 שנים נראה לי או שה season pass לא שווה את המחיר?This Season Pass will bring you three exciting DLC packs. Put your skills to the ultimate test in the exclusive Cuisine & Cargo challenge missions, get your hands on additional weapons and skins, and take part in The Bozak Horde - a brand-new competitive game mode.כמה challenges כמה נשקים ומצב משחק למולטיפלייר בשביל 20 דולר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.