עבור לתוכן

תעשו טובה כשאתם הולכים לקלפי במרץ 2015...

Featured Replies

פורסם

זה קרה לחבר. אין לי מושג אם היה לו ביטוח.

• תגובות 829
  • צפיות 194.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אתה ממשיך לתרץ, לביבי היו מספיק קדנציות להעביר מה שהוא רוצה. כנראה שהוא לא רצה מספיק "לשחרר את קרקעות המדינה". לא משנה כמה תחזור על זה, היו לו דברים יותר חשובים כמו לשמור על התחת שלו. בקשר לשאר השטויות שכתבת (כמו המדינה יכולה להעלות ריבית וכו' כדי ליצור אפיקי השקעה אחרים) זה כ" כ טפשי שאני אפילו לא חושב שזה שווה תגובה. אבל זה בהחלט משעשע שאתה מנסה להסביר לי משמעויות של העלאת ריבית (את התואר שלי בכלכלה סיימתי לפני כעשור).

בתור אדם (כביכול) אינטליגנט, לא ברור איך אתה נופל במלכודת של "לא נותנים לביבי לתקן שום דבר"

המסקנה המתבקשת - אתה פחות אינטיליגנט ממה שחשבתי.

נו, בחייך. צריך חוק. הכנסת מצביעה נגד בעקבות קמפיין ציבורי נרחב. מה בדיוק יכול לעשות ראש הממשלה? משטר צבאי? באותה מידה אני יכול לטעון שכל חברי הכנסת לא רוצים כי כולם לא עשו שום דבר בנדון (טוב, חוץ מאלו שעשו רק נזק). אולי אתה לא זוכר, אבל כדי להצליח להעביר את הרפורמה המנהל מקרקעי ישראל, נאלצו לצמצם את תוקפה לאחוז אחד בלבד משטח המדינה. אחרת לא היה לה רוב בכנסת.

איזה אינטרס כבר יכול להיות לראש הממשלה לא להוריד את מחירי הדירות? מה, הוא לא רוצה שיצביעו עבורו?

אומר שכתבתי שטויות? put your money where your mouth is. מה לא נכון בנמה שכתבתי? מותר לך ללפרט קצת מעבר למילה "שטויות", אתה יודע. בכל זאת יש לך תואר בכלכלה! אז יאללה, תן דוגמאות לאפיקי השקעה אחרים שהמדינה יכולה לעודד את המשקיעים לעבור אליהם וזכור - בלחי להעלות ריבית. יש לך דוגמה כזו?

ובנוגע לאינטליגנציה (אם אבר, זה האיות הנכון), טוב, אחד איתנו מסביר ושני כותב "שטויות". אני אשאיר לשאר הקוראים לשפוט.

פורסם

בהגדרה, כשהופכים אפיק אחד לפחות אטרקטיבי, אפיק אחר הופך להיות יותר אטרקטיבי באופן יחסי.

ברור שבמצב הקיים אין יותר מדי אפיקי השקעה אלטרנטיביים (בעלי מאפייני סיכון ותשואה דומים) אבל כל צעד שיעשו, יכול להשפיע.

לדוגמה - אם מחר מחליטים למסות מהשקל הראשון שכירות בשיעור מס של 45%, זה הופך את האפיק לפחות אטרקטיבי (גם אם באופן אבסולוטי הוא עדיין הכי משתלם ביחס תשואה/סיכון).

כנ"ל לגבי צעד כמו חוק השכירות.

מי שמתנגד לחוק כזה (אגב, ביבי תמך בו?) מדבר בד"כ מפוזיציה.

להגיד שזה לא ישנה כלום כי אין אפיקים אחרים זה בפירוש חוסר הבנה של איך עובד השוק.

לביבי אין שום אינטרס לא להוריד את המחירים, זה פשוט לא מעניין אותו כי הוא לא נלחם על זה (ובכלל על יוקר המחיה בישראל) עד שהוא הכריז על בחירות ופתאום נהיה חברתי. אפשרות אחרת זה שהוא פשוט לא מסוגל. כך או כך, מדובר בכישלון וזה שאתה לא מצליח להודות בזה הוא לא פחות מעצימת עיניים.

פורסם

לא, זה לא. רק הוצל"פ יכולה לממש צו פינוי.

אתה חייב שוטר .

אם אין שוטר לך תחפש ..

פורסם

שוב, חושבים שיש למדינה כמות משאבים בלתי מוגבלת וכלכלה בעל חוזק אין סופי שפשוט צריך להחליף את השילטון כדי שהכל יסתדר פה טיק טק.

אם נתעלם לרגע שהשמאל או הדביל התורן יאיר לא ידעו בכלל מה לעשות כשחמאס, חיזבאללה ודעאש יפתחו נגדנו 4 חזיתות.

פורסם

זה היופי בשלטון . הם גם לא צריכים .

אז ביבי היה קצין בסיירת מטכל לפני עשרות שנים . אוקי ו.......?

התו"ל משתנה כמעט כל שנה , כך גם האיומים והמודיעין ועוד ..

הצבא צריך לדעת מה לעשות , לא השלטון האזרחי .

אתה חושב שאובמה/פוטין/סטיבן הרפר/מרקל/טוני אבוט , יודע מה לעשות במקרה שהמדינה שלו מותקפת ?. לא . היועצים שלו , אנשי אמונו ואנשי הצבא יודעים ומייעצים לו .

- - - תגובה אוחדה: - - -

תפסיקו כבר עם המנגינה הזאת שישראל תקרוס ללא ביבי .

כי היא שגויה ולא קשורה למציאות .

נ.ב -

היא גם מעצבנת רצח ..

פורסם
שוב, חושבים שיש למדינה כמות משאבים בלתי מוגבלת וכלכלה בעל חוזק אין סופי שפשוט צריך להחליף את השילטון כדי שהכל יסתדר פה טיק טק.

אם נתעלם לרגע שהשמאל או הדביל התורן יאיר לא ידעו בכלל מה לעשות כשחמאס, חיזבאללה ודעאש יפתחו נגדנו 4 חזיתות.

זו בדיחה נכון?

ביבי לא הצליח להתמודד עם חזית אחת מול ארגון טרור מצ'וקמק. למה אתה חושב שהוא יעשה עבודה טובה יותר ממישהו אחר מ"השמאל".

אתה כל כך שבוי בקונספציה של "שמאל" ו"ימין" שהמוח שלך כבר לא עובד ואתה לא שם לב מה אתה כותב.

כמו כן חמאס חיזבאללה ודעאש זה 3 חזיתות במקסימום, אני הייתי מחשיב אותם לשתיים צפונית ודרומית.

כמה שטויות בתגובה אחת תהיה בריא.

דרך אגב ה"שמאל" ידע לעשות יופי של מלחמות.

פורסם

דאעש נלחם בחיזבאללה וגורם לו לאבדות .

הוא לא צובר ניסיון בלחימה . הוא בעיקר צובר הרוגים .

4 חזיתות ?. איפה ?. לבנון , סוריה , ירדן , מצרים .

ירדן ומצרים לא יתקפו אותנו בעשור הקרוב . (הצבא המיושן של מצרים נמצא ברובו בצד השני של סיני , ירדן תהיה עסוקה בקרוב עם דאעש ובעלת הגבול השקט ביותר עם ישראל)

סוריה מרוסקת לגורמים .

לבנון - חיזבאללה סופג אבדות כבדות בסוריה , הם לא יעזו להתחיל עם ישראל .

עזה - ארגון טרור קיקיוני , שישראל הייתה צריכה להפיל ממזמן ולהחיל שם שלטון נאטו/צבאי מערבי כלשהו . (אבל ביבי טוב לבטחון - טוב ...)

פורסם

אתה חושב ששלטון נאטו טוב לנו?

אתה חושב שהם ישבו בעזה, ילחמו בחמאס ובדעאש ויגנו עלינו מפניהם?

הם עשו עבודה מאוד טובה בעירק ואפגניסטן... כל כך טובה, שבקרוב זה מגיע אליהם לסלון. בצרפת כבר התחיל.

פורסם

לא, עדיף "מבצע" כושל כל שנתיים.

פורסם

אז אתה מציע להחליף משהו רע במשהו יותר רע ?

מה שעדיף זה לעשות ""מבצע" אחד כמו שצריך.

להוריד באופן משמעותי את רמת האיומים. לחסל את איום הטילים.

יש דברים רבים שניתן לעשות, רובם יותר טובים מזריקת אבנים כל שנתיים או להביא לכאן את נאטו.

פורסם
פורסם
. (הצבא המיושן של מצרים נמצא ברובו בצד השני של סיני ,ב ...)

מצרים? צבא מיושן? איפה אתה חי?

פורסם

הטנק הכי חדש שלהם הוא אברהמס משנות ה 80 . (שים לב שיש כמה גרסאות)

הf16 שלהם הוא גם הגרסה המוחלשת . (לא כמו שיש לישראל i )

אתה מוזמן לתקן אותי .

פורסם

כל מה שישראל מקבלת מהאמריקאים גם מצרים מקבלת. זה ככה מאז הסכם השלום איתם. זה שישראל מפתחת לעצמה את הI זה משהו אחר. בטח שאתה לא יכול להשוות את הכלים האמריקאים של המצרים לצבאות סוריה וירדן לדוגמא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים