עבור לתוכן

האם במחשב הנ"ל ניתן להוסיף SSD במקום הצורב?

Featured Replies

פורסם

התחלתי להתעניין במחשב הזה.

Toshiba Satellite P50-B-103

http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442

עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת?

ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?

פורסם

צורב רגיל הוא 12.7מ"מ.

צורב סלים הוא 9.5 מ"מ כמו דיסק רגיל.

רוב ה SSD הינם 7 מ"מ כך שאין בעיה להכניס את ה SSD למגירה כל עוד אתה רוכש מגירה שהיא סלים - 9.5 מ"מ ( נפוצות בשוק ) .

לגבי הכנסה של הדיסק למגירה , צריך לדעת אם זה כונן 9.5 מ"מ או 12.7מ"מ . כונן 9.5 יכנס על הקשקש

אין שום בעיה שה SSD ישב במגירה ומערכת ההפעלה תשב עליו , זה בסך הכל עוד חיבור SATA .

למימוש הפוטנציאל המלא של הSSD ולשיפור העבודה היומיומית של המחשב כדאי מאוד שמערכת ההפעלה תשב עליו .

נערך על-ידי yoavke

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, אבל איך אני מעביר את מערכת ההפעלה המותקנת בHD אל הSSD מבלי להתקין מחדש? יש אפשרות כזאת?

פורסם

יש אפשרות. חלק מהSSD (למשל אינטל, סמסונג, אולי אחרים) באים עם תוכנה משלהם להעברת המידע מדיסק קיים לSSD. אפשר גם להשתמש בתוכנה כללית כמו Acronis True Image.

פורסם
  • מחבר

האם לדעתכם המחשב הזה חזק מספיק לתכנות? אני לומד מדעי המחשב.

פורסם

אני לא מכיר מחשב שלא חזק מספיק לתכנות (בטח במהלך הלימודים), אבל בלי קשר, מדובר במחשב חזק מאוד.

פורסם

אין שום בעיה שה SSD ישב במגירה ומערכת ההפעלה תשב עליו , זה בסך הכל עוד חיבור SATA .

יש לא מעט ניידים שחיבור הSATA של הצורב הוא בתקן נחות מהSATA של הכונן המרכזי. עדיף להעביר את ההרדדיסק למגירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים