עבור לתוכן

מחפש מארז עם חלקי חילוף...

Featured Replies

פורסם

אני מטפל במספר מחשבים ציבוריים שהשימוש העיקרי בהם הוא הורדת קבצים למכשירים ניידים. היות ומדובר על עשרות ומאות משתמשים ביום ישנו בלאי מואץ בחיבורי הUSB שנשברים במהירות רבה. מחפש המלצה למארז שניתן להשיג לו בקלות חלקי חילוף לUSB הקדמיים. כמו כן אטימות לאבק זו תכונה חשובה מאוד. אין צורך בעיצוב מיוחד או בשקט. תודה לעוזרים.

פורסם

מתנצל על הבורות - לא יותר פשוט לשים רכזת ולהחליף אותה במידת הצורך?

ANTEC ONE הוא מאוד פופולארי (חלקי חילוף), USB עליון, קומפקטי, זול ואטום יחסית (אפשר לשים מאווררים זולים ב-PUSH למעלה ובצד)...

http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=4566

אם יש לך לוחות מיקרו, יש את ה-NSK3480 שמאוד אטום לאבק:

http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzM=

לא יודע לגבי חלקי חילוף

פורסם

הקטע שהבלאי הוא משימוש לא זהיר, מניסון אישי, לי בחיים לא נשבר USB קידמי במארז.

פורסם
  • מחבר

כמובן שמדובר על שימוש לא זהיר - לכן צריך חלקי חילוף. הלוחות בגודל רגיל. מדובר על תחנות עבודה מינמליות כך שאין צורך בקירור רציני. לצערי כשהשתמשתי ברכזות הן התקלקלו בתדירות גבוהה עוד יותר. יש צורך דווקא בUSB מצד המארז ולא עליון. תודה לעונים.

פורסם

מה עם ברקט "3.5 סטנדרטי?

פורסם

"ולא עליון" הכוונה בכלל לא מקדימה? כי גם יש לסלוט pci (ללא כרטיס הרחבה) פשוט מתחבר ללוח לכניסות של front usb.

פורסם
  • מחבר
מה עם ברקט "3.5 סטנדרטי?

מניסיוני עוד יותר שבירים. זה הפתרון הפחות מועדף עלי במקרה שלא אמצא חלקי חילוף. אבי - הכוונה מקדימה. הסתכלתי שוב על האנטק וראיתי שמדובר בUSB מקדימה ולא למעלה כמו שחשבתי. איפה יש לו חלקי חילוף?

פורסם

אני חושב של-CORE1000 יש USB בצד.

פחות נפוץ

פורסם
  • מחבר

המיקום של הUSB באנטק הקודם שהבאת בסדר גמור, השאלה איפה אני משיג לו חלקי חילוף?

פורסם

לא בטוח - מהיבואן? EBAY?

הוא פשוט דגם פופולארי מאוד אז הנחתי שזה יהיה קל.

פורסם

תיקח "סלוט" שמאפשר להוציא USB header של הלוח אל מאחורי המארז. תפרק ממנו את פלאג ה USB ותחבר אותו ל bracket קדמי משלך. כשהוא נשבר תחליף את הפלאג + כבל

או שתחבר כבל מאריך USB, הוא אמור להיות יותר אמין מרכזת (אין רכיבים אלקטרוניים והראש קטן יותר)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ. בהנחה שאוותר על דרישת חלקי החילוף - מחפש מארז אטום ככל האפשר לאבק. אין דרישות נוספות.

פורסם

האם יהיה שם מישהוא לתחזוקה כמו ניקוי פילטרים ? אם לא, תצתרך לוותר גם על האטימות לאבק. תיקח מארז שיש בו פתחי אוורור גדולים יחסית כך שניתן להפעיל את כל האוורור קבוע על מהירות מינימום, ושלא ימשוך אבק יותר מידי

מחשבי DELL 745 למשל בנויים בצורה כזאת, אז הם כן צוברים אבק אבל בצורה דיי איטית ובמשך כמה שנים עדיין לא צוברים אבק בכמות שמפריעה משמעותית (הם BTX אבל ניתן לממש צורת קירור דומה גם אם ATX)

פורסם
  • מחבר

כמות האבק שם הזויה. פעמיים בשנה זה מספיק תחזוקה?

פורסם

מה החומרה שם - מחשבים בסיסיים כמו g3020/i3 שבקושי מתחממים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים