עבור לתוכן

דרוש דפדפן קליל שהוא לא כרום.

Featured Replies

פורסם

אני מאוד אוהב את FF, אבל הוא כבד מדי. לדפים לוקח המון זמן להיטען (במיוחד עמוסי פלאש) וגם כשהם נטענים, הם מקרטעים בגלילה.

את כרום אני לא אוהב בעיקר בגלל המנשק שלו. (למשל, סידור ה RSS הרבה פחות נוח מאשר זה שב FF).

יש למישהו רעיון?

פורסם

בבקשה:

http://lynx.browser.org

עכשיו ברצינות.

הבעיה היא לא בדפדפן, אלא בטכנולגיות שמשתמשים בהם לבנייה של תוכן באתרי web בשנים האחרונות ו Flash היא דוגמא טובה לשיטה של "שתיית משאבים".

על איזה חומרה מדובר שיש כאלו קשיים?

פורסם

אתה יכול לנסות את Pale Moon, אם כי בכל מקרה אני חושב שכל עניין ה"דפדפן קליל" הוא מיתוס. לא ראיתי שום הבדל מורגש בין דפדפן לדפדפן ברוב הדברים. הקרטועים בגלילה הם כנראה איזה באג נקודתי. באופן כללי, הרשת היא הגורם המעכב ולא הדפדפן.

פורסם
  • מחבר
בבקשה:

http://lynx.browser.org

עכשיו ברצינות.

הבעיה היא לא בדפדפן, אלא בטכנולגיות שמשתמשים בהם לבנייה של תוכן באתרי web בשנים האחרונות ו Flash היא דוגמא טובה לשיטה של "שתיית משאבים".

על איזה חומרה מדובר שיש כאלו קשיים?

מפורטת בצד.

אתה יכול לנסות את Pale Moon, אם כי בכל מקרה אני חושב שכל עניין ה"דפדפן קליל" הוא מיתוס. לא ראיתי שום הבדל מורגש בין דפדפן לדפדפן ברוב הדברים. הקרטועים בגלילה הם כנראה איזה באג נקודתי. באופן כללי, הרשת היא הגורם המעכב ולא הדפדפן.

כרום מתפקד הרבה יותר טוב באותם אתרים. לכן הנחתי שמדובר כאן בבעיית דפדפן.

Pale moon לא עוזר כל כך. הייתי איתו תקופה מסויימת.

פורסם

ניסית תוסף adblock?

פורסם
  • מחבר

באופן קבוע. אבל ישנם אתרים (כמו זה לדוגמה), שהוא מבוטל בהם.

יטיוב למשל הרבה פעמים מקרטע על מסך מלא, כאילו מדובר ב P4.

(1080P).

פורסם
באופן קבוע. אבל ישנם אתרים (כמו זה לדוגמה), שהוא מבוטל בהם.

(1080P).

עשיתי בדיקה קלה. הרגתי את ה FLASH PLUGIN בכרום ועשיתי REFRESH לעמוד אחד פה, רק כדי לראות כמה משאבים הוא תופס. 96 מגה זיכרון ועוד 3% מעבד (הכי חזק בשוק הביתי). עוד עמוד עלה ל 160 מגה זיכרון.

לפעמים זה לא רק הדפדפן...

פורסם

אני יכול להעיד מנסיון (על כמה מחשבים שונים) שפלאש על פיירפוקס מציג יותר בעיות ביצועים מאשר על IE או כרום.

אני לא באמת יודע מי אשם, אם זה פיירפוקס או פלאש, אבל צריך לזכור שזה לא בדיוק אותו פלאש: כרום מגיע עם פלאש ארוז משל עצמו באדיבות גוגל, IE משתמש בתוסף ActiveX, ופיירפוקס משתמש בתוסף מסוג NPAPI (או לא זוכר איך שקוראים לזה). אם כי כמדומני שכשכרום עדיין השתמש באותו תוסף NPAPI כמו פיירפוקס, זכור לי שהוא גם הציג אותם בעיות ביצועים.

פורסם
כרום מתפקד הרבה יותר טוב באותם אתרים. לכן הנחתי שמדובר כאן בבעיית דפדפן.
כאמור, ייתכנו באגים נקודתיים (למשל שילובים בין גרסת דפדפן מסוימת לתוסף מסוים + אתר ספציפי). באופן גורף לא ראיתי הבדלים חד-משמעיים. באילו אתרים בעייתיים מדובר?

(1080P).

יש לי מחשב עם ביצועים מאוד דומים לשלך ולא נתקלתי בקרטועים גם בפלאש 1080P. מצד שני אני עם פלאש די ישן פה (11.9).

פורסם
  • מחבר

בעיקרון מדובר בעיקר בזון וביוטיוב. אך זה יכול לתפוס אותי בכל אתר אחר.

אני האמת מקפיד לעדכן את פלאש אצלי באופן קבוע. אני על 15+ לדעתי.

אולי השנמוך של פלאש יעזור?

איך אני מתחיל להבין מאיפה זה נובע?

פורסם

עם איזו גרסת Firefox אתה?

פורסם

דבר ראשון, תנסה להריץ את firefox במצב בטוח (הפעלה עם Shift) כדי לבודד את הבעיה לליבת הדפדפן עצמו, או אולי הגדרה כלשהי / תוסף מסוים.

אם הבעיה עדיין מתרחשת , כלומר מובנית בדפדפן, אתה יכול גם לנסות את Pale Moon שוב (אם לא ניסית לאחרונה), או גרסה ישנה של Firefox.

כמו כן, אפשר לנסות לשנמך את הפלאש (יש לך גרסאות שונות פה), למרות שבעיות עם HWZone זה כנראה לא יפתור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים