עבור לתוכן

3 way SLI GTX 980 ביצועים נמוכים

Featured Replies

פורסם

אפשר בכיף לרדת בתקציב, מצד שני אפשר לנצל תקציב כזה כך שהלסת תיפול לרצפה בהשוואה למצב הנוכחי...

למשל - הייתי מוכר כרטיס אחד ואת המסך. נשאר עם 2 כרטיסים ומביא מסך כזה (לא סתם "כזה" אלא את זה בדיוק!)

• תגובות 49
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסכים עם הכיוון שלך... ואם הוא נשאר עם שני כרטיסים אפשרי מארזmid איכותי.. בכל מקרה חושב שמור צריך הכוונה יותר פרטנית מדיון בפורום.. מונח פה הרבה על הכף. או שימכור שניים וישאר עם המסך שיש לו, או שימכור אחד ויקנה מסך חזק.. בכל מקרה עדיף להתייעץ שוב לפני שקונים

פורסם
  • מחבר
אפשר בכיף לרדת בתקציב, מצד שני אפשר לנצל תקציב כזה כך שהלסת תיפול לרצפה בהשוואה למצב הנוכחי...

למשל - הייתי מוכר כרטיס אחד ואת המסך. נשאר עם 2 כרטיסים ומביא מסך כזה (לא סתם "כזה" אלא את זה בדיוק!)

אחי בדיוק קראתי עליו לפני שעה והזמנתי אותו. במקרה עכשיו קראתי את ההודעה שלך עכשיו ולחצתי על הקישור וזה אותו מסך! קראתי עליו רק ביקורות טובות ואני מתכוון להחליף אותו עם המסך הישן הנוכחי שלי LG E2240

יכול להיות שהבעיות נובעות גם מכיוון המסך הישן? האם חיבור Displayport יעזור?

פורסם

אתה חייב לעשות מאמץ ולהעלות את כל המפרט שלך אם דרך התוכנה שהציעו לך ואם עצמאית.

אין קשר בין הבעיות שלך לבין המסך, אך בהחלט המסך החדש הוא תוספת מבורכת ותהנה ממנו מאוד.

פורסם
  • מחבר

המפרט הוא:

Gigabyte Technology Co., Ltd. X99-Gaming 5

Intel Core i7-5930K CPU @ 3.50GHz

RAM 32.0GB

465GB Samsung SSD 840 EVO 500G SCSI Disk Device (SSD)

465GB Samsung SSD 840 EVO 500G SCSI Disk Device (SSD)

1863GB TOSHIBA DT01ACA200 SCSI Disk Device (SATA)

1863GB TOSHIBA DT01ACA200 SCSI Disk Device (SATA)

E2240 (1920x1080@60Hz)

4095MB NVIDIA GeForce GTX 980 (NVIDIA)

ForceWare version: 344.65

ספק כוח: MAXREVO 1500W

מחובר לאל פסק ROSTEC UPS-1200D

פורסם

ללא ספק אחד המפרטים החזקים ביותר שנראו כאן.. ויש פה אנשים משוגעים לדבר...

תמכור כרטיס אחד, תקנה את המסך של אסוס, ואתה לגמרי על הגל!

איזה מארז יש לך?

פורסם
  • מחבר
ללא ספק אחד המפרטים החזקים ביותר שנראו כאן.. ויש פה אנשים משוגעים לדבר...

תמכור כרטיס אחד, תקנה את המסך של אסוס, ואתה לגמרי על הגל!

איזה מארז יש לך?

Coolermaster HAF X No P/S ATX Black Case.

בגלל זה אני מתבאס זה מחשב ממש חדש שהשקעתי עליו המון כסף ולקחתי הלוואות... ובכל זאת אני לא מסוגל להריץ את פאקינג far cry 3 על max כאילו אם זה המצב עכשיו מה יהיה עוד שנה ?!?

ולגבי הכרטיס אחי אין מצב. כרטיס בודד עולה 2,800 ורק המסך עולה 4,500. גם לא תמכור אותו במחיר יד ראשונה...

פורסם

לקחת הלוואות ולא התייעצת עם אף אדם מקצועי בנושא? האשמה עליך...

בכל מקרה מה שאתה מתאר לא נשמע הגיוני. פאר קריי 3 עובד לי על מקסימום עם 780 בודד.

אני ממליץ התקנה מחדש נקייה, של ווינדוס 8.1 עם דרייברים עדכניים. אם המשחק פרוץ זו גם יכולה להיות בעיה.

פורסם
  • מחבר

האשמה כולה שלי אני יודע.

ואני מדבר גם על כל האופציות המשניות

2 Vsync

הכי גבוהה Msaa

Hbao+

Max gpu bufferd 5

פורסם

ידעתי וזה היה מאד תמוהה בעיני שהוציאו כרטיסים כאלו חזקים עם 4GB זכרון שזה יהיה בעיה.

כח גראפי חזק במיוחד שאין לו לאן לכתוב ולקרוא את כל העוצמה הזו.

בעוד למובייל שני הכרטיסים האחרונים יצאו כבר עם 8GB זכרון. (880M 980M)

ועוד כבר הוכח שזה חיוני עם כל הפורטים השבורים הללו שיוצאים חדשות לבקרים.

לא ברור.

פורסם

תנסה משחקים אחרים, כמו שהצעתי התקנה נקייה של 8.1 עם דרייברים עדכניים.

תוריד קצת ב-aa לא צריך יותר מדי עם זה זה מכביד מאוד על הזיכרון של הכרטיס.

פורסם

אחי אל תדבר במושגים של אשמה... בהחלט לא חכם, ועוד לקחת הלוואה בשביל מערכת כזאת.. לא נורא. משחקים לא בנויים בצורה שמנצלת מערכת כזאת. זה כמו מנוע של מרצדס במרכב של פייאט.. זה לא יתן לך אפילו פריים אחד יותר. דיברת לפני כן על shadow of mordor... אני מריץ אותו על ultra עם פיטרים חלק על 770 4gb. ברוב המקרים הם לא מצליחים לתכנן משחק יעיל לכרטיס אחד.. Sli יש יותר בעיות, עד שמוציאים עדכונים. שלושה כרטיסים זה כבר דבר שאף אחד לא משקיע בו. המארז שלך יחזיק יפה שני כרטיסים. תפרסם אחד למכירה בלוח יד שניה פה ב2500 ש"ח. תשמור על האריזה שלו, אחריות.. בעזרת ה' יקנו ממך. ותתחיל להחזיר הלוואות

- - - תגובה אוחדה: - - -

תציע אותו פה למכירה, לא תפסיד כלום. תסכים איתי שבכל מקרה.. גם אם היו נותנים לך עליו 2000 זה סכום משמעותי! אין לך מה לעשות איתו, לפחות תקבל כסף חזרה שאתה צריך

פורסם
ואני מדבר גם על כל האופציות המשניות

2 Vsync

הכי גבוהה Msaa

Hbao+

Max gpu bufferd 5

ציינת פה שלושה מההגדרות שלדעתי הכי רלוונטיות לבעיות ביצועים ב-FarCry 3 (וגם באופן כללי אפשר לומר)

אבל קודם כל, אפילו שזה ברור, תוודא ש-SLI מופעל בדריבר, ולא יזיק להתקין MSI AB בכדי לוודא שכל הכרטיסים בניצול ולא רק אחד.

במשחק תתחיל מכיבוי VSync לגמרי. אם זה "פותר" את הבעיה הספציפית, אפשר לנסות מספר דברים בהנחה שאתה רוצה Vsync. אבל לפחות תשמח לגלות שהמסך שהזמנת מסלק לחלוטין את כל בעיות ה-Vsync \ קריעות תמונה ולאג עכבר (למעשה כשתקבל את המסך, דאג תמיד לכבות Vsync במשחקים, וודא שהדריבר מוגדר לעבוד במצב G-Sync, שכרגע לא זמין עבור המסך הנוכחי שלך).

במידה ועדיין רץ גרוע, נסה לכבות לגמרי MSAA. אם הבעיה נפתרה, נסה MSAA נמוך יותר או שתפעיל בדריבר SLI AA (כפי שהראיתי לך באחד הפוסטים הקודמים).

בנוסף נסה גם לשחק עם הגדרת Max gpu buffered. ראיתי שבחרת 5, ניסית מספרים אחרים ?

על כל פנים, אל תתרגש ממשחק אחד או 2 בעייתיים (וזכור לי ש FarCry3 עשה המון צרות לאנשים. אגב כבר יצא 4, מה 3 עכשיו ? :) ).

קח בחשבון שהם לא הראשונים ולא האחרונים, במיוחד כשמדובר בריבוי כרטיסים. לפעמים אין מזל, לא משנה אם באשמת המשחק או הדריבר.

פורסם

אחי הייתי ממליץ לך קודם כל למכור כרטיס מסך אחד ...מערך של 3 כרטיסים נותן הפרשים ממש ממש קטנים מול 2 ואפילו במקרים מסויימים אפילו פחות ממערך של 2

מערכים של 3 כרטיסי מסך ממש ממש מסבכים את העניינים כדי להגיע לביצועים אופטימלים של משחקים

דבר שני אם קנית את המערכת הזאת רק למשחקים חבל יכלת להשאר עם דור קודם של X79 (כל הבדיקות מראות שבמשחקים X99 לא מתרומם מעל X79)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים