עבור לתוכן

מעוניין לבצע בדיקת ביצועים ל-840 EVO שלי, עם איזה תוכנה לעשות את זה?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לבצע בדיקת ביצועים ל840 EVO .. על מנת לראות שהכל בסדר איתו ושהעדכון עזר והוא באמת מתפקד כמו שהוא צריך לתפקד..

א. עם איזה תוכנה לעשות את זה ?

ב. כמה זמן אני צריך להשאיר את זה ?

ג. אסור לגעת במחשב שזה מתבצע ?

תודה מראש ושבת שלום

פורסם
  • מחבר

מה שאלתי ומה ענית..

אני רוצה לעשות בדיקת ביצועים - לאחר שביצעתי את העדכון הזה... כדי לראות שהכל בסדר..

פורסם

התוכנה שבאה עם ה-ssd, נקראת magician יש לך שם אפשרות לבדיקת ביצועים

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות עם ה-Magician ? וכמה זמן זה לוקח ?

פורסם

דוד שלו, רשמתי לך בדיוק.

פורסם
  • מחבר
דוד שלו, רשמתי לך בדיוק.

מה הכוונה בדיקה ראשונה ובדיקה שנייה ?

פורסם

יש את הבדיקה שכולם עושים דרך התוכנה של סמסונג, as-ssd וכו', ויש תוכנה שבודקת מהירות קריאה לקבצים קיימים במחשב וככה רואים אם יש הבדל במהירות קריאה כתלות בפעם האחרונה שכתבו את הקובץ, שזאת הבעיה שהתגלתה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אבל ה-SSD שלי חדש.. אז כל הקבצים חדשים בו... זה קשור לזה נכון ?

בתוכנה השנייה לוקחים קובץ נגיד של וינדוס וקובץ שכתבו אותו על ה-SSD לאחרונה ובודקים את ההבדלים בקריאה ?

פורסם

אם הSSD שלך חדש, אין לך טעם לעשות את הבדיקה הקשורה לגיל עכשיו. תעשה עוד חצי שנה ותבדוק. :)

בינתיים פשוט תעשה בדיקות רגילות עם AS-SSD או CrystalDiskMark או אפילו בתוך הMagician.

אין צורך להפוך את זה לעוד מגילה של חמשת חומשי תורה... זה סתם בדיקת ביצועים עם תוכנה, לא נושא מסובך כל-כך. :)

פורסם
  • מחבר
אם הSSD שלך חדש, אין לך טעם לעשות את הבדיקה הקשורה לגיל עכשיו. תעשה עוד חצי שנה ותבדוק. :)

בינתיים פשוט תעשה בדיקות רגילות עם AS-SSD או CrystalDiskMark או אפילו בתוך הMagician.

אין צורך להפוך את זה לעוד מגילה של חמשת חומשי תורה... זה סתם בדיקת ביצועים עם תוכנה, לא נושא מסובך כל-כך. :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחח סבבה סבבה... אעשה עם ה-Magician כי יש לי אותה כבר.. ובתום הבדיקה אעלה צילום מסך לפה ותגידו לי אם הכל טוב אם אפשר :)

תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים