עבור לתוכן

הצצה ראשונה לכרטיסי המסך Radeon 390 ו-390X של AMD, לכאורה

Featured Replies

פורסם
האם לדעתם חברת אנוידיה תקבל קרב קשה מצד AMD?

לא.

זו כנראה תהיה ליבה גדולה יותר, פחות יעילה ויותר חמה מההצעה של נבידיה, ועם הדרייברים ה"מצויינים" של AMD, זה לא יכול להיות טוב יותר!

ואנבידיה פשוט יכולים בהינף יד להוציא 980TI שכבר מחכה בקנה אם הם ירגישו דגדוג קל של תחרות.

פורסם

יאללה, שיעשו מה שבא להם. כל עוד זה מקדם את היציאה של 960 הרי זה מבורך

פורסם

4096..? מטורף!

חייב להיות 28נמ' (עדיין אותו צעד הנדסי שמשאיר את AMD במקום).

בדיוק כמו שעשו עם R290.

מכונה מלאה יותר, מהירה יותר והכי חשוב התוצאה... חמה יותר!

ועכשיו הם לקחו את אותה מכונה והעמיסו עליה עוד יותר..... עכשיו זה בטוח! עם 4096 הכרטיס הזה יהיה חייב קירור מיים!

פורסם

וואי כמה nvidia fanboys,

קודם כל ידוע שהכרטיס מסך בנוי על 20 ננומטר ולא 28 זו הסיבה שלוקח לו יותר זמן לצאת מה 980 וזה גם אומר שהוא יצרוך פחות חשמל ויפלוט פחות חום ביחס לביצועים.

הכרטיס מסך בנוי על ליבה חדשה לגמרי בשם Fiji יהיו לה 4224 או 4096 SP, והוא ישתמש בטכנולוגית HBM במקום Gddr5 שהיא הרבה יותר מהירה ויעילה ואנוידיה תכננה להשתמש בה רק בפסקל בסוף שנה הבאה.

ולדרייברים של AMD כבר מזמן אין בעיות.

וה R9 390x יהיה בערך ברמה של ה 980ti או ה Titan x.

וה R9 380x אמור להתחרות ב gtx 980 וגם לעקוף אותו.

והקירור מים זה אחד מתוך 4 אפשרויות שעושים לכרטיס מסך לא בטוח שזה מה שייבחר.

זהו זה כל מה שיודעים עד עכשיו.

פורסם
4096..? מטורף!

חייב להיות 28נמ' (עדיין אותו צעד הנדסי שמשאיר את AMD במקום).

בדיוק כמו שעשו עם R290.

מכונה מלאה יותר, מהירה יותר והכי חשוב התוצאה... חמה יותר!

ועכשיו הם לקחו את אותה מכונה והעמיסו עליה עוד יותר..... עכשיו זה בטוח! עם 4096 הכרטיס הזה יהיה חייב קירור מיים!

AMD מכניסה אותי כל פעם לתסביכים: אני לא יודע מה משתלם לי יותר בחורף הזה לקנות מערכת הסקה בייתית או CF של R290. (למרות שמערכת ההסקה הבייתית תיתן לי FPS יותר יציב מאשר CF תוצרת AMD).

פורסם

מבחינה טכנית אגב, אין ל-AMD היום יכולת להשתמש בטכנולוגיות שלה ב-28 ננומטר מעבר ל-290X ולהשאר בחיים.

כמות מעבדים גדולה יותר חייבת תהיה להתבצע בתהליך 20NM וגם שם אנחנו מדברים על פליטת חום רצינית למדי.

פורסם

קודם שהכרטיסים הנוכחיים יהיו תואמים למערכות המחשב המודרניות, הן מבחינת ניהול חשמל והן מבחינת יציבות ורק אח"כ שיצאו עם דור חדש (אלא אם כן הדור החדש יפתור את הדפקות שקיימות בכרטיסי ה R7-R9). עדיף על Recall.

פורסם

איך אתם מגזימים, לא היו בעיות מיוחדות עם הדור הזה של AMD חוץ מבעיות יעילות וגופי קירור גרועים.

בכל מקרה התהליך יצור הוא 20NM, יוצא גם בערך באותו זמן כמו רכיבים אחרים שמיוצרים ב TSMC באותו תהליך יצור (חוץ מ APPLE שכנראה הכבידו מאוד על TSMC עם האייפון). זה לא אומר שהם יהיו יעילים או עם הספק נמוך, זה רק אומר שכל טרנזיסטור בודד כנראה ידרוש פחות.

למי שאומר שאין בעיות עם הדרייברים של AMD, כנראה שאתה לא משחק DOTA 2...בערך כל משחק שלישי אני צריך לעצור לכולם את המשחק בשביל לנסות לסדר את הסמן של העכבר:s07: באג שקיים כל כך הרבה שנים שזה באמת מחרפן.

פורסם

בעיות הקפיאה של כל המערכת כשהמסך או כלל המערכת במצב שינה זו מחלה חשוכת מרפא עם הכרטיסים האלה. גם עם R9 290 וגם עם R7 240. זה אבסורד שבעיה כה אקוטית לא זוכה להתייחסות מצד AMD.

פורסם

משתמשי AMD לאחרונה מקבלים גל של סטירות עם המשחקים החדשים.

אין לי מושג מה עושה צוות הקופים במשרדי החברה כרגע.

פורסם

במידה ובחודש הקרוב יצא כרטיס 20 ננומטר AMD

זה אומר שנווידיה תהיה חייבת לצאת עם 20 ננומטר משלה

וזה אומר בחצי שנה הקרובה שוק עם כרטיסי 20 ננומטר משתי החברות הגדולות

איך נסתכל אז על סדרת 900 :| מבחינת ההשקעה הכספית

בכל מקרה המשחקים שיצאו בשנים הקרובות אין להם הרבה ברירה ויאלצו להגביל את עצמם לשוק

וסדרת 900 כנראה תריץ כל דבר שתזרוק עליה

אפילו במידה ויהיו כרטיסי 20 ננומטר במקביל בשוק

פורסם

NVIDIA לא צריכים למהר לשנות שום דבר, תהליך ייצור חדש לא מבטיח תוצאה טובה יותר (הוא אפילו גורר הפשעה שלילית כי תהליך היצור פחות אמין). AMD יכולים להשתמש בתהליך חדש יותר ולפשל בתכנון או פשוט להשתמש באותו תכנון שראינו בסדרה האחרונה ורק להגדיל מספרים.

רוב המשחקים שיש איתם בעיות ביצועים משתמשים ב NVIDIA GAMEWORKS, חלקם עם הטמעה כל כך גרועה שגם על החומרה של NVIDIA התוספות לא עובדות (GHOSTS ו AC למשל). נראה גם כאילו הבעיה הזו חוזרת על עצמה מה שמצביע על זה שגם אם מתקנים את הקוד צריך לעשות את זה כל פעם מחדש אז NVIDIA עושים עבודה דיי חרא בלעדכן את קטעי הקוד שלהם. AMD גם עושים דברים כאלה (DA:I ובמידה מסויימת TR 2013), אנשים יזכירו את TRESS FX אבל צריך לזכור שמאז הקוד עודכן והותאם גם לחומרה של NVIDA (ראו כל משחק שהוא לא TR כי SQUARE ENIX לא עדכנו את המשחק) ושמראש חלק גדול מהבעיה היה ש NVIDIA במשך שנים הוציאו כרטיסים עם ביצועי OPENCL נוראיים (בשביל לא לפגוע ב CUDA).

פורסם

מי שדיבר על בעיה במצב שינה - עברו אצלי שני כרטיסי 7850 , כרטיס 7950, R9 290 וכרגע יש אצלי שני 280Xים

בחיים לא נתקלתי בבעיה הזאת

פורסם

ברשותי 5870 הוא יוצא ממצב שינה של המסך באופן עצמאי, כשבא לו , ו 7950 רוב הזמן מרדים את המסך רק לשנייה ונדלק מייד, וגם הבעיה שהוזכרה אצל השאר כשהמסך ישן אי אפשר להעיר אותו וחייב ריסט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים