עבור לתוכן

מה מצב מסכי 4K בשוק ובארץ בפרט ?

Featured Replies

פורסם

יש כבר מסכי 4K בארץ ? האם למי שלא עוסק בעריכת וידאו / תמונות ? אם אין מסכים כאלו עדיין או בארץ, האם יש צפי שזה יכנס באופן משמעותי ובמחיר שפוי (כמו IPS יקר אולי) בחודשים הקרובים ?

אני למשל משחק משחקי מחשב בלי כל הפילטרים של ה AA המטורפים וכו' ולא שם לב לבעיות באיכות התמונה, אז אפשר לוותר על 4K ?

פורסם
  • מחבר

הממ, איך ה P2815Q המחיר נושק לגבולות הסביר למסך שעדיין לא פופלארי ?

פורסם
  • מחבר

אוקי, כפי שחששתי, המסכים ה"זולים" (3000 - 4000 ש"ח) לא שווים כלום בשביל משחקים. ככה שהטכנולוגיה לא בשלה עדיין... יש צפי או שפשוט למשתמש הבייתי אין צורך ב 4K בשביל מסך מחשב (בגודל של עד 30").

פורסם

אין לאף אחד צורך במסכי 4K. יכולים להיות לכך יתרונות במצבים מסוימים, אבל אף אחד מהם לא מהותי. דברים אחרים משפיעים על חוויית השימוש באופן יותר משמעותי.

פורסם

מתי לדעתכם יהיה אפשר למצוא 4K IPS בגודל 28-32 במקסימום 3000?

אני מחפש שדרוג ל-U2312HM וזה לדעתי מטומטם לשדרג אותו במסך 1080P אחר או אפילו 1440P...

פורסם

קודם שאפשר יהיה למצוא 1600P IPS במקסימום 3000... :)

אני חולק על דעתך. 1440P זה שדרוג מצוין ל1080P. מסכי 4K (שזה 2160P) כרגע הם סתם גימיק שכולם מתלהבים ממנו ולא מביא שום תרומה משמעותית.

פורסם

זה זמן של הרבה שינויים וטכנולוגיות חדשות בעולם המסכים. ממליץ להמתין קצת ולתת לתסיסה להרגע. כרגע אין מסך 1440P טוב לגיימינג בתקציב שפוי שיעניק גם איכות תמונה טובה.

פורסם
  • מחבר

כמה זמן ? מה השינויים הצפויים ? לפי מה שאני מבין בניגוד לפלאונים שם הרזולוציה פי כמה וכמה יותר גבוהה, במסכי מחשב זה לא כלכך משנה בינתיים (בטח שאין תמיכה מלאה בכל התוכנות).

פורסם

אני לא יודע כמה זמן, אבל המטרה היא להמתין למוצר המנצח. כמובן שהכל תלוי בהעדפות משתמשים.

יש כאלה שבשבילם מסך כמו ה-U2713HM של דל הוא מנצח. איכות תצוגה + מחיר שפוי-משהו + רזולוציה.

יש כאלה שאומרים במקרה כזה "לא מתאים לי 22 מילי-שניות של תגובה, רוצה פחות".

מוצר מנצח מבחינתי יהיה מסך גדול (26-28) שמשלב בין רזולוציה טובה, תגובה מהירה לקלט, איכות תצוגה וסנכרנון תמונות.

בניגוד להרבה טכנולוגיות אקסלוסיביות אחרות שקיימות בשוק, לטכנולוגיות כמו G-SYNC יש רק יתרונות ונוכחות שלה במסך מהווה עוד שיפור רציני בחוויית השימוש.

אני לא רוצה לבחור מסך שכולל רק 3 מתוך ה-4 תכונות הללו, ורוב מה שקיים מכיל רק 2 מתוך ה-4. כשיהיה, אשקול מעבר.

פורסם
אני לא יודע כמה זמן, אבל המטרה היא להמתין למוצר המנצח. כמובן שהכל תלוי בהעדפות משתמשים.

יש כאלה שבשבילם מסך כמו ה-U2713HM של דל הוא מנצח. איכות תצוגה + מחיר שפוי-משהו + רזולוציה.

יש כאלה שאומרים במקרה כזה "לא מתאים לי 22 מילי-שניות של תגובה, רוצה פחות".

מוצר מנצח מבחינתי יהיה מסך גדול (26-28) שמשלב בין רזולוציה טובה, תגובה מהירה לקלט, איכות תצוגה וסנכרנון תמונות.

בניגוד להרבה טכנולוגיות אקסלוסיביות אחרות שקיימות בשוק, לטכנולוגיות כמו G-SYNC יש רק יתרונות ונוכחות שלה במסך מהווה עוד שיפור רציני בחוויית השימוש.

אני לא רוצה לבחור מסך שכולל רק 3 מתוך ה-4 תכונות הללו, ורוב מה שקיים מכיל רק 2 מתוך ה-4. כשיהיה, אשקול מעבר.

המסך המושלם..

פאנל va איכותי עם התקן Gsync לזירוז. גודל 27 אינץ' (אני לא אגזים עם ה30+ רחבים האלה), עם ספקטרום מושלם של צבעים, לא אכפת לי אם זה 8+2 או 10 ביט. ללא זליגות אור, ללא פיקסלים מתים, ללא צריבות. ללא גוסטינג/מריחות. חיבור DP אחד בלבד + כניסת usb 3.0.

ופופולרי מספיק כדי שיהיה קהל של מתלהבים, שיוכלו להעלות גרסות משלהם לקליברציה.

מחיר לדבר כזה יעלה בסביבות... 4762, לפני המכס, ואם זה מקוריאה.

פורסם

ROG Swift

27אינץ'

1440P

144 הרץ - G-SYNC

פאנל אמנם לא IPS, אבל לא גרוע בכלל.

ROG-SWIFT-PG278Q_LEFT.jpg

פורסם

^רק חסר 21:9 :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים