פורסם 2014 בנובמבר 411 שנים מחבר הקובץ כבר 1920X1200 יש לינק ישיר לקובץ מתחת לתמונה האמת גם ככה זה לא משנה שיהיה בדיוק ברזולוציה אפילו אם תמתח אותו על כל מסך שחור ישאר שחור בפינותhttp://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-topaz_8.htmlthe T220P employs a TN matrix. נערך 2014 בנובמבר 411 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 בנובמבר 611 שנים מחבר כבר התרגלתי אליו הבעיה שלו בעיקר היא הגוונים השחורים והצללים במשחקים במקום שיראו כמו שצריך המידע הולך לאיבוד ורואים גוונים של אפור והכל נראה פשוט יותר אבל אפשר לחיות עם זה פשוט זאת ירידה מאיכות שהייתי רגיל כנראה 80 + אחוז מהמשתמשים לא ישימו לב לעניין או לא יהיה אכפת להם בכלל כי דקסטופ גלישה באתרים משחקים צבעוניים והכל זה מסך פצצה +עבודות גרפיות שכוללות דיוק בצבעים לא הייתי ממליץסך הכל בשביל 1200 שקל או אפילו 1000 שקל באילת מקבלים תמורה מעולה לגבי איכות בניה הוא בנוי מפלסטיק די זול אני אפילו יכול להכניס ציפורן בין המסך למסגרת של המסך ולמשוך אותה החוצה וזה בנוי חלש דבר שבמסך הקודם שלי לא אפשרי אני חושב גם שיש איזה משהו על המסך עצמו כדי למנוע השתקפויות וזה עצמו קצת פוגם באיכות התמונה כאילו מזיזים את הראש ואפשר להבחין בשכבה הזאת שמשנה קצת את הצבעים במצבים מסויימים בגדול הצבעים קצת WASHED OUT חיוורים חושב בגלל כל ה GLOW של המסך והתאורה שלו וגם אם אתה משחק עם זה המעברים בין הצבעים יראו קשים ופרטים עדינים בדיוק שם במעברים ילכו לאיבודלפי מה שהבנתי המסך עובד על 6-BIT עם איזה טכנולוגיה שמרימה אותו ל 8-BIT שורה תחתונה בגדול מסך טוב אם אתה רוצה מסך מושלם תנסה משהו אחר
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים בקשר לעיצוב/איכות בנייה .הלכת על מסך ישן גם בעל כובד רב ועיצוב מיושן . אם היה לי יכולת ,הייתי מחזיר ולוקח H2414h .. או יותר זול אני רכשתי ב900 שח את p2414h
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים שורה תחתונה בגדול מסך טוב אם אתה רוצה מסך מושלם תנסה משהו אחרהאם את כל ההבדלים והבעיות שאתה מציג אפשר לייחס לעניין ה-6bit?יש מסך אחר באותו סדר גודל של מחיר שלהערכתך נותן איכות טובה יותר מהמסך שקנית?
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים אתם נלחמים בתחנות רוח, זה הסטנדרט של מסכי הips הזולים, שלדעתי הוא גבוהה. רוצים 8 ביט תשלמו פי 2.
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים עיצוב מיושן לאו דווקא אומר איכות בנייה פחות טובה. זה לא משנה .. המסגרת מהצד של המסך עבה יותר, המסך הרבה יותר כבד. עיצוב מיושן. מה עוד? החדשים הרבה יותר נעים ,קלים ואף דקים . הוא קנה מסך היום ולא לפני כמה שנים.. וודאי שהמלצת הפורום היית ללכת על החדשים יותר .
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים מחבר סך הכל הרים לי את חווית השימוש מתאים בדיוק בגודל לעמדה תמונות לא משהו תאמת המסך הקודם ארגונומיה איכות ראיתם פעם מסך מתקפל ככה יפה מנגנון חזק ביותר כל מצב שאתה רוצה אותו הוא נשאר עומד שם בלי לזייף בן איזה 10 חבל רק שלא נדלק יותר
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים חח וואלה אני זוכר קניתי מחשב לפני איזה 7 שנים והמליצו לי על המסך שהיה לך אבל בסוף נשארתי עם הCRT שהיה לי.היום אני עם SAMSUNG 2243BW.
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים המסך הקודם ארגונומיה איכות ראיתם פעם מסך מתקפל ככה יפה מנגנון חזק ביותר כל מצב שאתה רוצה אותו הוא נשאר עומד שם בלי לזייף בן איזה 10 חבל רק שלא נדלק יותר ה971P הוא עם ספק חיצוני, ככל שאני יודע. ניסית פשוט להחליף ספק?
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים מחבר האמת חשבתי על זה..אבל לפי ההתנהגות של המסך נראה לי שהבעיה במסך ולא בבלוק המסך ריצד וקפץ כמה מילימטרים מצד לצד לפעמים כל מיני דברים מוזרים שגורמים לי לחשוב שזה במסך עצמוהאמת אבל עכשיו שאתה אומר.. יש אצל אבא שלי עוד שלושה מסכי 971P אני יסחוב את שלי לשם וננסה על אחד הבלוקים שלהם מעניין..
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים האם את כל ההבדלים והבעיות שאתה מציג אפשר לייחס לעניין ה-6bit?יש מסך אחר באותו סדר גודל של מחיר שלהערכתך נותן איכות טובה יותר מהמסך שקנית?לא. אני לא יודע אם התלונה שלו היא לא בעצם באה מבעיות אחרות, ולא דווקא מהמסך עצמו. אם הוא אומר שהגוונים לא אחידים בפינות של המסך, זה יכול להיות כרטיס המסך/כבל, או הגדרות התצוגה של המשחק בסקריפט של המשחק עצמו.מה גם שלגווני השחור/אפור, צריך להתייחס ליחס הניגודיות הסטטי. הוא כנראה היה רגיל ליחס סטטי גבוה עם הפאנל va הישן שלו. איכות טובה יותר- תלוי בדרישה ובשימוש. אם זה היה מפריע לו נורא, יש מסכים זולים שהיו יכולים לפתור לו את בעיית השחור/אפור. כגון:http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=26225&ret=1&aff=Ret&utm_source=ret.co.ilלמרות שאפשר גם לחפש את גרסת הgw2450hm בחו"ל.
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים לא. אני לא יודע אם התלונה שלו היא לא בעצם באה מבעיות אחרות, ולא דווקא מהמסך עצמו. אם הוא אומר שהגוונים לא אחידים בפינות של המסך, זה יכול להיות כרטיס המסך/כבל, או הגדרות התצוגה של המשחק בסקריפט של המשחק עצמו.כרטיס / כבל זה לא יכול להיות. הגדרות במשחק אולי כן, אבל אם רואים את זה על הdesktop זה בוודאות מסך. אין מסך שהוא אחיד לחלוטין. הכל שאלה של כמה זמן אתה משקיע בחיפוש ההבדלים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.