עבור לתוכן

תחקיר בצינור ליה על - HOT

Featured Replies

פורסם

ציוד קצה עם חומרה רשלנית ובעלת איכות זוועתית ומסוכנת, שירות לקוחות שמקבל חרא הן מלקוחות והן מהבוסים שלו, מחירים גבוהים לשירות ומה לא.

אין זמן יותר טוב מזה לפרק את הדואופול בתקשורת...

פורסם

למה יש עדיין לקוחות בהוט ?

שירות חרא ? ידוע לכולם ! כשרוצים לתת דוגמה לשירות חרא נותנים את הוט כדוגמה !

זלזול בלקוחות ? אין אחד שלא יודע !

מוצרים שדופקים לך את הטלוויזיה (המקרים של הממיר החדש ששורף טלוויזיות) ביחד עם התנערות מכל אחריות ? ידוע מאוד ונכתב בעיתונות !

זמן מענה שמצמיח לך שיערות לבנות ? ידוע !

מחיר זול ? אכן ! שווה את זה ? באמת שווה את זה ?

בקיצור...למה יש עוד לקוחות להוט ?

אני מאשים רק את הלקוחות של הוט בשירות המזוויע שלהם...כי אם הם היו עוזבים את הוט - הוט היו פושטים רגל או משנים את הדרך שהם עבדו.

העובדים והמנהלים הזוטרים...הם רק אשם משני...הראשי זה ללא ספק הלקוחות ה"טיפשים" שלא עוזבים !

פורסם
למה יש עדיין לקוחות בהוט ?

שירות חרא ? ידוע לכולם ! כשרוצים לתת דוגמה לשירות חרא נותנים את הוט כדוגמה !

זלזול בלקוחות ? אין אחד שלא יודע !

מוצרים שדופקים לך את הטלוויזיה (המקרים של הממיר החדש ששורף טלוויזיות) ביחד עם התנערות מכל אחריות ? ידוע מאוד ונכתב בעיתונות !

זמן מענה שמצמיח לך שיערות לבנות ? ידוע !

מחיר זול ? אכן ! שווה את זה ? באמת שווה את זה ?

בקיצור...למה יש עוד לקוחות להוט ?

אני מאשים רק את הלקוחות של הוט בשירות המזוויע שלהם...כי אם הם היו עוזבים את הוט - הוט היו פושטים רגל או משנים את הדרך שהם עבדו.

העובדים והמנהלים הזוטרים...הם רק אשם משני...הראשי זה ללא ספק הלקוחות ה"טיפשים" שלא עוזבים !

לאן יש לעזוב לבעלי אינטרנט בכבלים? לבזק? לפרק את כל הבית על מנת להרכיב תשתית של בזק?

פורסם

ולקבל חצי מה מהירות במקרה הטוב...

פורסם

JupitersCock

עברתי 7 דירות ב 15 שנה האחרונות, באף אחת מהן לא הייתה בעיה של תשתית של בזק. לא יודע על מה אתה מדבר.

omrij

כמו כן, באף אחד מהם לא היו בעיות של לקבל "חצי מהירות". תמיד קיבלתי את מה ששילמתי עליו, ואם לא, טלפון לספקית \ תשתית היו פותרים את הבעיה.

פורסם

הפתעה - יש אזורים רבים שהמהירות של בזק בזיונית.

בדירה הקודמת שלי הם לא היו מוכנים לחיבור של מעל 15 מגה.

(בגבעתיים, לא בדימונה).

100 מגה ספציפית הם כמעט לא יכולים לספק בשום מקום.

על 200 אין בכלל מה לדבר.

פורסם

אז אתה אומר עומרי שבגלל שאין לך אלטרנטיבה של 100 מגה אתה מוכן לקבל שירות יותר מסריח מחרא ?

פורסם

תחקירים מאוד מסוכנים כי הם מעמידים את בזק באור טוב ונותנים לציבור תחושה שבזק לא גנבים ורמאים.

פורסם

omrij

יתקנו אותי אנשים חכמים, אבל אף חברה לא מתייחבת היום ל 100 מגה, אלה לחיבור עד 100 מגה. זה טעות נפוצה של הרבה אנשים שמתברים ל 100 מגה ואז באים בטענות שהמהירות שלהם היא 50-70.

גם בינינו אני מחזק את digitalseeker. כיום חיבור 100 מגה לבית הוא מעל ומעבר, גם אם אתה צופה בסטרימינג. מילא אתה עסק שיש לו שרתים אז אולי מוצדק החיבור של 100 מגה. אבל להתחבר ל 100 מגה כי "בא לי 100 מגה" ועוד להוט, זה לא יודע, בחירה אישית של כל אחד כמובן, אבל הוט לא ממש חברה עם שם טוב.

RDvd

המשפט שלך פסול לוגית. זה שא' הוא חרא לא בהכרח אומר שב' הוא טוב, זה רק אומר שא' הוא חרא. לא יודע איך הסקת את המסקנה שלך.

בלי קשר לזה, לי אישית לא היו בעיות עם בזק. רוב הבעיות של אנשים זה אנשים שעושים מבצע ואז "שוכחים" שמבצע נגמר מתישהוא והמחיר משתנה, ואז כולם רמאים וגנבים חוץ ממר ישראל ישראלי שלא ב... שלו לעקוב אחרי החשובונות שהוא משלם.

פורסם

אני חושב שמגיע לכל הלקוחות של הוט השירות של הוט.

כל לקוח שבא להוט קורא את השלט הוירטואלי בכניסה לשירות של "ברוכים הבאים להוט, פה נשקר לכם, נחזיק אתכם שעתיים בהולד על הקו, ונודא שתקבלו שירות הכי גרוע שיש !"

אם אחרי קריאת השלט בכל זאת הלקוח נכנס לחנות - מגיע לו !

לי למשל בדירה הקודמת היה 70 מגה של בזק, עברתי דירה - ואני מקבל 40 מסכנים !

שקלתי לעבור להוט...ואז נזכרתי בשלט הוירטואלי וישר ויתרתי על הרעיון של לעבור להוט.

כל מה שצריך זה מרד צרכני אחד, שמאה אלף לקוחות יתנתקו באותו יום - ואני מבטיח לכם שתהיה מהפכה בשירות המזוויע שלהם...או מהפכה בשירות או הורדת מחיר קיצונית ושירות אפילו עוד יותר חרא !

כי מה לעשות - הישראלים קונים בראש ובראשונה לפי המחיר !

פורסם
אז אתה אומר עומרי שבגלל שאין לך אלטרנטיבה של 100 מגה אתה מוכן לקבל שירות יותר מסריח מחרא ?

אין לי אינטראקציה עם שירות הלקוחות, כשכבר היתה לי תקלה הזמנתי טכנאי שלא טרח להגיע בלי להודיע. קיבלתי על זה פיצוי של 600 ש"ח (רק אחרי שדרשתי אותו לפי המגיע בחוק).

מעבר לזה, לא נדרשתי ליותר מדי מהם.

ברירת המחדל שלי היתה בזק, אבל כאמור הם הצליחו לספק לי אינטרנט בסטנדרט של לפני עשור...

פורסם
omrij

יתקנו אותי אנשים חכמים, אבל אף חברה לא מתייחבת היום ל 100 מגה, אלה לחיבור עד 100 מגה. זה טעות נפוצה של הרבה אנשים שמתברים ל 100 מגה ואז באים בטענות שהמהירות שלהם היא 50-70.

גם בינינו אני מחזק את digitalseeker. כיום חיבור 100 מגה לבית הוא מעל ומעבר, גם אם אתה צופה בסטרימינג. מילא אתה עסק שיש לו שרתים אז אולי מוצדק החיבור של 100 מגה. אבל להתחבר ל 100 מגה כי "בא לי 100 מגה" ועוד להוט, זה לא יודע, בחירה אישית של כל אחד כמובן, אבל הוט לא ממש חברה עם שם טוב.

RDvd

המשפט שלך פסול לוגית. זה שא' הוא חרא לא בהכרח אומר שב' הוא טוב, זה רק אומר שא' הוא חרא. לא יודע איך הסקת את המסקנה שלך.

בלי קשר לזה, לי אישית לא היו בעיות עם בזק. רוב הבעיות של אנשים זה אנשים שעושים מבצע ואז "שוכחים" שמבצע נגמר מתישהוא והמחיר משתנה, ואז כולם רמאים וגנבים חוץ ממר ישראל ישראלי שלא ב... שלו לעקוב אחרי החשובונות שהוא משלם.

מה זה משנה מתחייבת או לא? בפועל אני מקבל 100 כשבבזק לא קיבלתי אפילו 15% מזה.

הוט לא חברה טובה ולא עם שם טוב, אבל כרגע הם היחידים שמסוגלים לספק לי את המוצר שאני מבקש (לא נכנס איתך לשאלה מה השיקולים שלי, לא רלוונטי לדיון).

אגב, בהוט רוב הלקוחות יכולים לקבל מהירות מקסימלית, התשתית שלהם הרבה יותר חזקה משל בזק (הנוכחית).

פורסם
omrij

RDvd

נכון מאוד, " זה שא' הוא חרא לא בהכרח אומר שב' הוא טוב, זה רק אומר שא' הוא חרא" אבל במציאות של 2 חברות ברגע שאתה מלכלך על חברה א' ומוריד את ערכה בזמן שעל חברה ב' אתה לא עושה את זה אז אוטומטית ערכה של חברה ב' עולה ביחס לחברה א'.

שיטת ה"מבצעים" של בזק היא מפגרת מיסודה, 3 שנים שילמתי את אותו המחיר אבל פתאום שנה אחת הם החליטו ש"המבצע" נגמר ועלי לשלם 50% יותר.

זאת גם לא הטענה המרכזית שלי, אני סיכמתי עם בזק על מחיר מסויים אחרי שהם העלו לי את המחיר וחודש אחרי הם העלו את המחיר שוב ואמרו לי שהנציג שדיבר איתי נתן לי מחיר "בטעות" (למרות שהוא קיבל אישור ממנהל).

וזה עוד בלי לדבר על בזב"ל שאומרים ש"שיחת המבצע" שלי איתם לא התקיימה ולכן העלו מחיר מבלי ליידע אותנו בדואר או באימייל.

לפני שנתיים גם אני הייתי אומר לך שבזק חברה מצויינת.

פורסם

כשנכנסתי לדירה שלי במרכז ראשון לציון קיבלתי מקסימום 15MB. אחרי שנה בזק שדרגו את התשתית באזור. היום אני מקבל 40MB יציבים כמו סלע. האמת אני לא צריך יותר. אני מקבל בבזק 40MB הורדה, 3MB העלאה. בהוט מקבלים 30MB הורדה ו-1.5MB העלאה. בחבילה 100MB מקבלים 100MB הורדה ו-2MB העלאה. אני משלם 109 ש"ח לבזק עבור 40MB תשתית. אני יכול לקבל 100MB בהוט באותו המחיר, אבל אני לא מוכן להתקרב לחברה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים