עבור לתוכן

מה כדאי 690gtx או 980gtx

Featured Replies

פורסם

אין השוואה בכלל, ל-SLI יש את הבעיות שלו, ואם יש כרטיס עם ליבה בודדת שקרוב בביצועים ובמחיר, הוא עדיף עליו.

980 או 970.

נגיד בעתיד הוא ירצה להוסיף כרטיס, עם 690 הוא יצטרך להוסיף 680 או 690 (אני לא בטוח אם אפשר בכלל 690 עם 680) ואז זה או 3-WAY SLI או 4-WAY SLI, אצל שניהם התאימות עם משחקים וה-scaling מוטלים בספק, שלא לדבר על צריכת החשמל האדירה.

עם 980 או 970 הוא יכול להוסיף עוד כרטיס, להנות מצריכת חשמל נמוכה, פחות חום ביחידת נפח, ו-SLI של שתי ליבות שעובד הרבה יותר טוב.

• תגובות 31
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

i beg to differ

http://tpucdn.com/reviews/ASUS/GTX_980_STRIX_OC/images/power_peak.gif

זה - ספר התורה של כל מי שצריך לדעת הפרשי צריכה בעת משחק. יותר מדוייק מזה לא תשיגו בביקורת.

עוד 100W פה או עוד 120W שם, בסופו של עניין זה שני תפוחי אדמה לוהטים תחת קירור פשוט אחד. התמודדות החום שונה מקצה לקצה.

הדבר הזה רק מלמד שכפולי ליבה נולדו מתים, ומתים... מתים. לא בחייהם ולא במותם הם הופכים למשתלמים.

פורסם

לא ניתן לויכוח שהעיצוב של GTX 690 הוא בין עיצובי כפולי הליבה הכי יעילים עד כה, זה נכון. אבל שקט במיוחד או קריר במיוחד זה לא.

לדעתך לא שווה, גם לדעתי לא שווה. מה שכן שווה זה לקנות GTX 970 ולא שני אלה.

פורסם

מה גם ששני ג'יגה זה כבר לא Bad Console Port Proof.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם מכל מה שעלה פה אני מבין שאם ההתלבטות בין השניים אס לקחת 980

אבל ראיתי הרבה שהמליצו לקחת 970 השאלה מה הפרשי הביצועים בייחוד בהתחשב בכך שבעתיד הלא רחוק אני רוצה לעבור ל 2k לפחות

את ה 970 בגרסת ה g1 אני יכול להביא ב 1660 שקל

ושוב את ה 980 באותה גרסה g1 ב 2500

וכן התכוונתי ל 690.

פורסם

את ה 970 בגרסת ה g1 ב 1660 שקל.

אסוס סטריקס בעדיפות.

ד''א בפלונטר 690 עולה 5500. יש הבדל, לא??

פורסם
  • מחבר

שווה לקחת את ה 970 G1 ולעשות לו oc יפה?

פורסם

OC יפה עושים כולם. זה בדיוק העניין. אין סיבה ממשית (אולי חוץ מאסטטית) לקחת G1 ולא סטריקס ששקט ממנו וצורך פחות חשמל

פורסם

הסטריקס לא ייקר ממנו? הדיירקט זה הדומה לו לא?

פורסם

סטריקס יש רק אחד. ה-GTX 980 מתומחר ב-580 (30 דולר תוספת) וה-GTX 970 מתומחר ב-350 דולר (20 דולר תוספת).

ה-G1 מתומחר בדומה לסטריקס.

פורסם

כן עכשיו ראיתי.כרגיל צודק.

מעניין. תמיד זה היה סדרה יותר יקרה והיה את הדיירקט הרגיל שהיה מתומחר כך.

פורסם
  • מחבר

אז איזה גרסה לקחת?

ועם oc אני מגיע לרמה של 980?

פורסם

לא אתה לא

פורסם

הכל עניין של הגדרה. אם תעשה אוברקלוק ל-GTX 970 STRIX אתה תקבל ביצועים של GTX 980, אחוז לפה או לשם זה לא כל כך משנה.

perf_oc.gif

זה מצב שבו לא חייבים להיות פוליטיקלי קורקט, ולכן התשובה היא כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים