עבור לתוכן

Gigabyte מציגה: מותק, ה-GTX 970 התכווץ

Featured Replies

פורסם

וזה לא מתחמם בטירוף? פתרון מדהים לHTPC-גימיינג

פורסם

מבורך! כן ירבו

פורסם

נחמד מאוד. אולי אצטרל לקחת חזרה את מה שאמרתי על הגודל של הכרטיסים האלה. :P

פורסם

הו כן! יש לי את ASUS 670 mini,ולא רציתי לוותר על הגודל הקומפקטי שלו עבור 970 גדול,מעניין מתי יגיע לארץ....

פורסם

הולך להיות הכרטיס שלי..

פורסם
נחמד מאוד. אולי אצטרל לקחת חזרה את מה שאמרתי על הגודל של הכרטיסים האלה. :P

אתה גם התנית את זה בחיבורי החשמל (רק ל 6PIN או אפילו ללא זה ורק מחריץ ה PCI לא זוכר במדויק) ;)

בכל מקרה ראינו כרטיס כמו 670 בגרסה מוקטנת (כמו שכבר הוזכר כאן) אז חבל שזה עדיין לא נפוץ בכל דגם ורק מדי פעם הם זורקים אחד כזה.. היה מעניין אם כל כרטיס מהשלושה למעלה היה מקבל גרסה מוקטנת.

פורסם
אתה גם התנית את זה בחיבורי החשמל (רק ל 6PIN או אפילו ללא זה ורק מחריץ ה PCI לא זוכר במדויק) ;)
אי-אפשר להיות לגמרי חזיר. :) בלי חיבור חשמל לגמרי בלתי-אפשרי בכרטיס חזק. אפילו ב6600GT AGP שלי היה מולקס, ובכל כרטיס שהיה לי מאז היה חיבור PCIE 6PIN. אבל בכרטיס עוצמתי יותר זה כבר לא מספיק. פה שמו חיבור 8PIN, שנותן הספק דומה ל2 של 6PIN שתראה בחלק מהGTX970 האחרים. זה לא אומר שבפועל צריכת החשמל תהיה פי 1.5, אולי היא אפילו תהיה בגבול של מה ש6PIN בודד יכול לתת, אבל הוסיפו מרווח ביטחון כדי לא להסתכן בעומס יתר. אולי כדאי שאקרא קצת ביקורות. :)
פורסם

מעניין אם גם לכרטיס הזה יש את ה-coil whine שיש לכל ה-GTX 970.

פורסם

איפה קראת שיש לכולם? אני נתקלתי בביקורת על EVGA אבל לא ראיתי שדיברו על זה בחברות אחרות.

פורסם
איפה קראת שיש לכולם? אני נתקלתי בביקורת על EVGA אבל לא ראיתי שדיברו על זה בחברות אחרות.

כמעט כל בן אדם שקונה את הכרטיסים (msi/asus/evga/gigabyte), מעלה סרטונים ותלונות על הרעש שהם יוצרים. ובתור בן אדם שרגיל למחשב רועש, זה מרעיש בצורה הרבה יותר מעצבנת.

פורסם

אה.. לא ראיתי את זה. אחפש..

תודה על המידע.

פורסם

כל כרטיס מסך (או ספק \ לוח אם) שתחפש בגוגל עם רצף המילים "coil whine" תקבל הרבה תוצאות, סרטונים וכו'. ככל שהמוצר פופולארי תקבל יותר תוצאות.

אם ישנה סטייה חריגה, ספציפית למקרה של gtx970 (למשל שכל הייצרניות משתמשות ברכיבים זולים עבורו) אני מניח שזה היה מקבל כותרת כלשהיא באתרי החומרה.

פורסם

אני לא מצליח להבין משהו.

בתור מישהו שהתקין כמה כאלה בגרסה הרגילה, אני לא מבין למה לא לעבור רק

לכרטיסים המוקטנים.

1. היא קצרה יותר משמעותית (הגרסה הרגילה מאוד ארוכה)

2. קרירה יותר (לפי הכתבה)

3. לפחות עם אותם ביצועים (לפי הכתבה)

ואני גם מניח ששקטה יותר.

תוסיפו לזה את העובדה שהגרסה הזאת עולה אותו דבר, אני לא רואה סיבה

לקנות את הגרסה "המוארכת".

פורסם
כל כרטיס מסך (או ספק \ לוח אם) שתחפש בגוגל עם רצף המילים "coil whine" תקבל הרבה תוצאות, סרטונים וכו'. ככל שהמוצר פופולארי תקבל יותר תוצאות.

אם ישנה סטייה חריגה, ספציפית למקרה של gtx970 (למשל שכל הייצרניות משתמשות ברכיבים זולים עבורו) אני מניח שזה היה מקבל כותרת כלשהיא באתרי החומרה.

מבין שסביר יותר עם כמות משתמשים גבוהה יותר, אבל היי כמה כבר הספיקו לקנות כשאף פעם אין מלאי?

וגם אני תמיד אעדיף לעשות מחקר קטן משלי לפעמים יועיל לי ולפעמים לא ממש אבל להזיק הוא לא יזיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים