פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים אפשר לבטל את ה AA בכדי לשמר ביצועים ולשחק עם ה Smoothness בדרייבר בכדי לקבל את אפקט ההחלקה המתבקש. זה עדיין לא באותה רמה כמו MSAA/CSAA אך גם לא גרוע כמו TXAA/FXAA, שמבחינתי מטשטשות/מגהצות באופן בוטה את התמונה. אפשרות ה MFAA תהיה זמינה רק בגרסאות דרייבר עתידיות. נערך 2014 באוקטובר 2411 שנים על-ידי ALÞHA
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים הSmoothness היה על 100% ועדיין נראה מטושטש והצבעים לא נראים טוב בנוסף לא רואים אזורים מהמסך בגלל שהרזולוציה גבוהה מהרזולוציה הטבעית של המסך.
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים מה קורה אם אני מפעיל DSR על מסך 4K נקבל רזולוציה X4 ? 7680x4320 ? מה זה 8K? שמישהו עם מסך 4K ינסה חח ויעלה צילום מסך של הדסקטופ
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים ^בדיוק חשבתי על זה P:אבל למה צריך צילום מסך של שולחן העבודה מספיק לראות איזה רקע של 8K לא?
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים ^בדיוק חשבתי על זה P:אבל למה צריך צילום מסך של שולחן העבודה מספיק לראות איזה רקע של 8K לא?לראות פרופורציה בין איקונים לבין שטח ריק אולי נחפש עכשיו בגוגל דסקטופ 8K סתם אבל מעניין אם זה באמת יעבוד DSR ב 4Kעריכה" לא מצאתי אבל כן מצאתי את זה http://www.pcgamer.com/middle-earth-shadow-of-mordor-8k-screenshot-gallery/ נערך 2014 באוקטובר 2411 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים אוקיי... זה הורג ביצועים ואני לא כל כך יכול לראות הבדל.אני ממליץ לכולם להישאר עם מספר הפיקסלים שהמסך נותן לכם.ברגע שהמסך ינסה להריץ רזולוציה יותר גבוהה ממה שהוא מסוגל.זה פשוט יהיה מכוער וכבד יותר על המערכת שלכם.המקרה הנדיר ביותר שאני יכול לחשוב עליו שזה יהיה הגיוני. זה אם קניתם מסך שהוא אמור להיות 1440 אבל הוא עובד על 1080ואני בספק אם קיים כזה דבר.אולייייי אפשר לראות טיפה הבדל אבל זה לא שווה ירידה בפריימים.זה היה מדהים אם זה לא היה משפיע על ביצועים אבל אנחנו חיים במציאות לא במטריקס. אני חושב?!?!
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים חושב שיש מה להתלהב מהטכנולוגיה אולי היא כבר הייתה קיימת שנים אני אישית לא הייתי מודע האפשרות הפשוטה הזאת בעקרון אחד הדברים היעילים ביותר שראיתי מגיע עם עדכון דרייבר מקפיצה מדרגה את כל המשחקים שלך עכשיו אני מנסה את זה על כל מיני בספריהאלו שכרטיס שלך מפיק 60 פריימים בשימוש ב 30 אחוז כוח עכשיו ינצלו עוד קצת מהכרטיס שלך והמשחק נראה אפילו חד יותר והכרטיס תמיד מנוצלמה גם שזה כלי סימולציה לאיך משחקים ירוצו במסכים עתידים שאתה רוצה לרכוש והיית צריך לסמוך על בנציםעכשיו אני מריץ כל מיני דברים ורואה בול איך הם היו רצים באזור של 1440Pואם היה לי מסך 1080 סטנדרטי הייתי יכול לבחון כל משחק ב 4K בעצם זה פתח אפשרות לשילוב תוצאות 4K בבנצים בקלות בלי צורך במסךובכלל מקרב את כל דור ה 4K בצורה מלאכותית שיש חוסר במסכים אז כנראה בראו את הטריק הזה בדיוק במקום צריך לעשות השוואה בין משחק שרץ ב 4K אמיתי על מסך 4K לבין משחק שרץ על מסך 1080 עם DSR מדמה 4K לפי דעתי אמורות לצאת בדיוק אותן התוצאות כי באמת הכל מרונדר ב 4K
פורסם 2014 באוקטובר 2511 שנים צריך לעשות השוואה בין משחק שרץ ב 4K אמיתי על מסך 4K לבין משחק שרץ על מסך 1080 עם DSR מדמה 4K לפי דעתי אמורות לצאת בדיוק אותן התוצאות כי באמת הכל מרונדר ב 4Khttp://techreport.com/review/27102/maxwell-dynamic-super-resolution-exploredThe GPU will perform like it would when rendering to a 4K display, perhaps a little slower due to the overhead caused by scaling the image down to the target resolution.
פורסם 2014 באוקטובר 2511 שנים כן הגיוני בדיוק כמה ששערתי אגב קיבלתי אישור שלמי שיש מסך 4K האופציה של DSR בכלל לא תופיע ככה שאי אפשר כלום
פורסם 2014 באוקטובר 2511 שנים אגב, כבר כמה זמן שנמעס לי לעדכן את הדרייברים של אנווידיה. אני אנסה היום לעדכן, אבל הבעיה היא שמשום מה אנווידיה החליטה שהיא צריכה לסרוק את המשחקים במחשב שלי ולהוריד כל הזמן כל מיני שיפורי "EXPERIENCE" למשחקים שאני בכלל לא משחק.פעם כשעדכנת דרייביר של אנווידיה ידעת שאתה מעדכן דרייביר, עכשיו אני לא יודע מה זה כל הזבל הזה שאנוידיה שמה לי על המחשב שלא קשור לדרייבר.
פורסם 2014 באוקטובר 2511 שנים אז תבטל את ההפעלה של הGeforce Experience ופשוט תתחיל להוריד מנהלי התקן לכרטיס המסך מאחד האתרים הבאים בצורה ידנית http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us http://www.geforce.com/drivers מצד שני אתה יכול גם להיכנס לPreferences בGeforce Experience ושם לבטל את הV ב נערך 2014 באוקטובר 2511 שנים על-ידי rony2
פורסם 2014 באוקטובר 2611 שנים שמתי לב אגב שהפעלת הDSR מבטלת את האפשרות להגדיר רזולוציות מותאמות אישית במסך
פורסם 2014 באוקטובר 2711 שנים פיצ'ר נחמד מאוד.יכול לשפר נראות בכותרים ישנים. לא ממש רלוונטי למשחקים חדשים אלה אם בזבזת כסף על מחשב חזק מדי ויש לך "יותר מדי ביצועים"מישהו יודע במה המשחק צריך לתמוך כדי לאפשר DSR?תמיד רציתי לשחק scorched earth) scorch) ב- 4K...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.