עבור לתוכן

שווה לחכות לטיטאן הבא?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקנות 980 אבל הבנתי שהתמורה לא שווה עוד 1000 ש"ח..יש טעם לחכות לטיטאן הבא? מחיר? תאריך? תודה לעוזרים:)

פורסם

אם התמורה שה980 מול המחיר לא מצדיק רכישה מבחינתך, אז אין לך סיבה בעולם לחכות לטיטאן הבא, כי זול בטוח הוא לא יהיה.

ואני גם לא כל כך בטוח שהתמורה מול המחיר תהיה הוגנת (הכוונה בארץ).

פורסם

יש פתרון - קוראים לו GTX970 , במקום היום להשקיע 3K בערך ב980 אתה יכול לקנות ב2000 את הGTX970 וכאשר הוא לא יספק אותך לקנות עוד אחד (SLI שלהם אמור להיות יותר חזק מהטיטאן החדש לדעתי כמו שGTX 670 SLI חזק יותר מטיטאן)

פורסם

חוץ מזה שאף אחד לא הבטיח טיטן חדש למישהו

פורסם

^ אני כמעט משוכנע שיהיה איזשהו "כרטיס דגל".

לAMD יש את ares, ולnvidia יש את הטיטאן.

לדעתי האישית יש סבירות גבוהה שזה יהיה גם בדור הזה, מה שכן יכול להיות שיופיע בשם אחר.

פורסם

בערך ב 5800 אתה מקבל מפרט מלא עם i7 4790, SSD 256 וכ. מסך 970 עם קירור משופר כולל לוח תומך SLI וכמובן ספק 750 - 850 W. צריך יותר מזה?

כמה עולה טיטאן היום? 5000 - 5500.

פורסם
^ אני כמעט משוכנע שיהיה איזשהו "כרטיס דגל".

לAMD יש את ares, ולnvidia יש את הטיטאן.

לדעתי האישית יש סבירות גבוהה שזה יהיה גם בדור הזה, מה שכן יכול להיות שיופיע בשם אחר.

ares זה כרטיס של אסוס שהם האחראים הבלעדיים עליו

פורסם

^, אני יודע, והם תמיד משתמשים בליבות של AMD.

פורסם

כי ARES תמיד יהיה ליבות של AMD

יש את MARS, שהוא כפול הליבה של אסוס שמשתמש בליבות אנוידיה.

לגבי הטיטאן - רוב הסיכויים שיהיה טיטאן חדש, רוב הסיכויים שיעלה 5500 שקלים. נו, זה לא חדש. תן לו כמה אחוזי ביצועים יותר, תן לו זיכרון כפול, תן לו מחיר כפול והנה לך טיטאן.

הם לא היו משתלמים, לא נוצרו להיות משתלמים, והופכים במהירות לפיסות חומרה מיושנות ויקרות. מי ששילם 5500 שקלים לטיטאן נוכח היום לראות כרטיס מסך ב-1700 שקלים שמביס אותו.

פורסם

בכלל לדעתי "כרטיסי הדגל", הם לעולם לא היו משתלמים.

גם לא בזמן השקה, וגם לא לאחר מיכן.

גם כשיוצא כרטיס זול יותר בעל ביצועים גבוהים יותר או לפחות זהים, כמעט ואין להם הורדת מחיר, או לפחות סיבה מוצדקת לרכוש אותם.

פורסם

^^ זה מאוד מאוד תלוי

מי שקנה HD7950 או HD7970 כשיצא (סוף 2011) מגלה היום , שנתיים וחצי אחרי שהכרטיס שלו עדיין חזק ומתמודד יפה עם הכל

מי שקנה 2500K בתחילת 2010 כנ''ל

מי שקנה i7 920 אפילו עוד יותר נהנה מהמעבד שלו

פורסם

בקצב שאינטל משפרים את המעבדים שלהם אשאר עם ה930 עוד 4 שנים......

פורסם

הטיטאן מככב ברינדור זמן אמת על GPU, אפילו יותר מסדרת ה-Q המקצועית.

כמובן למי שמתעסק באנימציה 3D.

http://furryball.aaa-studio.eu/products/benchmarks.html

פורסם
  • מחבר

בזמן הקרוב הולך לצאת כרטיס High end שיחליף את ה970?(אנימדבר גם על AMD ואנבידיה). כי אם לא אין לי מה לקנות משהו אחר חוץ מ970.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים