עבור לתוכן

כמה שווה המחשב שלי?

Featured Replies

פורסם

מעבד -I7 3770K

לוח אם - GIGABYTE Z77XUD5H

קירור למעבד- Scythe Mugen 4 SCMG-4000

דיסקים קשיחים - INTEL SSD 520 120GB

Corsair Force LS SSD 120GB

WD BLACK 1TB

WD GREEN 500GB

מארז - COOLER MASTER HAF-X FULLTOWER

זכרונות - Kingston HyperX Beast 32GB

בקר מאווררים - Nzxt Sentry 2

כרטיס מסך - Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC 4GB GDDR5

ספק כוח - seasonic 650w 80+ ss-650ht

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 32
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא מגיב!?

פורסם

בסביבות 2500 שח (ואם זה נראה לך נמוך אלתשכח שמילת המפתח כאן היא משומש) - לא מפרט רע בכלל (ואילו טוב ומספק לכל מה שתזרוק לכיוונו - אבל כמו שאמרתי - משומש.

פורסם

תמכור בחלקים. יהיה ממש קשה לצוא במחיר סביר קונה למחשב מדור קודם.

במכירה בחלקים תקבל יותר.

זיכרונות יילכו מלעולה, מעבד ימכר מהר. SSD בכלל יטוסו.

הבעיה יהיה ספק לוח אם וקשיחים רגילים. מהם קשה להיפטר..

כחלקים מעבד 900 זיכרונות 600 שני SSD ב 400 כ.מסך 900. קירור 100.

קשה לי להעריך מארז ושאר חלקים. זו גם פונקציה של איפה אתה גר ומה משך אחריות שנשארה ומאיפה..

אבל חד משמעית שאם אתה לא חייב סכום כלשהו עכשיו מייד, עדיף למכור בחלקים.

פורסם
  • מחבר

בכנות שאלתי בשביל לראות מה דעתכם למרות שזה היה משעשע...

המחירים מאוד מצחיקים אותי מה שרשמתם אבל סבבה , הוא לא נועד למכירה.

וכמה שהוא משומש קיבלתי הצעה של 7000 ש"ח

אבל תודה על התגובות.

פורסם

וכמה שהוא משומש קיבלתי הצעה של 7000 ש"ח

נו באמת..

פורסם

אם מישהו נתן לך הצעה של 7000 תמכור לו ומהר - בכסף הזה תרכוש מחשב שעוקף אותו בסיבוב ומאכיל אותו קש.

פורסם
  • מחבר

אין לי טעם למכור , אין לי שום תוכנה או משחק שהמחשב לא יעבוד בקלות רבה.

הוא עושה את העבודה וימשיך לעשות את העבודה לשנים הקרובות.

אין סוף לשדרוגים וכל פעם יצא משהו חדש יותר , אז קונים משהו חזק לתקופה מסויימת.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה אתה בהלם!? פראיירים לא מתים רק מתחלפים.

ומה השוק כאילו אני מחזיק פנטיום 4 , המחשב עלה לי לא כזה זול בכלל , רק לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך ב 2700 ש"ח.

ואני מודע לזה שהמחירים יורדים ויש מחיר ליד שניה אבל נסחפתם.

הכרטיס הקודם שלי HD6870 ATI מכרתי ב 700

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

צודק, אמנם אני בחיים לא הייתי קונה את המחשב ב7000, אבל 2500 ש"ח? טוב שעשית מה שעשית, אנשים מדברים פה שטויות והעמדת פה אותם על טעותם.

פורסם

ChaosPower אם אתה היית רוכש את המחשב ממנו ב4K, Go ahead

אם אתה לא מבין במכירי חומרה יד שניה, אל תזלזל באחרים.

החומרה שלו כבר לא הכי חדשה ובעיקר לא משתלמת.

יכול להיות שהR9-290X עלה לו לפני שנה 2500 ש"ח אך היום קיימים כרטיסים חזקים ממנו במחיר זול יותר=מחיר החומרה שלו ירד.

חומרה שעולה 1000 ש"ח חדשה, ביד שניה היא תימכר ב30% פחות ממכירה.

אף אחד לא ירכוש מאדם פרטי חומרה במחיר המקורי שלה ובמיוחד משומשת.

כל המחירים שאתה רואה באתרי היד שניה, רובם לא נמכרים במחיר שפורסמו כי אנשים חושבים שהמחשבים שלהם שווים יותר מיהלומים אפילו שהם מיושנים.

פותח הדיון, אם המחשב שלך יכול להימכר בשוק במחיר גבוה כמו שאתה חושב, אני מאוד ישמח בשבילך.

פורסם

ChaosPower - אני לא אוהב סתם להתווכח - אבל קח את 2500 שאמרתי - תוסיף עוד 1500 שח ותראה איזה מחשב -=חדש=- אתה מעמיד הנה דוגמא כאן מהפורום (ואני בטוח שאפשר להשיג יותר באותו מחיר) http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/12 . אם מישהו מעמיד משהו יד שניה אוטומטית המחיר יורד בצורה דרסטית.

פורסם
אין לי טעם למכור , אין לי שום תוכנה או משחק שהמחשב לא יעבוד בקלות רבה. הוא עושה את העבודה וימשיך לעשות את העבודה לשנים הקרובות. אין סוף לשדרוגים וכל פעם יצא משהו חדש יותר , אז קונים משהו חזק לתקופה מסויימת. - - - תגובה אוחדה: - - - מה אתה בהלם!? פראיירים לא מתים רק מתחלפים. ומה השוק כאילו אני מחזיק פנטיום 4 , המחשב עלה לי לא כזה זול בכלל , רק לאחרונה רכשתי את הכרטיס מסך ב 2700 ש"ח. ואני מודע לזה שהמחירים יורדים ויש מחיר ליד שניה אבל נסחפתם. הכרטיס הקודם שלי HD6870 ATI מכרתי ב 700

ב7000 אלף שקל אפשר לבנות מחשב חדש עם כוח כפול. לגבי כרטיס המסך, ה 970 GTX שבר את השוק הוא זול הרבה יותר חזק מעט יותר והוא לא דורש ספק חזק ובקושי מתחמם. אם אתה לא מחרטט אתה חייב לקפוץ על ההצעה עם ה7K.

פורסם

די ברור שהבחור סתם רצה ליטוף לאגו שלו, אבל התגובות של רבים מכם לא רלוונטיות ומוגזמות.

כאילו מה זה "החומרה שלו כבר לא הכי חדשה"? זה פאקינג דור אחד אחורה. אתה מצפה לראות ביד-2 מחשבים "מהניילונים"? אולי אפילו עם חומרה שעדיין לא יצאה? :P

זה גם לא סתם דור אחד אחורה, זה high-end של הhigh-end של דור אחד אחורה. משתלם או לא - אבל עובדה - היה פראייר שהיה מוכן לקנות את זה במקור (פותח הדיון). ;)

המפרט שגבריאל קישר אליו בכלל לא ברור לי. זה מפרט שנחות בכל אחד מהפרמטרים, לפעמים באופן ניכר. מה הקשר? :facepalm:

ב7000 ש"ח לבנות מחשב חדש עם כוח כפול? בבקשה, בוא תבנה לי ואני אקנה אותו ממך. אי-אפשר לבנות מחשב חדש בכוח כפול, כי אין חומרה בשוק עם כוח כפול. אבל העיקר לדבר. :screwy:

אם אתם מקשקשים פה סתם כדי לעצבן את פותח הדיון על הטרולינג, ניחא. הבעיה היא שמישהו אחר-כך יקרא את הדיון הזה ויחשוב שאתם רציניים, או עוד יותר גרוע - צודקים. :)

פורסם

^^^ אתה צודק שהוא נחות בכל פרמטר - אבל חדש. הכוונה היא למה להשקיע הרבה במשהו משומש כשאתה יכול לרכוש משהו חדש לא בהפרש גדול במחיר.

פורסם

בפעם הבאה שתפתח דיון לרכישת רכב משומש, אדאג להציע לך טוסטוס חדש במקום. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים