פורסם 2014 באוקטובר 911 שנים היי,באיזה נגן אתם משתמשים ?.איזה נגן , לדעתכם , הכי טוב ?.ולמה ?.(כרגע לשימושי וידאו ..)1.WMP.2.MPC-HC3.Bs-Player4.VLC5.ALShow6.אחר.(נא לפרט) נערך 2014 באוקטובר 911 שנים על-ידי Second Edition
פורסם 2014 באוקטובר 911 שנים מחבר למה יש לך נגן לוידאו ועוד נגן למוסיקה ?- - - תגובה אוחדה: - - -תיקנתי .
פורסם 2014 באוקטובר 911 שנים כי יש לי הגדרות שונות למוזיקה ולוידאו? אני משער שיש די והותר כמוני. MPC-HC לוידאו וFOOBAR למוזיקה.
פורסם 2014 באוקטובר 911 שנים אני בידיוק כמו ag43, גם אני עם MPC-HC וFoobar.נשמע לי אבסורד לשמוע מוזיקה עם MPC או VLC או BS Player, זה לא נוח.בFoobar יש הרבה פלאגינים, עיצוב בסיסי בלי כאב ראש למרות שיש אפשרות לעיצובים (למרות שקשה למצוא משהו יציב שעובד טוב), המרת שירים מתבצעת בצורה מעולה.בMPC אין יותר מידי כאב ראש, אין עיצוב מעצבן, הוא פשוט ועושה כל מה שצריך ואפילו יותר, בנוסף שגם יש לו אפשרות נוחה לשליטה בכתוביות.
פורסם 2014 באוקטובר 911 שנים וידאו :dragon player ו kaffeine - לליונקס/יוניקס בלבד, הנגן הוינדוסי הקרוב ביותר אליהם אני חושב media player classicVLCאודיו :clementine - קיים בגרסה לוינדוס
פורסם 2014 באוקטובר 1011 שנים נגן וידאו Splah Player Pro EX ו- MPC-HC. לאודיו Winamp (בעיקר בגלל ה- Radio Streaming). נערך 2014 באוקטובר 1011 שנים על-ידי LazyCat
פורסם 2014 באוקטובר 1011 שנים MPC-HC כי הוא בלי שטויות ואין משהו שהוא לא תומך בו... (לא שנתקלתי עדיין לפחות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.