פורסם 2014 באוקטובר 711 שנים היי,אני מתלבט איזה מהצורבים הבאים לקנות:1. צורב DVD LiteOn IHAS1242. צורב DVD Samsung SH224BB3. צורב DVD LG GH24NS95עשיתי ביניהם גם השוואה באתר של אייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9122,7892,13162שמתי לב שם שההבדל בין LG לשאר הוא שרשום לו DVD+RX16 לעומת השאר שרשום DVDX16. מה אומר ההבדל הזה?מה ההבדל בין הצורבים? האם יש צורב אחר שלא ברשימה שלי שמומלץ יותר?
פורסם 2014 באוקטובר 711 שנים כולם אותו חרא בסך הכל גם לפי הנתונים נותנים אותו הדבר.אני לא חושב שהR משנה משהו אני מציע LG, זו בחירה של רבים מהפורום, מבחירה במפרטים של tomshardware ומהמלצות שאני רואה שנים. אפילו שלי LG מדגם קודם והוא בסדר, סבבה אמין, עמיד, כל מה שצריך מצורב הוא עושה, LG חברה מאוד אמינה ביחס לצורבים מכיוון שהם שנים על גבי שנים בשוק הזה - שכבר נעלם לו. אם זה לצורך מפרט אפילו הייתי מציע לשקול שוב את התועלת בצורב.
פורסם 2014 באוקטובר 711 שנים אני אוהב את של סוני. אין לי מושג למה אני חושב שזה יותר אמין, אבל משום מה עוד לא התקלקל לי.
פורסם 2014 באוקטובר 711 שנים אני חושב שבמחירים שיש זה מיותר להתעסק עם זה תקנה את הזול ביותר. אלה אם כן אתה צורב הרבה והרעש חשוב לך אז תברר אם יש צורב שקט יותר.
פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים ממליץ על האסוס במידה וקיים במלאי.נ.ב. יש סוגי מדייה שונים. R+ ו R- . X16 הכוונה שמהירות שיא של הצריבה היא כפול 16 .לדעתי כל הצורבים מסוגלים לצרוב את שניהם כמו גם את RW. נערך 2014 באוקטובר 811 שנים על-ידי sashaefi
פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים האסוס ניראה עדיף. צורב מתקדם יותר יחסית לאחרים:צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1מחיר: 115 שקל
פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים בשביל הפעם בשנתיים שאנשים משתמשים בדבר המיותר הזה אפשר לקחת את הזול ביותר.. אין לי כבר שלוש שנים צורב במחשב ואני לא מרגיש כזה חסרון בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.