עבור לתוכן

מהירות העתקה של 12-15 מגה בייט בשנייה- האם נורמלי לUSB2?

Featured Replies

פורסם

גיביתי לאחרונה בסביבות 800 ג'יגה, ונדהמתי מהמהירות המזעזעת. לקח בסביבות 14 שעות לעשות את זה. המקור הוא הארדיסק WD desktop elements usb2.0 לתוך הארדיסק 7200 רגיל, שיושב בתוך קופסה חיצונית של סילברסטון המתחברת עם USB3. המחשב חדש ומהיר, כך שקשה לי להאמין שיש בעיה באחד הבקרים או משהו בסגנון.

אציין שהמידע מורכב ברובו מאלפי קבצים קטנים מאד, אך גם הקבצים הגדולים עברו לאט, בהנחה שווינדוס 7 מראה את המהירות האמיתית של ההעתקה ברגע נתון. באופן כללי עושה לי רושם שבווינדוס XP הפעולות האלו היו מהירות יותר. מה אתם אומרים? יכולה להיות בעיה כלשהי?

פורסם

אז אתה למעשה מעתיק מUSB לUSB?

12-15 מגה לשנייה זה נורמלי למרבית כונני הפלאש שהם USB2, אך נמוך לקשיח שמחובר בUSB2. זאת לקבצים גדולים. בקבצים קטנים מאוד, סביר להניח שהמהירות תהיה נמוכה יותר, ולכן ממוצע של 15 מגה לשנייה לא נשמע חריג מידי.

פורסם

כן, למרות ש17 נשמע טוב יותר.

פורסם

יש לך פונקציה שאתה יכול להפעיל פעם ראשונה שאתה מחבר דיסק חיצוני דרך מנהל ההתקנים, בפונקציה הזאת אתה מאפשר Caching על המחשב אבל אתה חייב לעשות ניתוק במצב בטוח תראה אם הפעלת את זה.

אמור להיראות כמו כאן: http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/speed-up-external-usb-hard-drives-in-windows-vista/

פורסם

תלוי מה אתה מעתיק. אם אתה מעתיק הרבה קבצים קטנים, הקצב מצויין. אם זה מספר קבצים גדולים, זה קצת נמוך. בנוסף כאמור אם זה מ usb ל usb זה גם סביר.

פורסם
  • מחבר

פתאום אני שם לב שחסר לי הדרייבר לUSB3.0. למרות שמדובר בשני דיסקים של USB2, אני מניח שהתקנת הדרייבר הייתה משפרת את התיפקוד של הדיסק בקופסא החיצונית, שתומכת בUSB3.

פה מתחיל סיפור חדש: חיפשתי באינטרנט את הדרייבר המתאים לפי הקוד שמופיע לי בdevice manager. מישהו רשם שמדובר בהתקן של חברה בשםETRON. התקנתי את הדרייבר, אך סימן השאלה במנהל ההתקנים נשאר בעינו. בסוף התברר שמדובר בהתקן של אינטל. היסרתי את הדרייבר הלא נכון והתקנתי את המתאים.

אחרי שעשיתי זאת, פתאום הקופסא החיצונית התחילה לעשות בעיות: לאחר איזה שעה של פעולה, פתאום הדיסק מפסיק לפעול ו"נעלם". לא ניתן היה לגשת אליו. לא מדובר בכיבוי אוטומטי לחיסכון של חשמל, אלא "היעלמות" לכל דבר.

האם ייתכן שהדרייבר הלא נכון של ETRON עושה בעיות למערכת, למרות שהיסרתי אותו?

פורסם

לא סביר. יותר סביר שזה פשוט לא עובד כמו שצריך עם USB3.

פורסם
  • מחבר

ב"זה" אתה מתכוון לקופסא? סילברסטון לא נחשבת לחברה רצינית?

פורסם

לא מכיר אותה. בכל מקרה, אין הרבה משמעות ל"נחשבת חברה רצינית". זה לא שלחברות רציניות אין פאקים.

פורסם

סילברסטון חברה רצינית למארזים (יותר בכיוון מארזי מחשב).השאלה איזה ציפ הם שמו במארז.מה גם שלא חיברת אליו דיסק פנימי רגיל.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לא חיברתי אליו דיסק פנימי רגיל? שמתי בו דיסק קשיח סטנדרטי לחלוטין של סיגייט. למה אתה מתכוון?

פורסם

טעות שלי.לא שמתי לב שזה המקור (כנראה כוסית מיותרת בסוכה).אגב במקרה הזה יתכן מאוד וצוואר הבקבוק הוא דווקה המקור ולא הסילברסטון .

בכל אופן 15 מגה לקבצים קטנים, זה לא כל כך נורא ב USB 2.

נערך על-ידי sashaefi

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים