עבור לתוכן

איזה אנטיוירוס חינמי הכי טוב נכון להיום ?

Featured Replies

פורסם

Defender מווינדוס 8

Mse בווינדוס 7 ומטה

עם common sense.

פורסם

Defender+MalwareBytes

פורסם
Defender מווינדוס 8

Mse בווינדוס 7 ומטה

עם common sense.

:jafafa:
פורסם

האנטי וירוס הכי טוב הוא הגיון בריא כמו שנכתב ולדאוג להשתמש בגרסא עדכנית של כל התוכנות (אני משתמש גם ב MSE).

אם בכל זאת אתם מורידים דברים פיראטים / גולשים לאתרים מסוכנים וכו', ממליץ לעשות את כל הדברים הללו במכונה וירטואלית, ככה שאם היא נדבקת היא לא תדביק את שאר המחשב.

פורסם

משתמש בAVAST אין לי שום בעיות איתו.

פורסם

בעולם מושלם לא היינו צריכים בכלל אנטי וירוס...

1. אל תתקין תוכנות ממקור לא ידוע

2. סרב להתקין תוכנה שמביאה איתה משהו נוסף

3. עבוד בשוטף כמשתמש מוגבל (לא אדמין)

4. רצוי להתקין רק תוכנות מבית תוכנה ידוע, או תוכנות קוד פתוח בלבד.

5. סגור שירותים ופורטים לא נחוצים

6. אם אתה בכל זאת מתקין ממקור לא ידוע התקן במכונה וירטואלית (או התקנה עבור משתמש ולא עבור מערכת)

7. אם אתה יכול, עבור למערכת הפעלה חסינת וירוסים (חלונות לא כזאת)

אלה הכללים שאני נוקט בהם (מכונות וירטואליות, מגן עם defender) ולא חוויתי וירוסים ושאר תוכנות לא רצויות כבר שנים.

פורסם
בעולם מושלם לא היינו צריכים בכלל אנטי וירוס...

1. אל תתקין תוכנות ממקור לא ידוע

2. סרב להתקין תוכנה שמביאה איתה משהו נוסף

3. עבוד בשוטף כמשתמש מוגבל (לא אדמין)

4. רצוי להתקין רק תוכנות מבית תוכנה ידוע, או תוכנות קוד פתוח בלבד.

5. סגור שירותים ופורטים לא נחוצים

6. אם אתה בכל זאת מתקין ממקור לא ידוע התקן במכונה וירטואלית (או התקנה עבור משתמש ולא עבור מערכת)

7. אם אתה יכול, עבור למערכת הפעלה חסינת וירוסים (חלונות לא כזאת)

אלה הכללים שאני נוקט בהם (מכונות וירטואליות, מגן עם defender) ולא חוויתי וירוסים ושאר תוכנות לא רצויות כבר שנים.

איך לדעת אישה שירותים ופורטים לא נחוצים?

מכונות וירטואליות מאיטות ממש את המחשב לא?

פורסם

הפסקתי להשתמש באנטיווירוס. ברגע שהבנתי שהסיכויים שלי לתפוס משהו קטנים יותר מהסיכויים שהאנטיווירוס (לא משנה איזה) יפספס את ההידבקות, הגעתי למסקנה שזה די חסר טעם.

פורסם

ה ANTIVIR נמצא כי מידי פעם מחברים DOK למחשב או דיסק קשיח חיצוני ואלוהים יודע מה יש שם. תוכנות ל SPYWARE וכו' תמיד טוב שיהיה, סביר להניח שבכל מחשב שמחובר לאינטרנט תמצא לפחות TRACKING COOKIES...

לבור ועם הספר:

1. מזיקים לא מגיעים רק מתוכנות

2. זה מבטל כל כך הרבה תוכנות תקינות שזה לא באמת מדד טוב,אפילו ADOBE דוחפים לך מוצרים של חברות אחרות. בהתקנה של קוד פתוח ב 80% מהמקרים במהלך ההתקנה יש משהו נוסף (שלא לדבר על תוכנות כמו Avi2Dvd שצריכה עוד איזה 3 תוכנות בשביל לעבוד).

3. יכול לעזור בצורה מוגבלת.

5. שוב יעזור רק בצורה מוגבלת, במיוחד שמספר הפורטים הפתוחים יכול לגדול דיי מהר.

6. אפשרות טובה אבל טיפה מגושמת.

7. לא קיים, אנשים יגידו לך שאין וירוסים ב MAC ולינוקס אבל זה שקר. בדיוק עכשיו היה סיפור עם זה שמישהו יצר "רשת זומבים" של מחשבי MAC, לא ברור אם הוא השתמש בזה ל DDOS או בשביל להראות כאילו יש הרבה אנשים בשרת מיינקראפט שלו...

פורסם

סרטון נחמד בנושא

פורסם

ד"א וירוסים / נוזקות אפשר לחטוף גם סתם מגלישה לא זהירה (לא שזה קרה לי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים