עבור לתוכן

האם למישהו ידוע איפה אפשר להשיג GIGABYTE GTX980 G1?

Featured Replies

פורסם

שלום,

בהתחלה רציתי להזמין מAMAZON אבל אני חושב שעם כל המיסים זה יצא כמעט אותו מחיר כמו שיהיה בארץ, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

תודה.

פורסם

זה דווקא לא יצא אותו מחיר כמו בארץ זה יצא לך 1650 שקל במקום 1950 בערך

האמת לא יודע אם הפרש שמצדיק הזמנה מחול

פורסם

הוא התבלבל עם 970

פורסם

הכרטיס יתמוך ב DX 12 שנה הבאה?

פורסם

תוספת מחיר מגוחכת למדי בשביל 10% ביצועים מעל GTX 970. זאת תהיה אחת מהפעמים היחידות שבהן אמליץ למעשה לרכוש שני GTX 970 בעלות של 3400 שקלים על פני GTX 980 בודד. בזבוז מעבר לתירוץ "בא לי הכי חזק", פשוט לא חכם.

פורסם

כשחושבים על זה.. להוסיף עד 300 שקל בשביל 970 שני על פני 980 אחד זה אכן מטורף. מה לעזאזל חושבים היבואנים? איך הם מתמחרים שם?

פורסם

צריך לקחת בחשבון שבמרבית המקרים תהיה תוספת עלות כבדה על ספק הכח

פורסם

170W שצורך GTX 970 למזלינו לא מאלצת תוספות כבדות. מערכת עם ספק 400-450W איכותי תחזיק בקלות אחד, לשני אתה מעגל עלות ספק ל-450 שקלים במקום סביב 300 ומשיג הספק איכותי של 650W, שם הסיפור נגמר. זה כמובן אם מדובר במערכת מחשב שכוללת לוח תומך ב-SLI, מה שגם היום מהווה הפרש של 150 שקלים לעומת לוח תקציבי עם תכונות דומות. לא מכה, לא מכה בכלל.

פורסם

אני שוקל ברצינות את העניין..

חששות מהמערך הקודם אני מכיר טוב את עניין המרדף אחרי הדרייברים ומדי פעם משחק שלא מגיב טוב בכלל למערך..

ספק יש לי מה שכן אם אני שם 2 כאלה אני מאמין שצוואר הבקבוק עם המעבד יאלץ אותי לשדרג את השילוש מהר משחשבתי (לא סגור על כמה זה יהיה נורא אבל מניח שעם אחד יהיה בסדר גמור ו2 זה חזירות מבחינת השילוש שלי).

בקיצור אני באמת עושה חושבים עכשיו.

פורסם

חברה איפה אני קונה זוג 970 במחיר של 980 בודד?

IM TOTALLY IN

פורסם

לא באותו מחיר של 980 אלא קצת יותר...

אני כנראה אוותר על הרעיון ואשאר עם כרטיס יחיד בגלל שאני לא רוצה להתעסק שוב עם מערך.

פורסם
לא באותו מחיר של 980 אלא קצת יותר...

אני כנראה אוותר על הרעיון ואשאר עם כרטיס יחיד בגלל שאני לא רוצה להתעסק שוב עם מערך.

שוב?

היה כזה גרוע ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים