עבור לתוכן

מ PHENOM II 720BE ל PHENOM III X6 1090T

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אם אלו אחוזי השימוש שתועדו בליבות, אכן נראה שיש כאן מחסור לגיטימי במשאבים, עם מצבים בהם המעבד נוגע ב-100% לכל המשאבים שלו.

פתיחת הליבה הרביעית בביוס יכולה לפתור את הבעיה.

הפתרון הזול ביותר - רכישה של מעבד משושה יד-שניה. יש כאן מישהו שמוכר 1090T ב-300 שקל, עוף על זה.

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=32&ManufacturID=0&SaleCondition=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=AMD+Phenom

הפתרון הלא זול ביותר - רכישה של שילוש מבוסס i5 יד שניה, עדיפות לאחריות. תוכל למצוא שילושים ב-1000-1300 שקלים.

זה מה שראיתי, אבל אמרת שהלוח לא יעבוד בעניין.

הוא הציע לי גם קירור H50 של CORSAIR.

הייתי מת לפתוח את הליבה הרביעית אך בחיים לא אמצע לוח במחיר נורמלי.

• תגובות 39
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרתי שהלוח לא מיועד למשושים מומהרים, משמע אוברקלוק שיכול להוסיף עשרות וואטים לצריכה של המעבד.

פורסם
  • מחבר

מממ לגיטימי.

אתה חושב שהמחיר 300 ש"ח ל1090T שווה?

ושוב הוא אמר לי שבעוד 50 ש"ח אני יכול לקחת את הקירור מים של הH50.

פורסם
  • מחבר

טוב ננסה, אני רק מקווה שיתאים למארז.

תודה על כל העזרה ושנה טוב/צום קל/ המשך שבוע נעים.

פורסם

הוא לא יוכל להמהיר ל4 גה"צ אבל ל 3.6-3.7 יוכל

פורסם

תעדכן מה נסגר ואיך זה עובד.

פורסם
  • מחבר
תעדכן מה נסגר ואיך זה עובד.

אשמח, מחר אני קופץ לקנות.

אם אני אצליח בקושי אצליח להמהיר עדיין כדאי לי לקנות גם את הקירור? אולי הSTOCK יספיק.

פורסם

ב-50 שקל ה-H50 הוא אחלה דיל, הוא יותר טוב בין כה וכה מכל מה שתוכל לקנות עד איזור 200 שקלים.

עצה שלי - אל תמהיר. הדבר האחרון שלוח פשוט ולא צעיר צריך הוא שיבדקו את היכולות שלו בדברים להם הוא לא היה מיועד מלכתחילה. לוחות אם טובים ממנו אמרו שלום תחת המהרה למשושי ליבה.

פורסם
  • מחבר
ב-50 שקל ה-H50 הוא אחלה דיל, הוא יותר טוב בין כה וכה מכל מה שתוכל לקנות עד איזור 200 שקלים.

עצה שלי - אל תמהיר. הדבר האחרון שלוח פשוט ולא צעיר צריך הוא שיבדקו את היכולות שלו בדברים להם הוא לא היה מיועד מלכתחילה. לוחות אם טובים ממנו אמרו שלום תחת המהרה למשושי ליבה.

חחח כן אתה כנראה צודק, הלוח הזה כבר נתן את שלו.

שמע אולי אני אצליח לקנות את הT ב250 ש"ח. לא נורא דחוף לי קירור מיוחד שאני אפילו לא יודע אם יישב כמו שצריך.

פורסם

אל תמהיר משושה על לוח עם מערכת כוח כל כך פשוטה.

מניסיון תחת המהרה של 1055T על לוח MA770T-UD3P שמכיל מערכת אספקה טובה בהרבה (8+2 פאזות לעומת 4+1 אצלך) הלוח פשוט נהרס תחת אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק.

בכל מקרה, עובד בנתיים בסדר, נראה לי הוא מתחמם טיפה בעבודה, אני רוצה לראות לפי PRIME95. אולי צריך עוד טיפה משחה תרמית. לא ברור לי מה טמפ' עבודה תקינה.

פורסם

משחה תרמית שמים מעט. יותר מזה יפגע ביעילות שלה. תגיד לנו מהי טמפרטורת העבודה ונראה. אם אתה נשאר מתחת ל-65 מעלות זה טוב מאוד

פורסם
  • מחבר

20 דקות PRIME זה MAX 66.5 .

יכול להיות קריר יותר, במיוחד לאור העובדה שיש ממש מעט THERMAL PASTE שרוב השכבה נשארה על המעבד הקודם.

אשאיר בלילה לאיזה 12 שעות לראות שהכל תקין. צריך לזכור שאני עדיין על הקרור STOCK ובסוף לא קניתי את הH50.

פורסם

לא משאירים משחה תרמית מהפעלה קודמת, צריך לנקות הכל ורק אז ליישם חדשה. יעילות של משחות יורדת עם זמן השימוש.

סה"כ הכל בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים