עבור לתוכן

התייעצות לפני קניית כרטיס למשחקים שקול או דרגה מעל Ninja GeForce GTX 550 Ti

Featured Replies

פורסם

יש לי היום במחשב כרטיס בן כשנה וחצי מסוג Ninja GeForce GTX 550 Ti. מכיוון שהוא עושה בעיות (אחרי זמן עבודה לא ארוך המסך "כבה" ולא חוזר עד לריסט), אני צריך להחליף אותו.

מכיוון שבסך הכל הסתדרתי עם הביצועים שלו (להוציא הבעיות), על איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שיהיה בקטגוריית הביצועים הזו (או אפילו דרגה אחת גבוהה יותר) ושיהיה בנקודת מחיר\ביצועים טובה.

מכיוון גם שזה הכרטיס השלישי שמתקלקל במחשב הזה בכ3-4 שנים, חשובה לי גם אמינות הכרטיס.

שאלה צדדית נוספת שלא ברור לי אם מתאימה לפורום הזה היא אם יש משהו במחשב שאני צריך לבדוק כדי לוודא שתדירות התקלות הגבוהה בכרטיסי מסך לא נובעת משם?

פורסם
שאלה צדדית נוספת שלא ברור לי אם מתאימה לפורום הזה היא אם יש משהו במחשב שאני צריך לבדוק כדי לוודא שתדירות התקלות הגבוהה בכרטיסי מסך לא נובעת משם?

איזה ספק כוח יש לך, דגם וחברה (אתה יכול להעלות תמונה של המדבקה שעל הספק).

פורסם

נראלי r7 250 או gt 740 יתנו לך ביצועים דומים... הם עולים בסביבות ה500 ש״ח חדשים...

מה התקציב? וגם תשקול כרטיסים יד שניה...

וגם לא נשמע לי הגיוני שהולך לך כרטיס מסך פעם בשנה,נראלי או שהספק או שהלוח מקצרים...

פורסם

GT 740 GDDR5

GTX 650 GDDR5

R7 250

HD 7750

כל אלה בחירות טובות כחלופה ל-GTX 550 TI

פורסם

כרטיס מסך בOC(של היצרן או שלך, אותו דבר) תמיד יהיה בסיכון גבוה יותר להתקלקל עם הזמן.

מעבר לכך איכות הקירור על הכרטיס גם היא יכולה להשפיע.

אבל אף אחד מאלו לא יספיקו להיות רלוונטים אם הספק כוח שלך מג'ייף.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אנסה לענות:

1) לגבי הספק אסתכל כשאהיה ליד המחשב ואענה מאוחר יותר.

2) תודה על המלצות הכרטיסים. אין לי בעיה עם 500 ש"ח ואפילו לא אכפת לי לעלות ב100-200 ש"ח אם זו נקודת מחיר\ביצועים טובה יותר. לא נראה לי שכרטיס משומש מסתדר טוב עם דרישות האמינות.

3) אם הספק או הלוח מקצרים האם הכרטיס לא היה מפסיק לפעול לגמרי (ולא רק אחרי זמן פעולה שהולך ומתקצר עם הזמן)? האם יש דרך לבדוק בעיה כזו או לתקן או שצריך להחליף מחשב?

4) לא בצעתי שום OC.

פורסם

איפה מקומה של מימוש האחריות והחלפה לכרטיס מסך אחר מבלי לשלם?

פורסם

כרטיס מסך בOC(של היצרן או שלך, אותו דבר) תמיד יהיה בסיכון גבוה יותר להתקלקל עם הזמן.

מעבר לכך איכות הקירור על הכרטיס גם היא יכולה להשפיע.

ושניהם הולכים במקרים רבים מידי בייחד.

פורסם
  • מחבר

קניתי את המחשב והכרטיס בr.s.m והם החליפו לי כבר פעמיים (פעם ראשונה בלי לעשות בעיות ופעם שנייה עם לעשות קצת בעיות) אני נוטה לחשוב (בלי לבדוק אתם עדיין) שהם יטענו שיש לספור את זמן האחריות מרגע הרכישה ולא מרגע ההחלפות הבאות כך שיש סיכוי סביר שאצטרך לרכוש את הכרטיס הבא. וזאת למרות ששאלתי אותם בשתי הפעמים אם אין בעיה במחשב שגורמת לתקלות בכרטיסים שתחזור על עצמה והם טענו שאין.

- - - תגובה אוחדה: - - -

האם כל הארבעה הללו שקולים? לפי thread שפורסם בפורום,

R7 250 טוב יותר וזול יותר מGTX 650 GDDR5. לא כך?

פורסם

ברור שהם צודקים.

אחריות לשלש שנים היא מרגע הרכישה הראשונית (תחשיב את החילופי כמתוקן)

אם התקציב הוא כ500 ש"ח יש את ה250X חזק יותר לכל הדעות בדיוק עכשיו סיקרו אותו

ליאור פיספסתי משהו ? (הרגע כתבת שהכרטיס מומלץ למה לו לא המלצת?)

פורסם
  • מחבר

לגבי הספק: אני מצרף תמונה של המדבקה

פורסם

:|

חבר, מה שיש לך ספק כח שיכול להריץ את המפלצות הכי חזקות בשוק.

קח R7 250X, עולה כ-500 שקלים ויהווה שדרוג קל. לחלופין גם HD 7770 תהיה בחירה טובה, שחזקה ממנו מעט.

פורסם
  • מחבר
:|

חבר, מה שיש לך ספק כח שיכול להריץ את המפלצות הכי חזקות בשוק.

קח R7 250X, עולה כ-500 שקלים ויהווה שדרוג קל. לחלופין גם HD 7770 תהיה בחירה טובה, שחזקה ממנו מעט.

תודה על ההמלצה.

האמת היא שלא חשבתי שהספק לא חזק מספיק אבל לפי מה שכתבו לי כאן יתכן כי הוא לא תקין ויכול להרוס לי גם את הכרטיס הבא. האם יש לי דרך לבדוק זאת או שפשוט אני צריך או להחליף כרטיס ולקוות לטוב או להחליף גם ספק ליתר בטחון (דבר שגם לא מבטיח את עצמי מכיוון שהבעיה יכולה להיות גם בלוח האם למשל)?

האם יכול להיות שכדאי לי לתקוע בסלוט pci אחר ושזה יוכל לעזור?

פורסם

הסיכוי שמדובר בסלוט פגום נמוך מאוד. אתה יכול להביט בסלוט הריק ולראות אם יש פינים עקומים בפנים. חוץ מזה אין הרבה לעשות. כשמדובר במוצרים של Ninja, פגמים הם לא דבר שלא שמעו עליו. אם ה-GTX 550TI סיפק את הסחורה, אז R7 250X \ HD 7770 יהיו בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

המליצו לי בחנות להתקדם קצת בכרטיס וללכת על 7850 sapphire 2GB DDR5. האם זה כרטיס מומלץ לקטגוריית המחיר שלו? האם התוספת בביצועים מורגשת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים