עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
970 לא ממש קרוב ל-780ti, ה-989 בערך שקול לו בביצועים

נראה שאנחנו מתחילים מעט להגזים עם המונחים שלנו.

http://tpucdn.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_970_JetStream/images/perfrel_1920.gif

http://tpucdn.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_970_JetStream/images/perfrel_1600.gif

אם זה לא "ממש קרוב" ל-GTX 780 TI, אני כבר לא יודע מה זה ממש קרוב. אולי אחוז אחד בלבד של הפרש ביצועים? ולא קצת יותר?

• תגובות 499
  • צפיות 93k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדבר ממה שאני ראיתי ממקומות אחרים (ליינוס) ששם כל הכרטיסים מומהרים.

פה נראה צמוד מאוד, מסכים

פורסם
  • מחבר

זה נחמד, אבל פה מדובר בבדיקות מעמיקות ורציניות :)

העניין הוא שמי שהמהרה לא מדברת אליו, GTX 970 מומהר מהמפעל יתפקד אצלו 1:1 כמו GTX 780 TI, בתוספת של 100W פחות בצריכה, ועוד 1GB של VRAM על חשבון הבית.

מי יודע, אולי יהיה איזה Clearance של הכרטיסים האלה ונזכה לראות אותם במחירים נמוכים יותר. למרות שזה מאוד לא סביר בהתחשב בזה שאפילו GTX 580 נשאר תקוע על העץ

פורסם

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_980/26.html

פה דווקא יש פער של 5 אחוז לטובת ה780TI לעומת 970 ב1080 והפער בין ה780TI ל980 הוא 7 אחוז בלבד ב1080 לכן להוציא 3000 ש"ח על 980 למי שיש 780TI זה טימטום מוחלט.

למי שיש תכסף ואין לו כרטיס מסדרה 7 הייתי הולך על 980 ולמי שיש תקציב מצוצמם גם גם ה970 זו אחלה בחירה!

פורסם

גם ככה רוב ה970ים באים עם OC מהמפעל, אז אין ממש טעם להתייחס לתדרי סטוק של ה970.

פורסם

בדיוק לפניי שבוע קניתי את הMSI R9 290 :kopfpatsch:

פורסם

^אמרתי לך להמתין

פורסם

אני הזמנתי בחמישי והייתי אמור לאסוף את המחשב ביום ראשון, יום ראשון על הבוקר שיניתי ל970, היה לי הרבה מזל...

פורסם

נראה לי שעם המחירים הנוכחיים, גם עכשיו לא הכי משתלם לקנות את ה-970.

בעוד כמה שבועות המחירים בטח ירדו קצת.

פורסם

כרגע נראה שהברירה ההגיונית ביותר היא קנייה באמאזון, שזה כנראה מה שאעשה.

אני די נוטה לכיוון ה-STRIX 970 של אסוס, קנייה של כרטיס אחד כולל משלוח ומיסוי תעלה 1580 ש"ח, שניים בשביל SLI יעלו 3100. (נותר רק לחכות שיחזרו למלאי..)

למען האמת קשה לי להאמין שיהיה שינוי משמעותי במחיר בזמן הקרוב, בטוח לא כזה שיהווה game changer.. התמחור הנוכחי שלהם הוא מאוד אטרקטיבי יחסית לביצועים והאפשרויות.

פורסם
^אמרתי לך להמתין

עידן, אין לזה סוף אחי.

אני מאמין שבעוד שבוע AMD יוציאו משהו מהשרוול ואז מה, מי שקנה את ה970 יתבעס?

רוני ידידי, אין לך מה להצטער אתה תהנה מה290, למרות שבפועל ה970 היה בחירה יותר טובה, אבל לא בוכים על חלב שנשפך וחוץ מזה נביא אתה לא :-)

תאמין לי שאין לך מה "לאכול סרטים" מזה, כי כמו שאמרתי ה290 בהחלט מספק את הסחורה.

פורסם
א. הוא שאל לגבי אחריות, MSI וגיגהבייט אולי מייצרים כרטיסים טובים, אבל אף אחד לא יסתכל עליך אם תצטרך RMA.

ב. לדעתי הכרטיסים של EVGA יותר טובים, אני לא יודע לפי מה קבעת שהם רועשים ולא מוצלחים... קירור ה-ACX קצר שבחים.

אז הACX 2 הגיע (בתיאוריה) לאמזון ובמחיר סביר. עדיין מומלץ?

פורסם
אז הACX 2 הגיע (בתיאוריה) לאמזון ובמחיר סביר. עדיין מומלץ?

מהמעט שקראתי עליו אומרים שהוא סובל מזמזומים ורעשים חשמליים (סטייל coil whine), אם הזמזום לא מפריע לך (מארז אטום או שהמחשב נמצא רחוק ממך) אז לא אמור להפריע אבל במקרה שהמחשב קרוב אליך (על השולחן) או שאתה רגיש לרעשים הייתי יורד ממנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים