עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

פורסם

אני אמתין עד שהמחירים בארץ ירדו. ואם לא ירדו, אזמין מאמאזון. המחיר הנוכחי מוגזם בעיניי.

• תגובות 499
  • צפיות 93k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם ירדו רק כאשר יכנס\ו כרטיס\ים חדשים של אחת היצרניות (nvidia או amd) וגם אז לא בצורה מטורפת. זה רק הימור שלי ככה שאי אפשר באמת לדעת..

נכון שמעצבן לראות שכרטיסים שמגיעים לארץ סובלים מעמלות תיווך אבל זה היה המצב תמיד ולא נראה שזה הולך להשתנות.

הייתי אומר אם אתה מכיר מישהו שנוסע לחו"ל או שמסתדר לך להזמין מחו"ל במחיר טוב יותר (כולל הערכה של מכס) אז לך על זה ותיצמד ליצרנית כמו evga (לדגם מוצלח אבל) שבאחריות הבינלאומית שלה השתמשו כבר כמה ישראלים ודיווחו שאפשר לסמוך עליהם. ואם אתה יכול להמתין וזה לא מפריע לך אז זה הכי טוב כי מתישהו amd יענו וזה (שוב מהמר) יוריד מעט את המחירים או יכניס כרטיסים משתלמים יותר.

פורסם

לכל מי שתהה מה ההשפעה של נתיבי ה-PCIE בדור הזה של המעבדים וכרטיסי המסך, הנה לכם

פורסם

זניחה...

(מה יהיה?! אני רודף אחריך היום חח)

פורסם
  • מחבר

לא יודע למי זה חדש. ידוע ש-X8 נותן 99-98% ממה שיתן X16. אנשים מנפחים והופכים הבדלים לדרמתיים, וזה מאוד עוזר לאינטל עם המכירות.

פורסם

אני גם מסתכל על זה כאילו חוזק הכרטיסים שיוצאים הוא בסוג של "תיאום" עם רוחבי הפס (לא יודע אם זה המונח לקרוא להם) שמוצעים, כל תקופת 2.0 לא היה כרטיס יחיד שינצל את הרוחב של X16 וכשהגיעו ההבדלים בין הכרטיסים הראשונים-חדשים שיצאו אז לבין האחרונים-חדשים שיצאו פחות או יותר בדור 3.0 ההבדלים באמת היו שמיים וארץ בין היכולות של אלה מול אלה.

לא יודע אם אפשר לבדוק דבר כזה אבל אני מהמר שאם נניח היה אפשר לראות באחוזים כמה כרטיס X מנצל מרוחב פס של 2.0 לעומת 3.0 (מדגיש לא אם תהיה הגבלה במשחקים אלא כמה הוא מנצל מרוחב התעבורה אם אפשר לקרוא לזה ככה) ונשים במבחן הזה טיטאן למשל אז הוא יהיה קרוב למיצוי הרוחב בדור 2.0 ורחוק מאוד מניצול מלא של דור 3.0.

כאילו הם מתאמים דברים שם שלא יהיו צווארי בקבוק שכאלה או משהו כזה.

ושוב זה תחושת בטן לא ידע.

פורסם

מעצבן. יש מישהו בארה"ב שיכול להביא לי כרטיס, אבל אין שום כלום אצל אמאזון.

פורסם

כלום גם ב-newegg. מתוך פאקינג 16 ואריאציות של כרטיסים אין אחד במלאי.

פורסם

אני כבר שוקל לקנות עוד 780GTX משומש במקום ולעשות SLI כדי לקבל קצבים נורמלים, אבל אוי לחום ולרעש :(

פורסם

(נמחק)

פורסם

גם אני מחכה שיתחדש המלאי

היה לפני יומיים איזה שעתיים זמינות של כרטיסי Asus וMSI בNewegg ומאז פה ושם יש כרטיסים של EVGA במלאי

פורסם

אין להם את של MSI

פורסם

רציתי לדעת אם מישהו משתמש באפשרות הDSR, שמדמה רזולוציית 4K על מסך 1080P, ניסיתי את זה במשחק GRID AUTOSPORT.

זה נראה טוב, אין הרבה הבדל, פגיעה בביצועים של 3% מ114 ל109 AVG-FPS כשכל ההגדרות על הכי גבוה כולל AA.

BF4 לא כל כך אהב את זה, וסירב לתפקד כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים