עבור לתוכן

Geforce GTX 970 - תמונות ומבחני ביצועים ראשונים

Featured Replies

• תגובות 45
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מעניין, איפה ה980?! למרות שקשה לי להאמין שהכרטיס שיוצג ישמוט את הלסתות שלנו...

אני ממתין, נראה אם היה שווה לחכות.

פורסם

תודה על המידע.

רצינו יותר....

אבל הם משחררים לאט לאט (כסף).

עדיין השמועות אומרות ש 980 יהיה פחות או יותר שווה ל780TI אולי מעט (אבל ממש מעט) חזק ממנו ולא לשכוח שהוא בא להחליף את ה780 ולא את ה TI.

אם ה TI היה עולה 750$ בהשקה (אני לא בטוח מדוייק) אז לקנות TI עם תוספת זיכרון בדמות 980 ב500$ עדיין לא רע מבחינתי.

פורסם

maxwell is harta bartta ...... we will wait for pascal and get a low priced 2nd hand 780ti for now

פורסם

חכי למקסוול 22 ננומטר.

פורסם
  • מחבר

לא יהיה מקסוול 22 ננומטר. TSMC עובדת על תהליך 16 ננו-מטר ממנו יזכו לראות פירות אולי בשנה הבאה.

מקסוול ב-28 ננומטר צפויים להשאר כאן עוד הרבה. NVIDIA אפילו לא להתחילה עם הדגמים שהיא יכולה להוציא.

רוצה פסקל? בהצלחה, דגימות ראשונות צפויות לצאת לקראת סוף 2016.

פורסם

זה מתחיל להרגיש כמו עולם הסמרטפונים... חחחחח

פורסם
לא יהיה מקסוול 22 ננומטר. TSMC עובדת על תהליך 16 ננו-מטר ממנו יזכו לראות פירות אולי בשנה הבאה.

מקסוול ב-28 ננומטר צפויים להשאר כאן עוד הרבה. NVIDIA אפילו לא להתחילה עם הדגמים שהיא יכולה להוציא.

רוצה פסקל? בהצלחה, דגימות ראשונות צפויות לצאת לקראת סוף 2016.

ישר ל 16 ננו-מטר זה טוב, אני רגיל שמחלקים לנו את המעבר בקפיצות קטנות יותר כדי להרוויח.

יש הימור או מידע אם גם הפעם יצא כרטיס כמו ה 780TI או שהולכים לעצור ב980? (להוציא טיטן ושאר חייזרים).

פורסם
  • מחבר

ההימור שלי הוא ש-GTX 980 יקביל ל-780TI ביכולת שלו, משמע סביב 3-5 אחוזים הבדל בין השניים בברירת מחדל. מחיר השקה צפוי להיות 500 דולר לעומת 600 דולר כרגע של 780TI כך שהוא צפוי לחלוטין לבטל אותו.

יתכן מאוד שיוציאו GTX 980 TI כלשהו שיכיל מעט יותר מעבדים ויעלה כ-650 דולר עם יתרון משמעותי על כל כרטיס ליבה בודדת שקיים כיום.

פורסם

980TI זה יהיה מאוד מסקרן מבחינת ביצועים...

הימור שאם קורה כזה דבר הוא יושק ביחד עם אחיו הקטנים (או שלפחות יכריזו עליו באותו המעמד) או שעוד הפעם יפתיעו (כדי לענות ל amd) ויביאו אותו בהפתעה?

פורסם

משהו מעניין: נוידיה דילגה על 800 series ישר ל900 אך בניידים כן היה 800 series.

בדומה למה שהיה לפני מספר שנים בקפיצה בין 200 ל400 נוידיה הוציאה לניידים את ה300.

פורסם

וכמה Low-ends OEM (מ-GT 340 ומטה)

פורסם

טבלת ביצועים :NVIDIA-GeForce-GTX-980-GTX-970-Fire-Strike.png

ותמונות אמיתיות של MSI טווין פרוזר:

msi-gtx-970-tf5-gaming.jpg

עושה חשק ה970, ביצועים מאוד דומים לטיטן.

פורסם

זה שלוש סלוטים או שאני לא רואה טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים