עבור לתוכן

אינטרנט לא עובד בדפדפן שאני מוריד במהירות של 5 מגה+

Featured Replies

פורסם

היי

כשאני מוריד ביוטורנט קובץ במהירות של 5 מגה ומעלה (5000KBPS), האינטרנט לא עובד בדפדפן - אקספלורר ופיירפוקס. ההורדה נמשכת כרגיל.

אם אני עושה נסה לתקן , הוא כותב "לא מצליח למצוא DNS"

אם אני מגביל ל4500 - עובד בסדר ורגיל.

בזק+בזק בינלאומי 100 מגה, ראוטר Dlink 6740U

ממה יכול לנבוע הדבר?

פורסם

באופן כללי ניתן להגיד שכש Utorrent עובד ומוריד הסיפור הוא מעבר למהירות, לפעמים הוא יכול להוריד על מהירות נמוכה ועדיין לתקוע את האינטרנט, זה קשור בין היתר לפרוטוקול ה UDP שהוא מפעיל, נסה לבדוק בצג המשאבים כמה באמת התוכנה צורכת בזמן אמת.

פורסם

ה-UTORRENT חונק לך את הנתב. תגביל את המהירות המקסימאלית שלו (דרך התפריטים) לכ-80% מרוחב הפס שלך.

פורסם
  • מחבר

ב

באופן כללי ניתן להגיד שכש Utorrent עובד ומוריד הסיפור הוא מעבר למהירות, לפעמים הוא יכול להוריד על מהירות נמוכה ועדיין לתקוע את האינטרנט, זה קשור בין היתר לפרוטוקול ה UDP שהוא מפעיל, נסה לבדוק בצג המשאבים כמה באמת התוכנה צורכת בזמן אמת.

בין 40 ל60% (אם התכוונת ל"עבודה ברשת" במנהל משימות)

בארץ אני מקבל 80 מגה מתוך ה100

Cheif,

מוזר, למה במהירות של 20/30/15/10 מגה בעבר גם אם ההייתי מוריד על מקסימום הדפדפן עבד כרגיל? גם שם נחנק הנתב

פורסם

לא התכוונתי למנהל המשימות אלא ל"צג המשאבים" שהוא כלי הרבה יותר מפורט וברור ממנהל המשימות.

את המשפט השני לא הבנתי.

פורסם
  • מחבר

איזה צג משאבים? איפה בידיוק?

התכוונתי שאני מקבל מהירות של 80 מגה מה100 מגה שיש לי בארץ, שזה 80% מהפס. אם אני מוריד מעל 5 מגה בחו''ל(שזה באזור ה45% מהרוחב פס שלי), איזה סיבה יש לנתב להיחנק?

פורסם
  • מחבר
פורסם
  • מחבר

הקפצה.

פורסם

אם אני עושה נסה לתקן , הוא כותב "לא מצליח למצוא DNS"

המשפט הנ"ל גורם לי להאמין שזו לא בעיה של "רוחב פס חנוק" כמו שדובר פה. זה גם מסתדר עם העובדה שציינת שעם חבילות אינטרנט קטנות יותר זה לא קרה.

נתקלתי הרבה פעמים בבעיות עם שירות ה-DNS של הראוטרים של D-Link של בזק (גם אצלי בבית עם ה-6740U-G2). יכול להיות שהסיכוי לכשלים האלה בשירות ה-DNS גדל בזמנים שבהם הראוטר צריך להתמודד עם תעבורת רשת גדולה במיוחד.

נסה להגדיר ידנית במחשב שרתי DNS אחרים מהראוטר (את אלה של הספקית או כאלה פומביים כמו השרתים של גוגל: 8.8.8.8 ו-8.8.4.4) ותראה אם הבעיה ממשיכה.

אגב, בעקבות התופעות הנ"ל החלטתי לסרס את ה-D-Link שלי להיות מודם בלבד, וקניתי את ה-TP-Link TL-WR1043NDv2 שישמש כראוטר (ושרת DHCP, DNS וכו'). לא רק שהבעיות נפתרו כמובן, אלא שלהפתעתי גם המהירות של האינטרנט עלתה והתקרבה משמעותית ל-100M (אני גם עם בזק ובזק בינ"ל).

נערך על-ידי ThePorscher

פורסם

תגביל את מהירות העלאה ל 50-60 אחוז מהקיים

פורסם

מה שלרוב חונק נתבים ביתיים זה לא מהירות ההורדה אלא מספר החיבורים במקביל. את זה גם אפשר להגביל בuTorrent.

פורסם

בדיוק באתי לומר זאת.

אבל אז החלטתי לבדוק את דגם הראוטר שלו כדי לראות כמה ישן הוא.

והוא לא כל כך ישן.

אז אולי יותר נכון יהיה לומר שיתכן שההגדרות בתוכנת הטורנט(שכברירת מחדל אינן גבוהות) שונו ע"י המשתמש בהגזמה, והגזמה זו אולי גורמת לראוטר להישתנק.

הפיתרון?

ניסוי וטעייה בכמה הגדרות רלוונטיות בתוכנה.

UPLOAD LIMIT.

MAX CONNECTIONS PER TORRENT.

MAX OVERALL CONNECTIONS.

MAX HALF OPEN TCP CONNECTIONS.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
המשפט הנ"ל גורם לי להאמין שזו לא בעיה של "רוחב פס חנוק" כמו שדובר פה.
יכול להיות שהסיכוי לכשלים האלה בשירות ה-DNS גדל בזמנים שבהם הראוטר צריך להתמודד עם תעבורת רשת גדולה במיוחד.

:nixweiss:

פורסם

פשוט מאוד,

יש לך X משאבים והיוטורנט ברגעים מסוימים משתמש בכל המשאבים.

גם אצלי זה קורה ובחיבור של 100Mb, אני מתעצל אז אני מחכה 2 דקות שההורדה תסתיים ואז אני מכבה את התוכנה, לחילופין.... פיתרון אחר שעוזר אצלי הוא לכבות\להדליק את הראוטר בזמן שכל העסק רץ ומשום מה זה מתקן את המחדל.

או כמו שאמרו תגביל את הטורנט.

פורסם
  • מחבר

היי

תודה לכל העונים, גם אני חושב שבהגדרה של הטורנט יש הרבה חיבורים שעושים את העומס.

בגלובאל מקס יש 800, מקסימום פיר טורנט 350, ואפלוד פי סלוט 4. לכמה להוריד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים