עבור לתוכן

האם לשדרג I7 920?

Featured Replies

פורסם

לא, אין. אתה בכל אופן תקבל יותר ביצועים מהמעבד עצמו

• תגובות 100
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אם אני מחליט לשדרג - האם זה המעבד המומלץ? מתוכנן OC והלוח המיועד הוא GIGABYTE GA-Z97X-UD5H

פורסם

כן, 4790k מומלץ

פורסם
  • מחבר

יש סיבה כלשהי לא לקנות אותו מחו"ל אם יש מי שיביא? הפרש של כ400 ש"ח ומעבדים בד"כ לא מתקלקלים.

פורסם

אין סיבה. רוב המחשב שלי מחול. דבר איתי בפרטי, אולי אוכל לעזור לך

פורסם
  • מחבר

קירור מומלץ לOC? כרגע יש לי מוגן 2.

פורסם
קירור מומלץ לOC? כרגע יש לי מוגן 2.

הגיע הזמן שוב להתחיל לקרוא ביקורות והשוואות של קירורים.

זה מקום טוב להתחיל, למקרה ששכחת.

http://www.frostytech.com/

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

די פתוח כרגע. משהו שיאפשר OC מכובד אבל בלי להתפרע. מה שמקביל היום למוגן הנ"ל.

פורסם

D15

:rolleyes:

פורסם
  • מחבר

הכוונה לאיזון בין מחיר לביצועים. בזמנו המוגן שלי עלה 175 ש"ח והיה צמוד למובילי הקטגוריה שעלו פי שניים ממנו.

פורסם
הגיע הזמן שוב להתחיל לקרוא ביקורות והשוואות של קירורים.

זה מקום טוב להתחיל, למקרה ששכחת.

http://www.frostytech.com/

ממליץ להמנע לחלוטין מההמלצות של פרוסטיטק. במקום להשתמש במעבדים לבחינות קירורים, הם משתמשים בפלטה שטוחה עם פליטת חום שווה ולא דומה לזאת שיציג מעבד. לכן, התוצאות שם כמעט ולא רלוונטיות כלל. מעבדים שונים יגיבו שונה לקירורים שונים.

ה-D15 יכול להיות פתרון לטווח הרחוק בכל הקשור ליכולות קירור. אם התקציב מעט מוגזם, אז ה-U14S של נוקטואה גם יעשה עבודה מעולה. אם אתה מחפש עלות-תועלת, יש לך ב-180 שקל את ה-Kotetsu שהוא גם טוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שבKSP יש מוגן 3 במציאון ב130 ש"ח. כדאי?

פורסם
ממליץ להמנע לחלוטין מההמלצות של פרוסטיטק. במקום להשתמש במעבדים לבחינות קירורים, הם משתמשים בפלטה שטוחה עם פליטת חום שווה ולא דומה לזאת שיציג מעבד. לכן, התוצאות שם כמעט ולא רלוונטיות כלל. מעבדים שונים יגיבו שונה לקירורים שונים.

להיפך, השיטה המדעית בה הם משתמשים, היא הדרך המושלמת להשוואה בין קירורים, ומדמה מצבי חום שונים המספקים הבנה של ביצועי הקירורים בטמפרטורות שונות ובOC.

אדם שיודע לקרוא את הנתונים, ימצא שם בסיס אינפורמטיבי נהדר.

בכל מקרה כששוקלים לקנות קירור מסויים למעבד מסויים צריך גם למצוא בדיקות ספציפיות יותר לקירור והמעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים