עבור לתוכן

האם לשדרג I7 920?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הוא משתמש, פשוט לא ביעילות. 7870

• תגובות 100
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא משתמש בכל שמונת הת'רדים של המעבד ב100%?

פורסם

לדעתי זאת חריגה מגבולות הסביר לשדרג מעבד די חזק, למעבד סוף הדרך, רק בגלל FILTER בטא נסיוני בשלבי פיתוח שלא יודע לעבוד יעיל ומבזבז משאבים מעבר לכל פרופורציה, ונבנה תוך כדי אילוצים והגבלות ללא אופטימיזציה ושילוב עם הנגן ברמות קוד בסיס.

דבר שגורם לקריסות בSEEKING(או לפחות גרם בעבר כשבדקתי גרסאות קודמות).

פורסם
  • מחבר

עזבו עכשיו את הSVP. לכמה זמן עוד יהיה אפשר למשוך את המערכת הנוכחית?

פורסם

עד שימאס לך :)

הכל תלוי בך האמת.. אני שדרגתי בזמנו מ975 ל2600k ל4830k. תלוי כמה אתה שרוט/ כמה כסף יש לך לבזבז :P

פורסם

עד שתרגיש שאין לך מעבד חזק.

כרגע אני מרגיש שיש לי מעבד מאוד חזק והכל עובד לי מהר.

האמת היא שהמעבד שלנו כרגע (אחרי 5-6 שנים) יותר חזק(אוי האבסורד) מרוב המחשבים שיש לאנשים בבית.

הוא גם עדיין מתחרה/עובר מול/את רוב המעבדים שנמכרים כיום בחנויות(שוב פעם אוי האבסורד).

אני לא מרגיש שיש למעבד חולשות מדידות ובעלי משמעות

וגם לא רואה איך למעבד חדש וחזק יותר יהיו יתרונות מדידות ובעלי משמעות(אלה אם כן הייתי עושה קומפילציות וכו..).

המעבד הזה היתה הקניה הכי טובה שעשינו בהיסטוריה של הפלטפורמות לוח/מעבד.

היא לא היתה זולה, אבל היא היתה שווה כל שקל, ועדיין ממשיכה לעשות עבודה נהדרת ולהעלות את הערך הסגולי שלה.

גם אם עוד שנה שנתיים נשדרג את הפלטפורמה, והיא תעבור למחשב משני, היא לא תהיה "המחשב החלש" כי הוא עדיין יהיה מחשב על יחסית למחשבים הזולים שימכרו.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני מעלה את זה דווקא עכשיו היא ההזמנות לשדרג במחיר נמוך מאוד כרגע.

פורסם

זה כבר שיקול אחר.

השאלה כמה אתה מקבל על הפלטפורמה.

פורסם

לא לשדרג עד שלא יוצא מעבד 8 ליבות פיזיות שהוא לא אקסטרים אלפיית דולר, רק ככה תקבל שוב פלטפורמה שתחזיק מעמד שנים

ולא תצטרף לרוץ אחריי חומרה.

החברה שקנו בזמנו את ה-X58 יצאו (בדיעבד) מלכים, קיבלו מערכת הכי future proof שיש, אל תיפול במלכודת הדבש של intel haswell e

אין שם 8 ליבות למיינסטרים.

אני מציע לך לחכות לbroadwell-e לפי המגמה שאינטל מציגה יתכן ששם יהיה מעבד 8 ליבות שווה לכל נפש (300$-500$) אני חוסך כבר מעכשיו.

פורסם

תושבות אקסטרים תמיד היו ותמיד יהיו חסיני עתיד. אין טעם לחבוש את כובעי רדיד האלומיניום.

מי שקנה X58 בזמנו שרד, מי שקנה X79 שרד, ומי שיקנה X99 ישרוד.

פורסם

בתור בעלים של i7 920, אני לא רואה את הטעם לשדרג. השדרוג לz97 או x99 בreal world ובביצועים בבנצמרקים לא יניבו תועלת ביחס למחיר שתשלם. אכן future proof. כמובן ששיפור בביצועים תמיד יהיה אם הכיס מרשה. אם יש לך איזה דיל משתלם לך על זה. ותודה לdjelectric שסיכם יפה מאוד את השרשור הזה. שבת שלום

פורסם
תושבות אקסטרים תמיד היו ותמיד יהיו חסיני עתיד. אין טעם לחבוש את כובעי רדיד האלומיניום.

מי שקנה X58 בזמנו שרד, מי שקנה X79 שרד, ומי שיקנה X99 ישרוד.

מסכים, אבל עדיין למשחקי העתיד 8 ליבות פיזיות מול 6 ליבות פיזיות זה המהפך האמיתי שבשבילו שווה להחליף את ה-X58, אבל אינטל חסמו את זה בX99 עם התמחור הלא צפוי (ב-X79 היה מעבד 6 ליבות בפחות מ-1000$ בשתי דורות שונים).

אני מוציא את הרדיד האלומיניום שם על הראש ומזהיר שבעתיד מישהו יתבכיין שהמעבד 6 ליבות העתיק שלו מתחיל להוות צוואר בקבוק לכרטיס המסך הסופר מתקדם שלו (נניח voodoo4 ) ואילו מעבד 8 הליבות עדיין יהיה רלוונטי ויסחוב את ה-voodoo4 כמו שאר מתומני הליבות שיהיו נפוצים כבר בשוק.

וחוץ מזה כבר היום אנשים שרוצים לקבל FPS מינימליים גבוהים ככל האפשר מבינים שלא משנה כמה כוח סוס יש לך מתחת ל-GPU המעבד הוא המגבלה האמיתית לכך, (במיוחד במשחקים עמוסים כמו שרתי 64 שחקנים ב-BF).

לסיכום: מעבד 8 ליבות = אלוף העולם הבלעדי לפריימים המינימליים במשחקים בעלי מנוע גרפי שמנצלים ריבויי ליבות.

פורסם

התשובה די ברורה - או שאתה מוותר על הפילטר הבודד הזה, או שאתה משדרג עכשיו (ולא תראה שיפור ניכר בביצועים).

האפשרות הראשונה כנראה תשאיר אותך לא משדרג עוד הרבה זמן.

פורסם

אני רוצה שהשדרוג הבא לא יהיה חצי מדרגה.

מעבד 8 ליבות נשמע כמו מטרה יותר טובה לכוון אליה.

כרגע גם אין צורך, וגם לא משתלם לעשות זאת.

אבל זה הולך להשתנות כנראה בשנים הקרובות.

זה יתחיל בכמה משחקים להם יכולת לנצל ביצועים עודפים.

אולי איזו תוכנה או חומרה מעניינת שתצטרך קבוע כוח עיבוד מקבילי.

לדוגמה זיהוי קולי וממשק שליטה ע"י תנועה.

בהמשך אני מעריך שעוצמת החישוב העודפת במחשבים תוביל למערכות אינטליגנציה ברמת תקשורת עם המשתמש וביצוע פעולות.

זה לא יהיה AI במובן המדע בדיוני של המילה, זה יהיה יותר ממשק חכם עם הבנה בסיסית של פקודות ופעולות מערכת, משולב עם מערכת תיאום תקשורת ניהול וביצוע די בסיסית בהתחלה.

שתלך ותשתפר די מהר עם השנים.

זאת תמיד היתה השאיפה מבחינתי, ואני מאמין שב10 שנים הקרובות כל המרכיבים יהיו קיימים כדי לאפשר זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים