עבור לתוכן

מחפש בנרות משחק עם 2 שחקנים על מקלדת אחת

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשחק כמו בעבר הרחוק... משחק CO OP עם מישהו שיישב לידי ושנינו נשחק על אותה מקלדת.

לא מדבר על משחקים כמו מורטל קומבט, וגם לא על משחקי מירוצים למיניהם.

כל משחק ששנינו משתפים פעולה והולכים יחד במסך.

יש לי עדיפות למשחקים מהשנים האחרונות.

תודה רבה על כל עזרה

פורסם

לא ידוע לי על משחק מהשנים האחרונות שאפשר לשחק שניים על אותה מקלדת. מקסימום עם שני בקרים של אקסבוקס. רוב המשחקים היום למחשב גם ככה מגיעים כפורטים מהקונסולות.

אולי יש כמה משחקי אינדי שכן מאפשרים את זה.

פורסם

2 שחקנים על מקלדת אחת זה פשוט לא נוח.

שלא נדבר על זה שמרבית המקלדות הזולות לא תומכות בלחיצה של מקשים רבים במקביל, וכששני שחקנים משחקים יחד זה יגרום להרבה תקיעות, כאשר חלק מהמקשים לא יגיבו לאחד השחקנים (או לשניהם).

למעשה רק מקלדות מכניות תומכות בפוטנציה במספר לא מוגבל של לחיצות בו-זמנית (מה שנקרא n-key-rollover, או בקיצור NKRO).

משחקים לא נועדו להיות משוחקים בצורה כזו - זה פשוט אילוץ שהיה בעבר הרחוק כשהמירו משחקי קונסולות לPC ולא הייתה תמיכה טובה בבקרים / ג'ויסיטיקים. היום כשיש USB ואפשר לחבר לאותו מחשב גם 10 בקרי משחק - אין סיבה לשחק שניים על אותה מקלדת ולכן גם משחקים רבים מראש לא תומכים בכך.

נראה לי אבל שRayman Origins ואולי גם Rayman Legends תומכים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי שיכנעתם אותי,

מה עליי לרכוש ? מחפש משהו זול בסיסי שעושה את העבודה.

משהו מהדברים האלו ? יש טיפים ?

http://ksp.co.il/?select=.233.

תודה

פורסם

אם אני לא טועה יש משחק של שודדי הקאריבים שנותן אפשרות כזאת.

יש גם משחק קצת יוצא דופן על 2 אחים שעוברים מסע הרפתקאות להביא תרופה לאבא שלהם או משהו שנקרא brothers-a-tale-of-two-sons. זה ל-2 שחקנים.

little fighters 2 אפשר לעשות בו 'מסע' ולעבור שלבים עם עוד מישהו.

אגב, אם יש לך PS2 אני חייב להמליץ על המשחק mortal kombat shaolin monks שנותן אפשרות למסע ממש מהנה.

פורסם

אם קונים בקר, הייתי מעדיף כזה שיש לו מתג חומרה לבחירה בין DirectInput (השיטה הישנה) לXInput (השיטה החדשה, כמו בקר הXBox 360). כך מקבלים תאימות מקסימלית למשחקים, עם מינימום התעסקות עם הגדרות.

משהו כמו הLogitech F310 או הSpeedlink Xeox Pro, או הSpeedlink Strike FX (לא האלחוטי).

פורסם

Brothers - A Tale of Two Sons הוא משחק הרפתקאות נהדר שמאפשר את זה. בעקרון הוא מיועד לשחקן אחד עם קונטרולר (כך אני שיחקתי), אבל אפשר לשחק אותו עם מקלדת אחת. WASD ומקש רווח שולטים על האח הגדול, מקשי החיצים וה-Ctrl הימני שולטים על האח הקטן.

עריכה: עכשיו אני רואה ש-yortem כבר הזכיר את המשחק :)

פורסם

אחרי שהבאת את הרשימה אני זוכר שאהבתי לשחק Heroes 3\4 ואפילו שיחקתי ב-1. זה משחק תורות מאוד מאוד מעניין (מסוג המשחקים שגם התור של החבר מעניין)

רשום שם גם ש Portal 2 זה עם מסך מפוצל אבל מעולם לא שמתי לב לזה, שיחקתי בזה באונליין CO-OP.

לגבי Brothers - A Tale of Two Sons, לדעתי זה משחק לגילאים ממש ממש צעירים. אותי זה שיעמם אחרי 5 דקות. אפילו את אחיינים שלי בגילאי 5-7 זה שיעמם. יכול להיות שזה מתאים יותר לאנשים שאוהבים משחקי חשיבה \ פאזלים. לא התקדמתי רחוק אז אני לא יודע מה הרמה של החשיבה בזה.

פורסם

זה יותר נוגע לעלילה שעוקבת אחרי 2 אחים שמחפשים תרופה שתציל את אבא שלהם ממוות. זה דווקא משחקים לגילאים בוגרים יותר, אז אין פלא שהם השתעממו :-)

פורסם

Brothers הוא משחק כמעט לכל הגילאים. ילדים קטנים הם הקבוצה היחידה שעבורה הוא לא מתאים.

פורסם

אם משחק לילדים יש את blip and blop שנהנתי מאוד ממנו בזמנו.

פורסם
  • מחבר

המשחקים הכי יפים למעשה הם גולדן אקס ודאבל דרגון (דיסק A ודיסק B).

כנראה שאי אפשר כבר לשחזר את זמני העבר למרות שאני מנסה

פורסם

לפני 9 שנים יצא לי לשחק Golden Axe II עם חבר על מקלדת אחת, באמצעות אמולטור של Genesis. היה כיף. :)

המשחק עצמו הוא בן 23. 23 שנים! הראשון בן 25. אני בטוח שרוב גולשי הפורום צעירים יותר מהמשחקים האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים