עבור לתוכן

התקפת טרור במדריד: 173 הרוגים ורבבות פצועים.

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שבקוראן אין הזכרה לישרולים חוץ מזה שמוחמד אומר להתפלל לכיוון של ירושלים ואז משנה את זה

אני לא מציין פה עובדה אני שואל אם זה נכון?

• תגובות 102
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

להזכירכם רק שלא כל הערבים הם מוסלמים כמו שחלק חושבים וכי חלק ניכר מהערבים הם נוצרים.

אני בפרוש אמרתי מוסלמים, לא ערבים.

פורסם

לא, זה לא נכון

בקוראן, ירושליים אפילו לא מוזכרת ברמיזה...

פורסם

אז מה הם רוצים?

זה רק בגלל מיקום?

פורסם

לא, זה לא נכון

בקוראן, ירושליים אפילו לא מוזכרת ברמיזה...

אני מבינה שאתה מאד בכיא בחומר, טוב טוב. אני לא יודעת הרבה על מה שכתוב שם אבל אני יודעת רק דבר אחד - לפי האמונה, במקום שבו עומד מסגד אל-אקצה, מוחמאד קשר את סוסו בוראק. פעולה פשוטה ויומיומית והם בונים מקדש שם! בחיי, אם היה מקום ידוע ברבים שהטיל בו את מימיו, האם גם שם הם היו מקימים מקדש ומאשימים את ישארל בקונספירציה להרוס אותו? :o

פורסם

דבר ראשון: בקיא!! (כמה שזה נשמע מגעיל, ככה כותבים את זה)

דבר שני: האמונה שעליה את מדברת היא אמונה מאוחרת יותר, משהו כמו ספרים חיצוניים בתנ"ך.

פורסם

הא! הם כולם פנאטים וחותרים תחת העולם החופשי! :cwm3:

כן, השתגעתי.

לפי מה שידוע לי, מוחמד מטיף לאלימות, אתה יודע, לשחוט את הכופרים וכו וכו. גם אם הם לא פנאטים גמורים הם הולכים בדרכו, הוא הנביא שלהם והם לא מעיזים להמרות את פיו של המופתי שלהם או מי שזה לא יהיה. נשמע כמו לחיות בעדר כזה סטייל ערב הסעודית 1984.

(כן, כושר הביטוי שלי לא משהו).

פורסם

אז כתוב בקוראן שצריך להרוג את הכופרים, גם בתנ"ך זה כתוב (ע"ע אליהו ונביאי הבעל). מה הקשר?

פורסם

קשור שאתם (היהודים) לא לוקחים דברים כאלו יותר מדי ברצינות, בעוד שהם כן!

פורסם

חבל, חבל שאתה לא מדייק.

ה' לא אמר לאליהו להרוג את נביאי הבעל,

ה' גם כועס עליו,

אליהו עשה את המעשה הזה, אבל הוא לא מעודד ע"י הכתב.

פורסם

ואני מניח שבגלל שה' כעס עליו כי הוא שחט 450 איש שהאמינו באל אחר, אליהו עלה לשמיים במרכבת אש והפך לקדוש.

פורסם

הטרור המוסלמי ידעך לצל עלוב של עצמו ברגע שימצאו מקור דלק חלופי לנפט, שקיים בכמויות גדולות ושהוא זול, מדינות ערב לא יוכלו לממן את הטרור בגלל שהם לא שולטים ב50% ממקור האנרגיה היחיד של כדה"א, וארגוני הטרור "יפשטו רגל", רק עניין של זמן.

פורסם

פרקר , זאת ההנחה הכי מפגרת ששמעתי בזמן האחרון ...

לא רק שלפני שיגמר הנפט שם אתה כבר תנפך את נשימותיך האחרונות , אלא שכר היום יש להם מספיק כסף לממן את הטרור לעוד כמה עשרות אם לא מאות שנים טובות (תלוי בהתיקרות הציוד .. :P )

אולי זה טיעון שבסופו של דבר יתממש , אבל אתה ואני לא נחייה צפות בו קורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים