עבור לתוכן

בחירת זוג מסכים עבור תיכנות וקצת גיימינג

Featured Replies

פורסם

וכל זה בלי לדעת איזה כרטיס מסך יש לו, ואם הוא יצטרך כבל המרה או לא..

נו טוב, מקסימום עוד טיול לחנות..

אגב~

http://www.ret.co.il/search?q=P2414H

פורסם
  • מחבר

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB יהיה בסדר עבור שניהם?

פורסם

ואיך מסך שהשטח שלו קטן יותר משל מסך 27" פותר את הבעיה שלו?

פורסם

דל המציאו פיתרון לבעייה שלך ....

לא שראיתי שהייתה לו בעיה כלשהיא..

ולא שהבנתי איך זה פותר בעיה כלשהיא.

המסך הזה בעיקרון מיועד לרוחב של שני מסכים בינוניים (משהו כמו של21') וע"י זה שהוא אחד אין הפסקה של המסגרות בינהם.

גם לאותם אנשים (ואין קשר לפותח הדיון שכן לשחק על שניהם הוא בכל מקרה לא ישחק כך שאין צורך לרצף תמונה), אני יכול להעיד שהמסך הזה לא נוח בעליל!! לאחר שהתנסתי בו קלטתי שמי שאנו רגילים להשתמש אמנם על יותר ממסך אחד (מן הסתם חצי מהמשתמשים הקבועים כאן) אבל הם מופנים אלינו - כלומר אינם בקו ישר.

התוצאה של המסך הזה ששולי התמונה משני הצדדים מאוד לא נוחים לצפיה. מנסיון.

אגב 'בעיה' זה 'פלונטר' מילולית, לא?

(בצחוק אוהב את החנות שלכם)

פורסם

כמתכנת, שטח עבודה הוא קריטי ביותר.

בעבודה הבאתי שני מסכי "27, עם זאת אני עובד עם אחד לעבודה עצמה והשני הוא לגלישה או לדברים ספציפיים.

במסך "27 אני הגדרתי 60% מהמסך בצד שמאל את עורך הקוד ודפדפנים.

ב-40% בצד ימין הגדרתי FTP, תיקיות ולקרוא מיילים (חלון הודעה ולא אאוטלוק עצמו).

כאשר אני עובד על השרת עצמו, יש לי 60% של עורך הקוד בצד שמאל ו-40% הדפדפן (כרום בעיקר) בצד ימין.

ככה לא צריך למזער, לא לעבור למסך אחר וכו'.

מבחינת דיבוג בדפדפן, זה מאוד קריטי. כשיש לך גובה של 1440 פיקסלים אתה יכול לפתוח את ה-DEV TOOLS בכרום יחד עם אמולטור של מובייל

ועדיין אתה רואה הרבה מאוד מידע בעמוד עצמו, בעיקר גם אם אתה מבצע אימולטור של טאבלט אז אתה ממש רואה הכל בלי גלילה.

אחרי שמתרגלים לזה אי אפשר לחזור למסכי "24 ודומיו.

מבחינת משחקים, מסך כזה מאמץ היטב את כרטיס המסך, בעיקר במשחקים כבדים במיוחד על הגדרות גבוהות.

פורסם

במשחקים כבדים במיוחד תמיד אפשר להוריד רזולוציה ולא יקרה שום דבר נורא.

פורסם
ככל שהרזולוציה יותר גבוהה, כך אפשר לראות יותר קוד על המסך.
זה דווקא נכון.

למאיר תעשה ניסוי פשוט: לחץ לחצן ימני בשוחן עבודה ותקטין את הרזלוציה (למשל ל1600X800) תראה שכל הטקסט יוצג יותר בגדול. המחשב מתאים את התצוגה לצפיפות סבירה.

אבל לעניינינו טקסט פיתוח רגיל-שורות קוד. המוצגות בFHD על24' הם כבר קטנות. יותר קטן מזה זה פשוט לא נוח.(מה גם שיש לו שני מסכי 24' שזה שטח לא קטן ממילא).

אני ממליץ על זוג P2414H אותה תוצאה,אותה איכות ונוחות במסך (סדרה מעולה, עם זוע מתכווננת ומסתובבת), רק קצת יותר יפים ובכ300-400 ש"ח פחות.

:o

OMFG

מה, אנשים מתכנתים בנוטפאד?

פשוט עושים זום-אין/אאוט!

פורסם

אשמח למדריך איך עושים זום-אין/אוט בוויזואל סטודיו / אקליפס / סביבת הפיתוח האהובה עליך. :)

פורסם

1. CTRL+גלגלת

2. PROFIT ?

לרגע אפילו לא בטחתי בעצמי ונכנסתי כדי לעשות את זה ולהלן הדגמות ( VS2010 ) :

אין: http://i.imgur.com/UkN0WmH.png

אאוט: http://i.imgur.com/AhXYIEz.png

חוץ מזה שאפשר לשנות פונט כמובן ( כמו שהדגמתי עם Comic Sans MS ) בכל עורך שמכבד את עצמו בערך ( להשאיר בצד את EMU8086 ודומיו כמובן ;) )

עריכה:

נא לא להתייחס לקוד הלא חכם ורווי השגיאות. אלו סתם נסיונות

פורסם

יפה.

ואם אעשה זאת עם מסך 1920X1200 לעומת 1920X1080, אז בכל גודל פונט ובכל רמת זום עדיין יהיו לי 10% יותר שורות קוד במסך!

DOUBLE PROFIT!

:)

פורסם
יפה.

ואם אעשה זאת עם מסך 1920X1200 לעומת 1920X1080, אז בכל גודל פונט ובכל רמת זום עדיין יהיו לי 10% יותר שורות קוד במסך!

DOUBLE PROFIT!

אם כבר, למה לא לשדרג למסך 27 אינץ', 2560X1440?

הqnix qx2710

זה אמור לעלות אותו הדבר, פחות או יותר.

תחשוב על כל הרווח!

פורסם

עם שני מסכי 24" אתה מקבל יותר שטח עבודה.

כמובן שמסך אחד גדול עשוי להיות פרודוקטיבי יותר, זה תלוי בשימוש.

פורסם
יפה.

DOUBLE PROFIT!

ואם אקנה 50" ועדיין אהיה על 1080P אזי יהיה לי 400% שטח עבודה יותר ממך.

אני גם יודע לעשות חשבון.

אמרתם שה24" גבולי ואני רק אמרתי ששניים כאלו הם מעל ומעבר מכל בחינה.

ותאכלס, עם הPivot של דל, ממש לא צריך יותר ממסך אחד ( ואתה שומע את זה מאחד שעשה י"ב-ג-ד בהנדסת תוכנה עם לפטופ 15.6 ומסך 32" HDR )

פורסם
אם כבר, למה לא לשדרג למסך 27 אינץ', 2560X1440?

הqnix qx2710

יש רבים שאכן עושים את זה.
ואם אקנה 50" ועדיין אהיה על 1080P אזי יהיה לי 400% שטח עבודה יותר ממך.

אני גם יודע לעשות חשבון.

לעשות חשבון אתה יודע, אבל צריך גם לעשות את החשבון הנכון. :)

אם תקנה "50 ב1080P לא יהיה לך 400% יותר שטח עבודה. יהיה לך בדיוק אותו שטח עבודה, רק שהכל יהיה גדול יותר.

ותאכלס, עם הPivot של דל, ממש לא צריך יותר ממסך אחד ( ואתה שומע את זה מאחד שעשה י"ב-ג-ד בהנדסת תוכנה עם לפטופ 15.6 ומסך 32" HDR )

pivot זה לא אידיאלי. זה נוח במובנים מסוימים, לא נוח באחרים (גבוה מידי והטקסט נראה מטושטש כשמשתמשים בcleartype.

פעם אנשים גם עשו את כל מה שאתה עשית עם מסך "14 CRT עלוב. ופעם גם בלי מחשב בכלל. אפשר לעשות הכל, אבל אם הטכנולוגיה מאפשרת לשפר את איכות חיינו, למה לא? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים