עבור לתוכן

החלפת מארז של HP למארז אחר

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שלHP Pavilion HPE h8-1200ejעם לוח אם של SandyBridge H67 2AB5 וקניתי כרטיס מסך חדש R9 280X וצריך אליו מארז חדש. וטכני של אייבורי אמר שזה לא אפשרי, בדקתי באינטרנט וראיתי שזה אפשרי להפוך את הלוח למארז רגיל של MID /MICRO TOWER.

אפשרי להחליף?

נערך על-ידי dennis1805

פורסם

למה עשית את זה?

זה מחשב שמהונדס לצרכים שונים לגמרי. למעשה, אני רואה שזה בכלל AIO.

פורסם

יכול להיות שלא נתת את הדגם המלא של המחשב ? בדוק שוב.

פורסם

הנה הקישור לאתר של HP

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר
יכול להיות שלא נתת את הדגם המלא של המחשב ? בדוק שוב.

טעות שלי HP Pavilion HPE h8-1200ej

פורסם

ברמת העיקרון הלוח סטנדרטי , אם איני טועה הוא יושב במארז הפוך ( מעבד למטה ) , על הדופן השמאלית במקום הימנית כאשר הדופן הימנית היא זאת שנפתחת

במקום השמאלית ( ביחס למארז סטנדרטי )

.

שוב, כעקרון הלוח רגיל, כל מארז ATX מתאים לו , גם אין בעיית תאימות עם ספקי ATX רגילים .

כמה דברים חשובים :

אם תחליף מארז, אני חושב שלא תהיה לך אנטנה לאלחוט.

איני יודע גם היכן נמצאת העינית של השלט במארז והאם תוכל להעביר אותה למארז החדש

כדאי לנתק מהלוח את החוט של העינית ולבדוק האם הלוח אינו מוציא הודעת שגיאה בהדלקה, הוא לא ימנע הדלקה אבל עלול לדרוש לחיצה על כפתור לאישור .

אם העינית מחוברת לכרטיס טלוויזיה אולי זאת לא בעיה.

כל האמור לעיל בערבון מוגבל מהיכרות עם מחשבים דומים , אם אתה רוצה תשובות ברורות וחד משמעיות או שתיקח את המחשב למעבדה מקצועית או שתצלם לו את האם אמא מכל הכיוונים באיכות טובה ותעלה את זה לפה כך שכולם יוכלו לראות ולחפש מוזרויות .

פורסם

אין לך למה להחליף, הלוח אם ​לא תומך בכרטיס הזה/בחיבור שלו.

פורסם

למה לא תומך ? לפי המפרט זה לוח H67 ככה שחיבור PCI E V2 יש לו (גם לפי המפרט באתר), אז לא ינצל את מלוא רוחב הפס אבל עדיין לא צריכה להיות בעיות תאימות.

פורסם

הודעתי נכתבה לפני שעיינתי בקישור הנכון של המחשב שלו.

תסתכל בקישור ששמתי בהתחלה זה היה נראה מחשב AIO אבל אחרי שהוא שם את הקישור למחשב הנכון הצצתי בו וראיתי שאכן אין בעיית תאימות.

פורסם
  • מחבר
ברמת העיקרון הלוח סטנדרטי , אם איני טועה הוא יושב במארז הפוך ( מעבד למטה ) , על הדופן השמאלית במקום הימנית כאשר הדופן הימנית היא זאת שנפתחת

במקום השמאלית ( ביחס למארז סטנדרטי )

.

שוב, כעקרון הלוח רגיל, כל מארז ATX מתאים לו , גם אין בעיית תאימות עם ספקי ATX רגילים .

כמה דברים חשובים :

אם תחליף מארז, אני חושב שלא תהיה לך אנטנה לאלחוט.

איני יודע גם היכן נמצאת העינית של השלט במארז והאם תוכל להעביר אותה למארז החדש

כדאי לנתק מהלוח את החוט של העינית ולבדוק האם הלוח אינו מוציא הודעת שגיאה בהדלקה, הוא לא ימנע הדלקה אבל עלול לדרוש לחיצה על כפתור לאישור .

אם העינית מחוברת לכרטיס טלוויזיה אולי זאת לא בעיה.

כל האמור לעיל בערבון מוגבל מהיכרות עם מחשבים דומים , אם אתה רוצה תשובות ברורות וחד משמעיות או שתיקח את המחשב למעבדה מקצועית או שתצלם לו את האם אמא מכל הכיוונים באיכות טובה ותעלה את זה לפה כך שכולם יוכלו לראות ולחפש מוזרויות .

בדקתי באייבורי וTMS והם לא עושים את הדברים האלה , אבל בSTART PC אמרו שאין להם בעיה להחליף מארז וכן זה הפוך הלוח אם המעבד למטה , אתה אומר שזה לא כלכך בעיה להפוך אותו ולשים במארז אחר .

ואני יצלם ויעלה תמונות שתראה ותגיד מה אתה חושב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים