עבור לתוכן

הוספת זכרון למחשב ישן

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב עם לוח האם הזה:

http://www.msi.com/product/mb/G41MP21.html#hero-specification

מדובר בלוח אם ישן... כרגע מותקן לי 2GB זכרון, ואני מעוניין להוסיף זיכרון. חשוב לי לרכוש זיכרון שאוכל לחבר למערכת חדישה יותר בבוא העת כשאשדרג, כך שלא אצטרך לרכוש שוב פעם זכרון.

הלוח מסוגל לקבל עד 8GB RAM. השאלה היא מה עדיף 2 סטיקים של 4 או אחד של 8 מבחינת הביצועים.

כמו כן, הלוח תומך עד 1333MHz, אך אני מעוניין לרכוש זיכרון 1600 מהסיבות שציינתי למעלה, האם כל זכרון 1600 יצליח לעבוד בלוח בתדירות 1333?

אשמח לקבל המלצות על זכרונות שיעבדו היטב בלוח הנ"ל.

תודה

פורסם

מבחינת הביצועים זה לא ממש משנה - 1X8GB או 2X4GB. יש תוספת ביצועים קטנה משימוש בDUAL CHANNEL (כלומר 2X4), אבל היא לא מורגשת בשימוש השוטף.

השאלה היא האם הלוח טכנית יכול לעבוד עם סטיקים של 8GB. זה לא ברור מאליו בלוח ישן שכזה.

כל זכרון שיודע לעבוד ב1600 יידע לעבוד ב1333.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, במידה ואתקין 8GB זכרון ארגיש שיפור משמעותי ? (כיום אני עם 2GB זכרון)

אני מעדיף סטיק אחד של 8GB מתוך מחשבה על העתיד, האם מישהו יודע האם הלוח הזה יתמוך בסטיק של 8GB?

כמו כן, האם חברת זכרונות מסויימת עדיפה ללוחות אם של MSI?

פורסם

8GB יחסית ל2GB יניבו שיפור משמעותי בחלק גדול מהשימושים כיום. אבל הכל פונקציה של מה אתה עושה במחשב - אילו תוכנות מפעיל, כמה במקביל, כמה לשוניות / חלונות פתוחים במקביל בדפדפן וכו'.

פורסם

לפי התאור הכללי של הציפסט G41 הלוח לא תומך בסטיק אחד של 8GB, את חייב שני סטיקים של 4GB ולפי בדיקות התאימות של הלוח מהלינק שלך לא כולם במאה אחוז נתמכים.

הכי הגיוני לנסות קיט של 2X4GB שהם DOUBLE SIDED כלומר יש להם ציפים משני הצדדים.

אני אישית ממליץ על זכרונות של GSKILL, הלינק ששלחת סבבה, עדיף לך לקחת מחשב איתך ותגיד שאתה רוצה אותם אם הם יעבדו ואז הם ינסו אותם בשבילך, אם לא אז ימצאו לך במקום אחר שיעבוד

פורסם

חלונות 32 ביט ישתמש רק ב 3 גיגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים