עבור לתוכן

חוות דעת על מארז מדגם NZXT H440 ...

Featured Replies

פורסם

אכן התבלבלתי.

בכל זאת, I7 ו16GB ראם? מיותר

וגם הלוח מיותר, סתם פיצ'רים חסרי תועלת

פורסם

פותח הדיון, שני האנטקים ה-p100 וה-p280 הם מארזים משתיקי רעשים, להבדיל משאר המארזים שהצגת, הp280 איכותי ומרווח יותר, לא הכי משתלם.

ה-p100 מארז משתיק/מבודד רעשים משתלם מאוד אך השתקת רעשים תמיד תבא על חשבון אוורור וזרימת אוויר טובה.

היפה ביותר הוא ה-H440 אך כמו שרשמתי הוא הפנל העליון שלו הורס את זרימת האוויר, הוא מקשה על המאווררים העליונים בפליטת החום ומעלה את הטמפרטורה הכללית במארז, בנוסף הוא אינו מכיל בקר מאווררים(מאכזב)

ה-GX900 חביב, מארז מאוד משתלם עם תמורה טובה, הבעיה שלא כל אחד יתחבר למראה שלו.

השארתי את ה-arc midi r2 לסוף כיוון שלדעתי הוא עולה על כולם, איכות בניה טובה, זרימת אוויר מעולה, מרווח עם סידור כבלים מצויין, בקר מאווררים, שקט יחסית, פילטרים נשלפים בלחיצה, כלוב קשיחים מתפרק לזרימת אוויר טובה יותר ולתמיכה בכרטיסי מסך ארוכים במיוחד ועוד כמה פלוסים, לדעתי הוא המארז הנבדל מעל כולם ואני ממליץ עליו בחום.

פורסם

גם אני אוהב מאוד את ה arc midi r2 (ואת כל הסדרה הזו בכלל), בין המוצלחים שיש לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם חברים על התשובות והעזרה ... שאלה קטנה עידן אמרת שה -P280 איכותי יותר אך לא משתלם 540 ש"ח ... וה P100 משתלם יותר 400 ש"ח מהצד זה נראה שהP100 קטן יותר מה P280 וסה"כ מארזים זהים תקן אותי אם אני טועה ... מה ההבדל בניהם ? במה מתבטאת האיכות ב P280 על ה P100 ... אגב רשום שה ARC MIDI 2 שוקל 12 ק"ג כבד משהו לא ?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

מה עם פאנטום 530?

פורסם
  • מחבר

חחחחח מספיק לי ההתלבטות שיש לי כרגע .

פורסם

ד"א אני כמוך באותה התלבטות...

נראה לי שאלך על ה530.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי שלום רציתי לדעת רק איפה יושב הצורב ? בחלק העליון לא ראיתי שום מקום שאפשר להכניס את הצורב

המארז הזה מתאים בכלל לצורב DVD ?

פורסם

הקפצת דיון ישן, שים לב לתאריך פעם הבאה.

אין אפשרות להכניס בH440 כונן אופטי.

לפאנטום 530 שציינו מעליך יש דלת נפתחת ומאחוריה 3 סלוטים לכוננים אופטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים