עבור לתוכן

למה לחשוב פעמיים לפני קניית מחשב חדש מ TMS

Featured Replies

פורסם

חשבת אולי בעיה מאוד נקודתית עם החומרה שלך תוקנה ע"י SP1?

אני לא בא פה לדיון של מי צודק, פשוט מחשבה שעלתה בי.

SP1 זה לא שטות, זה עדכון שירות גדול למערכת ותיקה יחסית.

• תגובות 259
  • צפיות 189.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יא, די כבר! לשלוח לך SP1 שתתקין? יש קשר בין חומרה מודרנית לעדכונים ופאצ'ים!

לדוגמא: בלוחות מ2007 ללא עדכון ביוס לACPI אתה תקבל BSOD כשתנסה להתקין Win7.

תנסה כבר במקום להתעקש ולהתווכח עם אנשים. בלי קשר לבעיות שלך.

דבר שני, אם כל המחשבים שברשותך מריצים 7 ללא SP1 אז תסלח לי על הבוטות אבל אתה עצלן וטיפש. יש כ"כ הרבה שיפורים ותיקוני אבטחה קריטיים ו אפילו לאחר SP1 יש עוד מעל ג'יגה של עדכונים!

וכן, קראתי את כל העמודים.

אתה לא שונה מהפסיכית עם השוקולד במטוס. קנית מחשב אז אתה חי בסרט שקנית את כל החנות.

אני אגב מסכים איתך לגבי נזקי המשלוח - זה לא באשמתך וגם לא באשמת החנות אבל זה כן באחריות החנות לפצות.

היה לי מקרה בבאר שבע שרשת החשמל בבית גרמה לבעיות עם המחשב החדש. אפילו נסענו עד לשם להחליף ולבדוק וזה לא עזר. חשמלאי מצא שההארקה שלהם לא היתה תקינה וזה פתר את הבעיה.

לגבי בדיקה, בד"כ בודקים עם דיסק של החנות ולא עם הדיסק של הלקוח בכדי לשלול בעיות תוכנה.

פורסם
PLdOh.jpg
פורסם
  • מחבר
יא, די כבר! לשלוח לך SP1 שתתקין? יש קשר בין חומרה מודרנית לעדכונים ופאצ'ים!

לדוגמא: בלוחות מ2007 ללא עדכון ביוס לACPI אתה תקבל BSOD כשתנסה להתקין Win7.

תנסה כבר במקום להתעקש ולהתווכח עם אנשים. בלי קשר לבעיות שלך.

דבר שני, אם כל המחשבים שברשותך מריצים 7 ללא SP1 אז תסלח לי על הבוטות אבל אתה עצלן וטיפש. יש כ"כ הרבה שיפורים ותיקוני אבטחה קריטיים ו אפילו לאחר SP1 יש עוד מעל ג'יגה של עדכונים!

וכן, קראתי את כל העמודים.

אתה לא שונה מהפסיכית עם השוקולד במטוס. קנית מחשב אז אתה חי בסרט שקנית את כל החנות.

אני אגב מסכים איתך לגבי נזקי המשלוח - זה לא באשמתך וגם לא באשמת החנות אבל זה כן באחריות החנות לפצות.

היה לי מקרה בבאר שבע שרשת החשמל בבית גרמה לבעיות עם המחשב החדש. אפילו נסענו עד לשם להחליף ולבדוק וזה לא עזר. חשמלאי מצא שההארקה שלהם לא היתה תקינה וזה פתר את הבעיה.

לגבי בדיקה, בד"כ בודקים עם דיסק של החנות ולא עם הדיסק של הלקוח בכדי לשלול בעיות תוכנה.

תקרא את התגובה הקודמת שלי ותבין למה אתה יוצא אידיוט עם התגובה הזו, תסלח לי על הבוטות.

פורסם

סליחה על התגובה הבוטה, אבל אתה אידיוט. עד שלא תתקין את כל העדכונים הרלוונטיים לחומרה ולתוכנה שלך (כן, כולל sp1), כל הדיון הזה מיותר.

אם כל המחשבים היו מבוססים על אותה חומרה, לטיעון האווילי שלך היה קצת יותר משקל. אבל הם לא. בנוסף, לא מותקנות עליהם אותם תוכנות.

פורסם

אני לא חושב שהבעיה שלך קשורה ל-SP1, אבל אני מסכים שאתה אידיוט.

במקום לריב עם כולם במשך 25 עמודים פשוט תתקין כבר את העדכון המסריח הזה ותשתיק אותם, מה אכפת לך?!? זה לוקח בדיוק 3 לחיצות עכבר + זמן הורדה כלשהו של מספר דקות.

פורסם
  • מחבר
סליחה על התגובה הבוטה, אבל אתה אידיוט. עד שלא תתקין את כל העדכונים הרלוונטיים לחומרה ולתוכנה שלך (כן, כולל sp1), כל הדיון הזה מיותר.

אם כל המחשבים היו מבוססים על אותה חומרה, לטיעון האווילי שלך היה קצת יותר משקל. אבל הם לא. בנוסף, לא מותקנות עליהם אותם תוכנות.

אני לא חושב שהבעיה שלך קשורה ל-SP1, אבל אני מסכים שאתה אידיוט.

במקום לריב עם כולם במשך 25 עמודים פשוט תתקין כבר את העדכון המסריח הזה ותשתיק אותם, מה אכפת לך?!? זה לוקח בדיוק 3 לחיצות עכבר + זמן הורדה כלשהו של מספר דקות.

אתם באמת קשיי הבנה נכון? נאמר לכם שגם עם windows XP מקורי מהאתר של מיקרוסופט היו בלו סקרינים וכל הדברים למיניהם אבל אתם מתעקשים להוציא את עצמכם :screwy:

אז מה? צריך להגיד למיקרוסופט שהווינדוס שלהם דפוק ועדיף שימחקו אותו כי הוא גורם לבלו סקרינים, תקיעות וניתוקים?

@captaincaveman

המחשב עשה בעיות גם כשהיה לי רק chrome, steam וכמה משחקים מסטים מותקנים עליו (כשאחד העובדים שלהם בשם שלומי אני חושב אמר לי לעשות ככה בשביל לבדוק) אבל זה בסדר, נכון? אמור להיות בלו סקרינים, נכון? לא ציפיתי ליותר ממחשב שהגיע מ TMS.

החומרה של המחשב שלי אחי מתקדמת יותר משלי, אז למה אין לו בלו סקרינים? אין לו שום SP1.

אתם גם לא מבינים שאתם בעצם אומרים שמי שקנה WIN 7 כשהוא יצא סבל שנה וחצי מבלו סקרינים.

ואחרי כל זה אתם עוד קוראים לי אידיוט, אז בסדר אני אידיוט ואתם קשיי הבנה, איך שנוח לכם.

פורסם

אתה ממשיך להיות אידיוט במקום להשקיע 10 דקות ולהתקין SP1 - משהו שאין לך שום סיבה שבעולם להתעקש במשך 25 עמודים לא לעשות בתור פרנציפ.

ותלמד לקרוא - אמרתי שלדעתי SP1 לא יפתור לך את הבעיה, ושלדעתי זה לא הגורם לבעיה בכלל.

אבל אתה פשוט אידיוט שאתה ממשיך להתווכח על זה.

פורסם
  • מחבר
אתה ממשיך להיות אידיוט במקום להשקיע 10 דקות ולהתקין SP1 - משהו שאין לך שום סיבה שבעולם להתעקש במשך 25 עמודים לא לעשות בתור פרנציפ.

ותלמד לקרוא - אמרתי שלדעתי SP1 לא יפתור לך את הבעיה, ושלדעתי זה לא הגורם לבעיה בכלל.

אבל אתה פשוט אידיוט שאתה ממשיך להתווכח על זה.

כן, קל לקרוא אידיוט למי שעומד מולך כשהוא לא מקשיב לטענות שלך, בדיוק מה שקיבלתי מ TMS (רק שהם שמים עליי פס ומסרבים לבטל את העיסקה\לקחת את המחשב לתיקון) וזה ממש לא היה הדיון במשך 25 עמודים, אולי ב 5-6 העמודים האחרונים.

תמשיך להיות קשה הבנה.

פורסם

אתה טיפש. צריך לנעול את הדיון הזה.

פורסם

ב-TMS כבר אמרו לך. תגיע למעבדה עם מחשב בשעות הבוקר. נבדוק את המחשב באותו רגע, כל מה שיהיה צורך להחליף,יוחלף לחדש באותו יום.

פורסם
  • מחבר
אתה טיפש. צריך לנעול את הדיון הזה.

רואים למה אתה צוות האתר לשעבר

ב-TMS כבר אמרו לך. תגיע למעבדה עם מחשב בשעות הבוקר. נבדוק את המחשב באותו רגע, כל מה שיהיה צורך להחליף,יוחלף לחדש באותו יום.

כשחזרתה מצוק איתן (חיכיתי חודש עד שעניתה) אמרתה לי במפורש שאתה לא מבטל את העיסקה ושהמחשב תקין לגמרי, אני מנחש שהייתה עצבני.

שלחתי לכם דואר רשום עם דרישה לביטול עסקה, החזר כספי מלא במזומן כפי ששולם ואיום על תביעה והתעלמתם לגמריי, לא מייל ולא פלאפון ולא כלום.

ועכשיו אתה פתאום בא בחוצפתך לדיון ורושם בחיוך במחשב את מה שציטטתי. אני ממש לא מתכוון להגיע בשביל לתקן את המחשב, הוא הגיע אליי שבור ותקול מההתחלה והאחריות היא עליכם. אתה מסרב לאסוף אותו? לבטל העסקה? אין בעיה.

אני אגיע רק אם זה ביטול העסקה במלואה והחזר כספי מלא במזומן.

האחריות שלכם שווה לכלום אם המחשב הגיע אליי בפעם ה1000 כשהוא עדיין תקול ושבור פיזית.

ואני כבר רשמתי פה איפשהו בין העמודים שכשכל הפרשה תסתיים הנושא יגיע לכלבוטק ולכל מקום, אני יפיל לכם את החנות לרצפה על הנזק שגרמתם, אפשר לסכם את הכל ב2 מילים - עקיצת לקוח.

"רשת חנויות האמינה והמקצועית ביותר" כאילו מקצועית ואמינה.

פורסם

העברית שלך ממיתה לי תאים במוח

פורסם

גם עכשיו לא רשמתי לך כלום לגבי ביטול עסקה. תגיע לחנות ונדאג באותו יום שתצא עם מחשב תקין.

פורסם
  • מחבר
גם עכשיו לא רשמתי לך כלום לגבי ביטול עסקה. תדיע לחנות ונדאג באותו יום שתצא עם מחשב תקין.

חחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים