עבור לתוכן

word 2007 - כאשר נשלח אלי קובץ, חלקו מבולגן ללא רווחים-עזרה?

Featured Replies

פורסם

מצורפת תמונה . הבעיה היא כזו:

כאשר אני יוצר קובץ אין לי שום בעיה לראות אותו כפי שיצרתי אותו בדיוק וגם כאשר אני מעביר אותו במייל לאחרים עם גרסאות WORD שונות משלי .

הבעיה היא כאשר אני מקבל קובץ ממישהו אחר ואצל כולם הוא עובד פיקס ובמחשבים שונים וגרסאות WORD שונות (אפילו ב 2007 כמו שלי)

רק אצלי זה נראה לא מסודר ו50% מהקובץ מגיע מבולגן וללא רווחים

ניתן לראות בתמונה המצורפת

עזרה ! תודה .

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

UP ? ... תודה

פורסם

בעיה מוכרת.

מדובר בחוסר תאימות בין גרסאות שונות של וורד. אין לזה פתרון מלבד להחליף את אחד הוורדים - או שלך או של השולח.

פורסם

פתרון נוסף לשמור כ PDF

ולאחר מכן להמיר בחזרה ל WORD

אם זה משהו אישי ל ADOBE יש שירות שעושה זאות תמורת תשלום

יש גם שירותים חינמים רק חפש בגוגל

pdf to word

פורסם

הפתרונות שאתם מציעים הם עקומים. אני משתמש בוורד שנים, ויצא לי לעבור לפחות 5-6 גרסאות שונות. לא זכור לי שנתקלתי בבעיה כמו זו של פותח הדיון, וגם אם כן - וודאי לא בתדירות שמאפשרת לטעון שמדובר ב"בעיה מוכרת" ושזה חוסר תאימות שלא ניתן להתגבר אליו.

יותר סביר שמשהו דפוק בתהליך יצירת המסמך (כלומר מי שכותב אותו עושה משהו דפוק).

פורסם

זה שלא נתקלת בה אישית לא אומר שהבעיה אינה מוכרת.

עריכה -

פה מדברים על patch כלשהו שאמור לפתור את הבעיה. פותח הדיון מוזמן לנסות.

פורסם

מקבל את התיקון, וזו כבר תגובה מועילה. :)

אכן סיכוי טוב שיש קשר לבעייה של פותח הדיון, כי מדברים שם בדיוק על אותה גרסה. נראש שזה באג באופיס 2007, שתוקן באחד העדכונים, והסיבה שלא נתקלתי בו הוא שאני דואג לעדכן את האופיס באופן תדיר.

פורסם

כפי שפותח השרשור ציין - הוורד יכול לעבוד מעולה שנים, עד שאתה מקבל מסמך מגרסת וורד ספציפית מאוד. רק גרסת 2007 היא הבעייתית, עד כמה שידוע לי.

אגב, פתרון אפשרי זה לשלוח את הטקסט המקורי דרך מישהו אחר. כלומר, שמישהו יקבל את הקובץ שאתה צריך מהמקור, יצור מסמסך וורד חדש, העתק-הדבק מהטקסט המקורי ואז ישלח לך את הקובץ החדש. כמובן הפתרון מתאים רק אם זו בעיה חד פעמית ואתה לא עובד באופן קבוע עם השולח המקורי.

פורסם

לפי ההסבר בקישור שלך (שמתיישב גם עם התיאור של פותח הדיון), הבעיה היא לא ביצירה של המסמך, אלא בפתיחה שלו עם גרסת ה2007 שאצל פותח הדיון.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי ל SP3 - לא עזר . כל אותם הקבצים הבעייתיים שנפתחו אצלי אז, עדיין אותה הבעיה .

כנראה אתקין בהזדמנות 2013 .

השאלה, האם כל חבילת OFFICE 2013 תדרוס לי את הקיימת ? (אוטלוק-הגדרות מייל ... אנשרי קשר ...)

?

תודה .

פורסם

שום דבר לא ידרוס כלום, שתי הגירסאות יהיו מותקנות במקביל.

אגב, ניסיתי לשמור את הקובץ (או לבקש מהצד השני שישמור אותו ככה מראש) בפורמט תאימות לגירסה ישנה יותר? או אפילו RTF ?

פורסם
  • מחבר

לא לא ניסיתי עדיין ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים