עבור לתוכן

איטיות בעלייה של סמסונג 840 EVO 250 גיגה

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אז רכשתי את הסמסונג 840 EVO 250 גיגה ועשיתי העתקה מדיסק לדיסק עם תוכנת פרגון (מה CRUCIEL 128 גיגה לסמסונג) ,עשיתי את כל השיפצורים לכונן דרך התוכנה של מגישן כולל הפעלת רפיד ושאר הדברים אבל משום מה אני שם לב שבעלייה לוקח לו יותר זמן כלומר שאני מגיע ללוגו של הוינדוס 7 הוא קצת איטי עד שהוא נכנס למערכת הפעלה..

בכונן של CRUCIEL זה נדמה לי שהיה יותר מהיר..האם זה בגלל העתקה מדיסק לדיסק כלומר לא התקנה נקייה של וינדוס? אני יודע שזו האופציה העדיפה אבל אין לי כרגע זמן וכוח להתקנות חדשות לגמרי..דרך אגב קיבלתי דרך התוכנה של AS SSD ניקוד של 13900 האם זה תקין לכונן כזה?

תודה מראש

גל

פורסם

איזה שיפצורים/שידרוגים/עדכונים עשית???

ושאתה אומר העתקה מדיסק לדיסק אתה מתכוון לשכפול?

פורסם

הכונן של סמסונג הינו AF בעוד שלדעתי ה cruciel אינו AF .

במידה והתוכנה שאיתה עשית אימג' אינה מספיק עדכנית אז יש לבצע partition alignment .

אני חושב שהתוכנה של סמסונג הייתה עושה את זה אוטומטית .

כונן שאינו מיושר עובד לאט מאוד , גם HDD .

אתה יכול לבדוק אם המחיצות מיושרות עם as ssd . ראה כאן :

http://www.overclock.net/t/1226963/how-to-properly-re-align-your-ssd-hdd-partitions

לגבי הדרך לביצוע הישור , אני ביצעתי את זה עם Paragon Alignment Tool v4.0

פורסם
  • מחבר

השתמשתי בתוכנה של סמסונג וביצעתי כל עדכון ושפצור אפשרי בקטגוריות ובנוסף בדקתי עם AS SSD ואכן לפי המדריך שצירפת הוא רושם לי OK .בגדול התפקוד שלו טוב רק בעלייה הוא קצת יותר איטי מכונן 840 רגיל שיש לי במחשב השני..שם בזמן שהלוגו של וינדוס מתחיל לעלות הוא כבר באמצע הדרך מגיע לוינדוס...שוב מעניין למה זה ככה..עליי לציין שהדגם שיש לי במחשב השני הוא פשוט ואפילו לא ניתן להפעיל עליו RAPID כי הוא לא EVO או PRO ועדיין הוא עובד יותר מהר...

פורסם

האם יש הבדל בכמות התוכנות המותקנות?

ווינדוס עולה לאט כאשר הרבה תוכנות מופעלות איתו.

פורסם

ווינדוס יכולה לעלות לאט מאלף ואחת סיבות. לא כולן מצביעות על בעיה ולא בכולן צריך לחפור.

אם ביצועי המחשב באופן כללי מספקים וכל תוכנות הבדיקה מראות שהכל תקין, הייתי עוזב את זה. הרי מדובר בשניות בודדות בכל מקרה, אני צודק? אפילו אם תשקיע שעה בחיפוש "פתרון" ואפילו אם תמצא כזה (וסביר להניח שזה ייקח הרבה יותר משעה), הזמן שבזבזת בחיים לא יתאזן עם הכמה שניות שתחסוך בכל עלייה של המחשב.

פורסם

Good point

פורסם
הזמן שבזבזת בחיים לא יתאזן עם הכמה שניות שתחסוך בכל עלייה של המחשב.

חחחחח גדול

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתה שם לב שבמקרה המתואר דובר על העתקה מלאה של התקנה קיימת, כן? כלומר, כל הקבצים היו "טריים" ואין סיכוי שזה קשור לבאג המדובר.

למרות זאת, הקישור יכול לעזור למי שיחפש בפורום לפי מילות מפתח ויגיע לאשכול הזה, אז יפה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים