פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מחבר משושה 5820K "תקציבי" בדרך, יצא לי פחות ממחיר בארץ של מעבד core i7 לתושבת LGA1150. תודה אינטל.אתם מוזמנים בינתיים להציע כיצד כדאי לעצב את ה-X99 Deluxe כדי להתאים. האם שחור יהיה עדיף מאדום וכו
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מחבר הנקניק הזה רוצה 40 פסים ל-2 כרטיסי מסך, אלוהים יודע למה. בסדר, שיהנה. לא מאשים אותו עם המחירים שם.כן, כמובן בגרסת בוקס שתהיה אחריות וביטוח אוברקלוק, אם הוא בטעות מעז לא להתיצב על 4.5 גיגה-הרץ או יותר.אני כרגע עובד קשה כדי לפצח את הדרך הכי טובה להמהיר את המעבדים הללו, כדי שתקבלו תוצאות טובות עם ה5960X בביקורות לוחות. נערך 2014 בספטמבר 711 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים מסקרנת מאוד ההמהרה מעניין מה היכולות..אדום יהיה קל יותר.. שחור יהיה מיוחד. הייתי אומר לך על שחור לבן ואל תיגע אבל הקודמת שלך הייתה שחור לבן (עם נגיעה של אדום) אז מבין שלא יקרה..אני עם ארקדור..
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים שמעבבילד של הs3 אני הולך על מונו כרום, קרי, הטווח שבין השחור ללבן.לטווח הלבן כנראה לא אגיע אבל הרעיון ברור.בפרוייקט הבא, ערכת הצבעים תהיה על טהרת האפור - לבן.לי נמאס מצבעים.
פורסם 2014 בספטמבר 1711 שנים מחבר לאחר עבודה עם לוח האם של גיגהבייט מדגם X99 Gaming G1, השתכנעתי שהוא הבחירה הנכונה. המראה שלו משתלב עם שאר החומרה, הוא בוגר תוכנתית ונטול בעיות תאימות שחוויתי עם אסוס. מדובר בדגם מתקדם למדי.... אולי הכי מתקדם בסדרה, וזה כבוד לי להשתמש בפיסת הנדסה שתוכננה היטב. ביקורת בקרוב. ממחר זה קורה. הקניות האחרונות, ההרכבות, הצילומים (ארגנתי ציוד צילום ראוי) והפינאלה צפוי להגיע איפשהו בשישי-מוצש.
פורסם 2014 בספטמבר 1711 שנים חתיכת לוח.. דבר אחד מעצבן בלוח הזה ויזואלית וזה הסלוטים האפורים של הזיכרון, לא מבין למה הם לא עשו את כולם שחורים או רק את האפורים אדומים במקום..מסקרן אותי את מה הפלסטידיפ הולך לצבוע, את הלוח? או שאתה עדיין לא מפרט?
פורסם 2014 בספטמבר 1711 שנים מחבר חתיכת לוח.. דבר אחד מעצבן בלוח הזה ויזואלית וזה הסלוטים האפורים של הזיכרון, לא מבין למה הם לא עשו את כולם שחורים או רק את האפורים אדומים במקום..מסקרן אותי את מה הפלסטידיפ הולך לצבוע, את הלוח? או שאתה עדיין לא מפרט? חשבתי על לעשות משהו בערוץ Twitch שלי. לצערי בגלל תעבורת אינטרנט מגעילה אני פשוט לא יכול להזרים משהו באיכות סבירה (2Mb). כשהפייבר יגיע מן הסתם שה-Twitch יהיה מאוד פעיל בחומרה ובגיימינג, יש לי תוכניות רציניות לגבי הזרמה. מחר יתחיל יום הכיף, שאולי כבר בסופו דברים יקבלו צורה. אני מזכיר, הפרוייקט ישלב צנרת אדומה, סליבינג אדום, תאורת לד בכל המארז. לגבי הפלסטידיפ, יתכן ואתן רק שכבה אחת של שחור על החלקים האדומים של ה-G1. מדובר בלוח שמקבל תאורה, ומה שהשכבה השחורה תעשה היא סה"כ להכהות, דבר שיוריד מעט מהבליטות האדומות ויחזק את המראה האחיד. הדבר היחיד בלוח האם הזה שאין מה לעשות לגביו הוא קבלי האלקטרוליט של שבב הקול המובנה, שנשארים ירוקים. התוכנית היא שיראה ככה בסוף, העין מוארת כשהלוח עובד.
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים אתה יכול לעשות כיסוי לאיזור של כרטיס הקול כמו שיש בלוחות של ASUS ו MSI (היקרים לפחות), או להוציא את הקבלים האלה ולהכניס במקומם קבלים של ELNA שיתנו את אותה תוצאה ולא יהיו צבעוניים כמו הניצ'יקונים עם הזהב והירוק שלהם.יש מצב שאתה עושה השוואה קצרה בין הכרטיס קול של CREATIVE ל ALC1150? כי אם הבנתי נכון ה DAC שב CREATIVE לא מדהים ולא בטוח שבאמת הכרטיס קול שלהם עדיף.בקשר להזרמה, הם עוד לא התחילו לעבוד על התשתית בירושלים וסביבה, אין מה לבנות על פייבר כרגע. תבדוק אולי לאורנג' יש LTE ליד הבית שלך, אם כן אז אפשר להזרים על LTE (למרות שזה מוגבל ל 2-5GB בחודש).
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים הרעיון של "פה גדול" מגניב לגמרי, דמיין איזה כיסוי פרספקס שחור לא חלבי לגמרי על מגדלי ה IO עד למטה לכרטיס קול וגם שם התאורה שמפרידה את ה pcb תקבל אפקט מגניב של תאורה חבויה והקבלים ייראו זוהרים בתוך החלון הקטן הזה. רק זורק רעיון, לי אישית לא נראה שהיה את הסבלנות להכין דבר כזה..
פורסם 2014 בספטמבר 1811 שנים מחבר היה יום ארוך. גיליתי שמחברי ה-90 מעלות שהיו לי לא מתאימים לצנרת, ולי כבר נגמרה הסבלנות. מפרט המחשב: מעבד Core i7 5820K Sixcore 3.3Ghz לוח אם: Gigabyte X99-Gaming G1 כ.מסך: Gigabyte Geforce GTX 780 Ti Ghz Edition זיכרון: Corsair Vengeance LPX 2800Mhz DDR4 1.2V CL16 ספק כח: Antec High Current Pro Platinum 1000W אחסון: שני כונני SSD בנפח כולל של 384 גיגהבייט, שני מכאניים בנפח כולל של 5TB מאוררים: Corsair AF120 X5 ציוד קירור ומודינג צנרת - Primochill Advanced LRT Red 1/2 - 3/4 בלוק קירור למעבד: XSPC RayStorm רדיאטור: XSPC EX360 משאבה ומיכל: EK Vario D5 37W Xres Top מחברים: BitsPower Compression 1/4 1/2 Black סליבינג - BitFenix Alchemy Red לפניכם העבודה על הפרוייקט ,שהוא כעת בשלבי גמר. יש עוד תיקונים לעשות ויהיו שינויי חומרה קטנים ברכיבים מסויימים. בשימוש פלסטידיפ, ה-X99-Gaming G1 הופך ל-X99-Gaming G1 Black מאווררי 120 מ"מ של קורסייר מתחיל בתכנונים לקירור מים, משהו השתבש. זוויות ה-90 מעלות לא מתאימות לצנרת. אל חשש, חימושניק פנתר בשטח מאלתר. חיבור ראשוני, שנתחיל לפחות מהרדיאטור מתחיל בהרצות ראשונות. הכל מורכב, ממשיך בהרצה העין דולקת מבעד למעטה השחור בקרת מאווררים ו-LED מגיעה מה-NZXT HUE ומה-Scythe Kaze. מכבים את האור, זמן לאקשן. להשלים: הסלבה פנימית לעוד כבלים וקריעת ה-5820K באוברקלוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.