פורסם 2014 ביוני 1711 שנים מחבר חחח עכשיו אני גם לוקח אחוזיםתחילט אני ספק או פושע? LOL בדיחה Bragiz אתה קמצן עלינו עליך אל תנסה לצאת מזה בפלפולים אתה פשוט בנדם קמצן ברמה שלא רואים הרבה. עיזא בסה עני בנדם כמצן רק השנה קניתי יותר ספרים ממה שתקנה כל החיים שלך טמבל.
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים גם ל"קמצנות" צריך להיות גבול, זה נכון, אבל הטענות של יורם מקוממות, לפחות אותי אישית. אדם שמרוויח כ20,000 שקל בחודש נטו (לדבריו), וטוען שכסף הוא "כולה נייר צבעוני שלא שווה כלום", ובו-בזמן אומר שידיעת אנגלית ברמה סבירה זו "התנשאות" כך שמשכיל כנראה הוא לא - כנראה שהיה לו הרבה מזל בחיים, או שהוא עושה כסף בדרכים לא לגמרי כשרות. יש לך הרבה כסף להוציא? ברכותי, תהנה - אבל לדבר לאחרים באופן בו אתה מדבר במציאות הכלכלית שלנו זו פשוט חוצפה. ועוד הוא מדבר על התנשאות...אתה פסיכי מטומטם?מי שלא יודע אנגלית לא יכול להרוויח 20,000 שקל אלא אם הוא פועל בדרכים לא כשרות? אתה אידיוט?
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים עיזא בסה עני בנדם כמצן רק השנה קניתי יותר ספרים ממה שתקנה כל החיים שלך טמבל. גם חנון וגם קמצן. תכלס אני מרחם עליך, בטח החיים ממש מתאכזרים אליך
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים עיזא בסה עני בנדם כמצן רק השנה קניתי יותר ספרים ממה שתקנה כל החיים שלך טמבל. גבר גבר !
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים מחבר ^^^אתה בטוח שהיורם הזה הוא לא טרול פיקטיבי שלך? אם יורם הזה הוא טרול, אז ברכותיי, זה הטרול הכי טוב שראיתי אי פעם, אבל אם לא...
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים אתה פסיכי מטומטם?מי שלא יודע אנגלית לא יכול להרוויח 20,000 שקל אלא אם הוא פועל בדרכים לא כשרות? אתה אידיוט?אדם שמבחינתו ידע בסיסי הוא התנשאות יצטרך לא מעט מזל בשביל לנחות בעבודה של 20,000 שקל. אמרתי - או בר מזל, או כנראה לא ממש כשר. אחד מהשניים... או שגם אתה פתאום לא יודע לקרוא?
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים אדם שמבחינתו ידע בסיסי הוא התנשאות יצטרך לא מעט מזל בשביל לנחות בעבודה של 20,000 שקל. אמרתי - או בר מזל, או כנראה לא ממש כשר. אחד מהשניים... או שגם אתה פתאום לא יודע לקרוא?חחח... הרי לכם הרצאה על הצלחה בחיים ב 2 שורות התגובות שלך מראות שאתה מדמיין יותר ממה שאתה יודע
פורסם 2014 ביוני 1711 שנים שלושים שנה בניתי גשרים - מעולם לא כינו אותי ״בונה הגשרים!״. עשרים שנה לחמתי והגנתי על המדינה, ומעולם לא כינו אותי ״הלוחם והמגן!״,אבל פעם אחת, פעם אחת שאתה מזיין עז.....
פורסם 2014 ביולי 411 שנים הדיון הזה היה צריך להנעל לפני הרבה זמן.אז עדיף מאוחר מלעולם לא.תודה לכל המגיבים, עכשיו לכו לקרוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.