פורסם 2014 במאי 811 שנים בוא נשכח רגע ממה שהנציגים של הוט אמרו לך ותסביר מה בדיוק התקלה שלך במקום להתחיל להתפזר מרשת קווית לאלחוטית.
פורסם 2014 במאי 811 שנים מחבר יש הגנה על הרשת האלחוטית בנתב ? איזה הגנה מוגדרת ?WPA/WPA2IIIectronic הזמנתי טכנאי שיבדוק למה אני מקבל רק מהירות 30MBPS למרות שיש לי תמיכה של 1.0GHZ ומהוט וספק מהירות 100Mבקשר לאלחוטי לא רציתי לפתוח עוד נושא אז ננסה לפתור אותה פה
פורסם 2014 במאי 811 שנים אתה עושה סלט מהירויות בין החיבור הקווי לאלחוטי.בקווי רשום לך 1G כלומר אתה מחובר במהירות המקסימאלית.את ה-30 שאתה מציין (שאני מניח שזה Mbps) אתה מקבל באלחוטי או בקווי? תראה תמונת מסך של המהירות הזו?
פורסם 2014 במאי 811 שנים מחבר אתה עושה סלט מהירויות בין החיבור הקווי לאלחוטי.בקווי רשום לך 1G כלומר אתה מחובר במהירות המקסימאלית.את ה-30 שאתה מציין (שאני מניח שזה Mbps) אתה מקבל באלחוטי או בקווי? תראה תמונת מסך של המהירות הזו?באלחוטי וחוטי אני מקבל 30 מבבדיקת מהירותבאל חוטי כתוב שאני מחובר על 54M ובחוטי כתוב 1.0G
פורסם 2014 במאי 911 שנים מחבר גם בהגדרות מתקדמות של הויפי תיבדוק איזה מהירות/סוג חיבור מוגדרים שם. מה לשנות
פורסם 2014 במאי 911 שנים תתקרב עם המחשב הכי קרוב לנתב.תשנה ערוץ השידור של הנתבמה מהירות הויפי עכשיו ? מה רמת הקליטה ?
פורסם 2014 במאי 911 שנים מחבר תתקרב עם המחשב הכי קרוב לנתב.תשנה ערוץ השידור של הנתבמה מהירות הויפי עכשיו ? מה רמת הקליטה ?שמתי בנתב רק N ולא הצלחתי להתחבר אלין דרך הניידניסיתי דרך הסלולרי ( HTC) וזה נתן לי מהירות מירבית דומה לחיבור חטייש מצב אתה משתלט על המחשב ועוזר לי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.