פורסם 2014 במאי 211 שנים ^ההבדלים: ירוק = חסכוני. צריכת חשמל מעט עדיפה, איטי יותר. טוב לאחסון. אדום = מתאים למערכי RAID. כחול = כונן לביצועים טובים, מהירות 7200. שחור = כונן מהיר במיוחד - למי שיש כסף מיותר או ש-5 שנים אחריות עושה לו את זה. יש הבדל במשך האחריות, לאחר שהחברות קיצרו אותה: ירוק,כחול= שנתיים אחריות אדום = שלוש שנים אחריות יש גם סגול אבל הוא מיועד בעיקר למערכות הקלטה למצלמות אבטחה.
פורסם 2014 במאי 211 שנים תעלה צילום של מנהל הדיסקים בwindowsולא אמורה להיות בעיה בהעברת תוכן של הארדיסק שלם מאחד לשני אבל בגלל שזאת פעולת קריאה\כתיבה של כמה שעות הייתי מכוון איזה מאוורר על ההארדיסק שלא יתחמם יותר מדי..
פורסם 2014 במאי 211 שנים עוד מידע על האדום - הוא נבדק ומותאם לסביבה צפופה בדיסקים והוא מפחית וויברציות שהוא עצמו יוצר, ומסוגל לספוג של כוננים סמוכים לו.בנוסף, האחריות עצמה מ-WD היא יותר מקיפה, ומבטיחה החלפה מיידית של כונן במקרה של כשל.ירוק לא מומלץ להתקנת ווינדוס.כחול זה איזון.שחור זה מהיר , יקר ועם אחריות מפה עד המחשב הבא.
פורסם 2014 במאי 311 שנים והשחור עושה רעש.הירוק פחות אמין מהכחול , מהסיבה שהוא מחליף את מהירות הסיבוב שלו.הכי טוב למשתמש הרגיל זה הכחול או seagate.
פורסם 2014 במאי 311 שנים הירוק פחות אמין מהכחול , מהסיבה שהוא מחליף את מהירות הסיבוב שלו.מה פחות אמין בזה?
פורסם 2014 במאי 411 שנים מה פחות אמין בזה?לוקח לירוק זמן עד שהוא משנה את המהירות שלו ל7200 כשצריך להשתמש בו.ולפעמים הוא אפילו משנה את המהירות למהירות הנמוכה תוך כדי עבודה , מה שגורם לתקיעה קטנה.גם אני לא בטוח כמה זה בריא לכונן שהוא משנה את המהירות בצורה תכופה כזאת.
פורסם 2014 במאי 511 שנים שלום לכולםקראתי את ההודעות בפורום, מה שאני ממליץ לך (אם אתה משתמש רגיל) תלך על דיסק רגיל, WD כחול, סיגייט.אם אתה לא גיימר אם מחפש ביצועים מטורפים נראה לי חבל להשקיע על WD שחור, והדיסק הירוק בשביל ההפרש של כמה שקלים לדעתי לא משתלם, וגם כשתרצה להעתיק נפחים גדולים זה ייקח לך יותר זמן.המחירים פה גם דיי זהים, והאמינות של הדיסקים הקשיחים בכל החברות טובה מאוד לדעתי.אם אין לך צרכים מיוחדים אל תתלבט יותר מידי לך על סטנדרט.זו דעתיבהצלחה
פורסם 2014 במאי 511 שנים מחבר הריני להכריז על דבר מופלא/מוזר. אחרי שניסיתי בערך 20 פעם לחבר, עכשיו חיברתי את הכונן והוא עובד מצוין בלי פירמוט ובלי נעליים. כל התוכן מזוהה במחשב והכונן מזוהה כNTFS. למישהו יש מושג איך זה קרה? עריכה: מדובר על הדיון המקורי של הת'רד עריכה 2: מה הסיבה שכונן עושה רעשים מידי פעם? נערך 2014 במאי 511 שנים על-ידי דובי770
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.