עבור לתוכן

המאוורר של הספק מרעיש.

Featured Replies

פורסם

ראית את הוידאו?

בכל אופן יש בעיה שהספק מרעיש.

טענת ששום אחריות לא תכסה ספק שמרעיש, כבר היו כמה וכמה מקרים שספקים מרעישים הוחלפו.

פורסם

ראיתי את הוידאו - יש בעיה מסויימת בהבנת הנקרא?

בדיון המדובר עם הוידאו יש בעיה אמיתית בכרטיס - יש בעיות בתצוגה ואפילו המסך נכבה מידי פעם.

מוצר (כרטיס מסך, ספק כוח וכו') תקין אבל עם "מאוורר מרעיש", לא יגרום לשום חנות להחליף לך אותו במסגרת האחריות.

אבל אתה מוזמן להאמין שכן אם אתה אוהב להיות אופטימי :)

פורסם

עמרי, תפסיק לשחק אותה חכם בלילה עם ההערות של הבנת הנקרא(לא עלי).

בדיון ההוא הדיון נפתח עקב רעש שבקע מהספק שאגב שייך לסדרה שאינה חפה מבעיות רעשים.

זה שיש לו בעית תצוגה שעלולה להיות קשורה לדרייבר כרטיס מסך או שהספק מתחמם עקב מאוורר מגמגם/לא עובד כמו שצריך ואינו מספק את המתח הדרוש לכרטיס המסך.

זה שאולי קראת יותר מדי שרשורים על חנויות כמו ksp שאומרות לך לך תזדיין, יש גם אחרת.

אני רוצה לראות אותך חי עם רעש מספק באחריות שאתה לא יודע אם הוא עומד לשבוק חיים כל רגע ולדפוק לך את שאר החומרה במחשב.

פורסם

אני לא אחיה עם ספק מרעיש כי את החומרה שלי אני מראש בוחר לפי רמת הרעש שלה.

מי שלא עושה את זה ובוחר חומרה שמגיעה עם מאווררים מרעישים, זה כמובן עניין שלו אבל שלא יצפה שיחליפו לו אותה בגלל ש"המאורר מרעיש"...

אתה יודע כמה מארזים זולים עם מאווררי פח זבל שמרעישים כמו טרקטור מסתובבים בבתים בכל רחבי העולם?

זאת לא תקלה.

הם פשוט רועשים כי זה מה שהם.

לך תנסה להחליף אותם באחריות בגלל התירוץ הזה. בהצלחה.

פורסם

ומה אתה עושה אם קנית ספק מסדרה שנחשבת איכותית ושקטה ואחרי כמה חודשים מתחילים לך ציקצוקים מעצבנים כאלו מהספק, אומר טוב נחיה עם זה או אומר כוס אומו נקנס ספק אחר?

יש אחריות וגם אם חברה כזו או אחרת לא מוכנה להחליף פונים ליצרן.

פורסם

יש הבדל בין תקלה ממשית ובין מאוורר שאחרי 5 שנים התמלא באבק והתחיל להרעיש יותר מהרגיל.

במקרה השני אף אחד לא יחליף לך את הספק במסגרת האחריות ותפסיק לחיות בסרט.

פורסם

מה כל הסיפורים הללו

קונים מאוורר חדש ונותנים למישהוא עם ידיים טובות להחליף אותו

פורסם

^

מחזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים